çeyizimde çeyizimmm :)<3

sağolsun eşim böyle sürprizler yapmayı sever :) çeyizimize çok şeyler almıştır.ben büyük olanlarından görürsem alırım çünkü çok güzeller

sen de ağız tadıyla kullan çeyizleri cnm..

aynen bencede çok sevimliler bende biran önce kullanmak için can atıyorummmmm aminnnnnnnnnn

kızlar sizce seramik almalımıyım ?? çoğu yorumda Ne kadar övülsede kötü oldukları yazıyo yapışıyormuş flan hatta yapıştınıda gördüm güvenilir teflon alsam daha iyi değilmi ? mesela şuan kullandım teflon 3 yıl olacak nerdeyse minicik bir kabarma çizilme yok

canım ben hem seramik hem teflon set aldım evli bir arkadaşım çok memnun valla bilmiyorum ki hiç zorlamıyor suya tutuyor yağ akıyor gidiyor çok güzeldi bana da gösterdi benimki esseninki

dedenin aldıklarını çok beğendim ve yemek takımını çok merak ettim. imkanın olursa lütfen onu da çeker misin? teşekkür ederim ve şimdiden mutluluklar dilerimmmm. :)

canım ben hem seramik hem teflon set aldım evli bir arkadaşım çok memnun valla bilmiyorum ki hiç zorlamıyor suya tutuyor yağ akıyor gidiyor çok güzeldi bana da gösterdi benimki esseninki

bende öyle yapayım canım o zmaan esseden bakarım
bitanmmm
dedenin aldıklarını çok beğendim ve yemek takımını çok merak ettim. imkanın olursa lütfen onu da çeker misin? teşekkür ederim ve şimdiden mutluluklar dilerimmmm. :)
çok teşekkür ederimm açınca çekerim koyarım fotoğrafını 25 30 yıl önce bunlar varsa şimdi neler vardır acaba diyorum

canım aldıkların hayırlı olsun hepsine bayıldım
özellikle nevresim takımlarına ve kalpli kahvaltı takımını çok beğendimm güle güle kullan

aşkımdann ççeyizimizeeee <3

Eklentiler

• $karaca-window-ceyiz-seti-22-parca-tencere-seti_2-z.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 55
yenii hedeflerimm benim olmalıı olacakta

Eklentiler

• $8699089128112_0_304x424.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $rw600132155207_0_304x424.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $8699089130498_0_304x424.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $2849542552220_0_304x424.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $5352_kucuk.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 50
  • $1437_kucuk.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 53
  • $indir.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 57
benim olmazzzsaaa olmazdııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aşkıma çok cici sofralar kurcammm kalplii renkliii gözüme kestirdim o kadar çok şey varki

Eklentiler

• $5-800x800.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 60

canım aldın mı bunları
çok şirin ya çok güzel

iyi etmiş canım hayırlı olsun güle güle kullanın tamam bakarım

çok saoll bitanmmm
ay evim olsun hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
onu şirin şirinn döşim şirin şirin eşyalar almm mutfağımaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…