- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
keşke dedemin eski getirdikleride bana kalsaymışçekebilirsem çekerim canım 12 kişiklik içinde kahvaltı takımına kadar var işte .. banada tencere yeter 4 tane hihih sosluğmda var ay ne komiğiz birtane şu minik teflon sos tavası aldım diyorum eve geç gelince bununla kafana vurcam annesinde bi tencere takımı var karacanın düdklüsü filan herşeyi içinde eve çıkarken bunları alcam dedim buda senin çeyizin aşkım uyanıklık yapıverdim azcık ..aynen canım çeyiz serme falan işte bende bitek şu dantelli olanı sercemki yatak odasna bakmaya gelenlere sade şık görünsün
Keşke kuzum ama olsun güzel parçalar kalmış kahvaltı takımıda var oh ohhSos tavası önemli tabi almak gerek bak benim yok o teflonmu alıyorsun ben teflon alıcam seramik bir wok tavam var gerisi teflon olacak inşallah birde 2li ya da 3lü sahan seti çelik omlet için falan Uyanık seni bu devirde öyle olmak gerek sanırım Sade şık her daim favorim:81:
aynen canım hem orda var hemde şimdi aldımo kadar aşık olmuştumki karacanın siyah gül takımına almazsam olmazdı sermik benmde yok canım ama almicam onu sanırım :26: aynen sade şık olmaya özen gösteriyorum bende renkli şeylere içim gidiyo ama hihi
Canım için gidiyorsa onlarada yer ver hep sadede sıkılabilirsin bende mesela sedeciyim ama toz pembe açık mavi ve turkuaz tonlarına falan bazı yerlerde çiçekli açık huzur veren tonlar kullanmayı falan düşünüyorum eger zevkinse böyle yapabilirsin belli başlı şeyleri sadece sade seçmekte yarar var modası geçmez zevk degişsede begenilir oldugundan yoksa o da kalmasın içinde bence
Hayırlı olsun topiğin güle güle kullan aldıklarını hepsi çok hoş
tatlıııımmmmmmm :)) neler almışsın öyle maşallahh hepsi birbirinden güzel valla güle güle kullan canım arkadaşımmmbayıldım aldıklarına ayyy en çok da nevresime bayıldım canım çok iyi yapmışsın almakla :) çatal bıçak takımlarımız aynı neredeyse bende geçen ay karacadan emsan olanından aldım ama kepçe seti yok benimkinde onlarda çok güzel kahvaltı takımını daha önce beğenmiştin dimi bana göstermiştin elinden kurtulmamış oda diğer plastik kepçe setinin beyaz saplı olanı da bende var onlar çok kullanışlı oluyormuş inşallah bizde aynı şeyleri düşünürüz yaa çaydanlık hangi marka tatlım nerden aldın benimde almam gerek seninki gibi ayrı ayrı aldım bende tencere setini canım... kısacası hepsi çooooookkk güzel inşallah iyi günlerde kullanırsın canım benimm :)
canımmmmmmmmmmmmmmmmmbitanemm çok saollll kepçeyi ayrıda alırsın nolcakkiiiiiii oy nevresimler bende çok sevdimmm evetttttttt canm daha önce göstermiştim sana görünce çığlık attım kadın bana başka takımları gösteriyo ben yok yok ben vaz geçemicem dedim aldım gitti aynen bana öyle dediler kullanışlımış sözdee bakcaz artık toplu tenceree çokkk pahalıydııı zaten şu 4 tane bile 300 tl di toplusu 700 falan kalsın dedim hem tam takım okanda var çaydanlık günlük olca için mimar sinanmı ne ondan aldım karaca falan baktım 200 tl dediler o kadar abartmim dedim ki zaten elimdeki para bunlara yetti şuanlık minikkcimcimemmmmmmm nerdeyse aldıklarmız aynı şu kalpli kaşıklardanda al derimm çok sevimliler ya
bende ilerde mutfağı sade şık salonu falan böyle renkli berjerler berjer kumaşından perdelerduvar kağıtları falan ayy inşallh evim olurda istediklerimi yaparım zamanla yatak odası alcaz şimdi sadece işte beyaz bi yatak odası pudra nevresimler pembeli siyahlılarım var böyle aksesuarlar filan bakalımmmmmmmm elimden geldince herşeyi uyumlu tutmaya çalışyorum
ucuz zaten canım 12 li çay kaşığı 12 lide tatlı kaşığı aldım normalde netten 25 tl görünyo ama ben büyükleri 20 ye küçükleri 16 ya aldım :) bir tane küçük çaydan almalısın nede olsa iki kişicik olacaksınızAyy kaşıklardan bende istiyorum canım ya alcam inşallahçaydanlık günlük var benim iki tane ama büyük bi tane daha mı alsam diyorum tatlım
saol canımm :) inşallh hepimizin şirinmi şirin güzel evleri olurÇok güzel hayalin canım inşallah hepsini gerçekleştirirsin huzur dolu,ferah,sıcacık şirinlikte bir yuvan olacak maşallah
saol canımm :) inşallh hepimizin şirinmi şirin güzel evleri olurtatlı temiz hayallerimiz gerçkleşir
Amin canım inşallah
birazdan bütün eşyaları toparlicam bantlicamfoto çekerim yine
ucuz zaten canım 12 li çay kaşığı 12 lide tatlı kaşığı aldım normalde netten 25 tl görünyo ama ben büyükleri 20 ye küçükleri 16 ya aldım :) bir tane küçük çaydan almalısın nede olsa iki kişicik olacaksınız
saol canımm :) inşallh hepimizin şirinmi şirin güzel evleri olurtatlı temiz hayallerimiz gerçkleşir
Küçük var canım 3 tane hemde birini askimla kullanmak icin kırmızı aldım
Bir bende yok tatlımm :)))
bende bir hevesle aldımöyle aslında bir pasta delisi olarak almam gerekn çok şey var kek kalıpları sufle kapları artık onları izmitte