çeyizimde çeyizimmm :)<3

senin elinden zehir olsa yerim canııımmm :KK16: aslında meraklı olmak lazım böyle şeylere çeyizler kadar önemli bunlarda erkeğin midesi :))

oy minikcimcimem :KK16: evett evett erkeğin midesi cidden önemlii çünkü yemek konusuna ne zaman girsek farklı bi mutlu oluyo:KK9:

Bayıldım tüm parçalara şu kalpli çay kaşıklarından bende alıcam en kısa zamanda.

gülegüle kullanın her birini

kızlarrrrr şu a101 bardaklarından istiyorum ben oof ama kaçtı gitti:KK31:pembe minik çiçekli ahh birdaha gelirmi

kızlarrrrr şu a101 bardaklarından istiyorum ben oof ama kaçtı gitti:KK31:pembe minik çiçekli ahh birdaha gelirmi

gelirr gelirr üzülme gelmezse de içinde kalacağına internetten falan alırsın . güzel günlerde kullan çeyizlerini ne güzel hepsini birden almışssın:nazar:

gelirr gelirr üzülme gelmezse de içinde kalacağına internetten falan alırsın . güzel günlerde kullan çeyizlerini ne güzel hepsini birden almışssın:nazar:

doğru canımm valla almam lazım birtane pembiş günlük takım kurmalıyım kendime:KK1: :KK31: çok teşekkürler canım evet topluca alıverdim babam tek tek onlamı uraşcan biriktir paranı git al dedi biizde öyle yaptık:KK31:

hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın :) nehirin can ve canan kaşığını evlenmeden eşim internetten almış ve bana sürpriz yapmıştı cok begendim çay içerken aklıma gelir ne kadar kullanışlı hemde anlamlı bir hediye almış diye :)

hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın :) nehirin can ve canan kaşığını evlenmeden eşim internetten almış ve bana sürpriz yapmıştı cok begendim çay içerken aklıma gelir ne kadar kullanışlı hemde anlamlı bir hediye almış diye :)

çok teşekkür ederim:KK16: ayyyyyyy çok hoş bi süpriz bencede çok anlamlı ve güzel bi hediye olmuş :KK31: ben bir küçük birde büyük aldım nes kahve tatlı kaşığı birde işte çay yanlız eşinizin böyle bi süpriz yapması gerçkten çok hoş

X