evet canım benim siz beraber olun da gerisi daha sonra da alınır benim de yok yaa ama öyle tatlıya düşkünlüğüm yok alsam da uzun bir süre kullanmam heraldee
bende fazla yemem ama yapmayı çok severim miniğimmmve yedirmeyi hihihhi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım benim siz beraber olun da gerisi daha sonra da alınır benim de yok yaa ama öyle tatlıya düşkünlüğüm yok alsam da uzun bir süre kullanmam heraldee
bende fazla yemem ama yapmayı çok severim miniğimmmve yedirmeyi hihihhi
senin elinden zehir olsa yerim canııımmm aslında meraklı olmak lazım böyle şeylere çeyizler kadar önemli bunlarda erkeğin midesi :))
oy minikcimcimem evett evett erkeğin midesi cidden önemlii çünkü yemek konusuna ne zaman girsek farklı bi mutlu oluyo
bunların hepsi aynı deryamm
Bayıldım tüm parçalara şu kalpli çay kaşıklarından bende alıcam en kısa zamanda.
gülegüle kullanın her birini
güle güle kullan :)
kızlarrrrr şu a101 bardaklarından istiyorum ben oof ama kaçtı gittipembe minik çiçekli ahh birdaha gelirmi
gelirr gelirr üzülme gelmezse de içinde kalacağına internetten falan alırsın . güzel günlerde kullan çeyizlerini ne güzel hepsini birden almışssın
canım çeyizlerin çok güzel aşkla kullan
Canim hepsi cok güzel Allah iyi günlerde askla kullanmayi nasip etsin
çok teşekkür ederimmmm aminnnnnn daha tazecik gelinn yuvanızdan aşk eksilmesinn mutluluklarr
Amiiin Canimmm, güzel duan icin tesekkür ederim, cümlemizin insallah
hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın :) nehirin can ve canan kaşığını evlenmeden eşim internetten almış ve bana sürpriz yapmıştı cok begendim çay içerken aklıma gelir ne kadar kullanışlı hemde anlamlı bir hediye almış diye :)