• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceyize nerden başlıyayım

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
arkadaşlar ben çeyiz hazırlığına yenibaşlıcam. hani derlerya bi iğnem bile yok diye ben aynı bu durumdayım annemde olmadığı için akıl alabileceğim kimse yok nişanlımın ailesindende çekiniyorum ne alayım nerden başlıyayım demeye 5 aylık nişanlıyım gerçi onlarında daha bi hazırlığı yok ama olsun ben ufaktan bişiler almak istiyorum

canım erkek tarafı elinde para olunca kısa zamanda hazırlıkları tamamlayabilir. ama kız çeyizi çok teferruatlı olduğundan, paran olsa da çok zaman alıyor. özel mesaj kutuna bakar mısın canım? :)

bnmde 5 6 ay öncesine kdar
buraya geldikten sonra aldım:S

eger düzenli bi işin varsa kısa sürede tamamlarsın. her ay belli bi mktar köşeye atarsın

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...lgili-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim.html
burda kampanyalar var..

bende büyük takımlarını almanı tavsiye ederim
teflont encere, çelik tencere, kahvaltı takımı, yemek takımı , çatal bıçak falan..

bak mesela ben çatal bıçaklarımı 199 aldım.. normal fiyatı mesela 600 küsürdü bnm aldıgım takımım..

bernanado.com die bi site var.. burdanda kahvaltı takımları ve bi kaç parça tamamlandır.
bernandoda 1 2 ayda bir grupanya gibi sitelerde çek dağıtıyor.

bide diğer kızlar ne der bilmiyorum ama ben bişeyleri taksitle almanı tavsiye etmem..

bi yemek takımını taksitle alabilirisn. diğerleri için deil..
peşin alıcak. yada karttan tek çekim. hani ona göre gelecek ay ne alcagını planlayacaksın..

her sorun için
aşmunikal yaz gönder:)

bnmde 5 6 ay öncesine kdar
buraya geldikten sonra aldım:S

eger düzenli bi işin varsa kısa sürede tamamlarsın. her ay belli bi mktar köşeye atarsın

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...lgili-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim.html
burda kampanyalar var..

bende büyük takımlarını almanı tavsiye ederim
teflont encere, çelik tencere, kahvaltı takımı, yemek takımı , çatal bıçak falan..

bak mesela ben çatal bıçaklarımı 199 aldım.. normal fiyatı mesela 600 küsürdü bnm aldıgım takımım..

bernanado.com die bi site var.. burdanda kahvaltı takımları ve bi kaç parça tamamlandır.
bernandoda 1 2 ayda bir grupanya gibi sitelerde çek dağıtıyor.

bide diğer kızlar ne der bilmiyorum ama ben bişeyleri taksitle almanı tavsiye etmem..

bi yemek takımını taksitle alabilirisn. diğerleri için deil..
peşin alıcak. yada karttan tek çekim. hani ona göre gelecek ay ne alcagını planlayacaksın..

her sorun için
aşmunikal yaz gönder:)

bende çoğu şeyi nakit alma taraftarıyım sanırım taksit için geç kaldım nişanlanmadan çok önce hazırlıklara başlasaydım olurdu bide nakitte indirim imkanından yararlanmak iştiyorum...

asmincim çok güzel açıklamış.
bence de ilk olarak ev tekstili ama, çünkü en zevklisi ve ısınma için iyi olabilir.
örneğin nevresim takımarına, battaniyelerine şimdiden bakabilirsin.
sonra yatak örtüsü, pike takımı ve alacaksan uyku seti gibi detaylara girişirsin.
hem de en basiti ev tekstil.
zaten sonradan bayıla bayıla alıyorsun.
seni 2013 gelinlerinde de gördüm zaten bizimle takılırsan çeyiz canavarı olmaya aday olursun kesin:34:

canım bende burada okuduklarımla başladım çeyiz düzmeye çeyiz bölümünü sıkı takip et:)

arkadaşların dediği gibi nevresim battaniye ,yorgan, alıcaksan uyku seti al ama abartmadan bence bir kaç tane al sadece başlangıç için çeyizinin büyük parçalarını tamamladıktan sonra üzerlerinden tekrar geçip bi kaç tane daha alırsın benim düşüncem bu:) (ama kampanyadan ucuz görürsen kaçırmassın tabi)

porselen tencere çkb takımlarını alabilirsin çelikler için fırsatmağazasını takip edebilrisin

ben ütümü (philips), çaycımı (korkmaz) blendır setimide (tefal) aldım şimdiden ama öncelik sırasını sen belirlersin

ben arada araya ıvır zıvırlarıda karıştırıyorum bıçak seti kızartma tenceresi kayık tabaklar gibi buları gördükçe al koy köşeye

dedem kızım al al koy köşeye zamanı gelince bedava bulmuş gibi sevinirsin diyor:1:

bunlar benim nacizene fikrim Allah yardımcın olsun canım şimdiden eksik hiç bitmiyor:8:

bende çok yeni başladım çeyiz düzmeye... Uzun süreli bir ilişkim olmasına rağmen birşeyler alıp kenara koymadğıma çok pişman oldum:26:
birde bu sene 3. senem ve çalışıyorumda hani öğrenci olsam tamamda :26:,
martta erkek arkadaşım ailemle tanıştı - nisanda ben tanıştım etekler tutuştu :)

ben ilk başta yemek takımı + çatal bıçak takımı + çelik tencere + sahan takımı aldım tabi taksitle :) ama çeyiz alırken taksit süresini uzatmıyorum ...:16:
sonra mutfak önlüğü + masa örtüsü + takım parçalarını aldım :)
su bardakları + çay bardaklarını her beğendiğimde alıyorum ucuz olduğu için çok fazla bütçeyi zorlamıyor :)
bu ay tefalden tencere + tava setimi 2 parça halinde alıcam :) bu ay ve bir dahaki ay şeklinde :) erkek arkadaşımda tefal actifry alıcak :) ben istemedim o istedi ozaman sen al dedim:9::9:

eylül-ekim gibide küçük ev aletlerimi alıcam:9: mutfak gereçleri genelde beğendiğimi alıyorum dediğim gibi :)

elimde şu liste var kendime göre sıraya koydum alıcaklarımı bunun üzerinden gidiyorum :)
belki sanada yardımcı olur:16:

Eki Görüntüle 427571

Back
X