Çeyize ne zaman başlanmalı

ya k1slar ben size bisey sorcam
ben düz lise mezunuyum ya tekrar meslek lisesi okumak istesem nerelere basvurmam laz1m i_ olana1 nas1l olur bilgilendirirseniz sevinirim

Cnm benim bilgim var o yüzden cevap veriyorum. Öncelikle kesinlikle üniversite ile bağlantın olmamalı açıköğretime felan kayıt yaptırmamış olmalısın. Eğer üni ile ilişkin yoksa halk eğitim merkezine gidiyorsun ve orda istediğin bölümü söylüyorsun mesela çocuk gelişimi. Bunu okuyabilmen için öncelikle sınıfın açılması lazım en az 8 kişi olmalı eğer sınıfı açıksa kayıt için işlmelere başvurcaksın para yatrıcaksın diploma fotokopisi foto felan. Ben gidicektim ama bizim burda ders saatleri çok yoğundu ben vazgeçtim bi de açıköğretime kayıt olmuştum. Sen hangi bölümü istiyorsun?

çocuk gelişimi yadaanaokulu öğretmenliği çok istiorum ve ne kadar sürer fiyatı nedir bilmiorum iş bulma olanağı nedir araştırıorum netten de bulamadım seni allah gönderdi bana cnm ya yardıme dersen çok sevinirim

Tabi ederim cnm çocuk gelişimi okursan bitirdikten sonra artık eskisi gibi olanakları yok usta öğretici olarak okullara giremiyosun en az 2 yıllık üni okuman lazım. Ama istersen özel kreşlere çocuk bakım evlerine girebilirsin onun dışında hiç avantajı yok illa üni okuyacaksın eskiden sınavsız geçiş hakkı vardı 2 yıllıklara o da yok sınava girip kazanman lazım. Lise 2 sene sürüyor 40 ytl felan yatırıyorsun. Benim derslerim çok yoğundu hafta içi akşam 5 ten 9 a kadardı hafta sonu sabah 9 dan akşam 6 ya kadardı devamsızlık ise sadece 25 saat sürekli gitmen gerekiyor. Benim kafama çok yatmadı ben vazgeçtim cnm. Ama ders saatleri belki İzmir de farklı olabilir.

vallaşuan çok karasızım bu konuda cnm eğer bu sene iş bulamazsam seneye dershaneye gitmeyi düşünüorum
aslında en büyük hayalim dans eğitmenliğiydi ama olmadı

anam anam deryama bak sen ne dansı kız kır dizini otur bakem eniştem kızmıyor mu aaa lmaz:
şaka bir yana bebeğim hakkında hayırlısı olsun inşallah bak çok dua et başına gelenler hep nazardan dikkatli ol olur mu

bilmiorum cnm ya
beni konservatuar kurslar1na destegin en çogunu enisten verdi
cnm içim çok s1k1nt1l1 ilyasta aramad1 kötü bisey olmaz dimi dua et cnm

bak seeen sengözlerimebaksanab
bir şey olmaz inşallah deryam bak korkuyorum sana sıkıntıdan bir şey olacak nolur yapma hastalık çağırıyorsun Allah korusun biraz rahat bırak vücudunu kafan dinlensin.
yapından kaynaklanıyor yapamıyorsun biliyorum ama dert de bizim için deryam biraz umursamamayı akışına bırakmayı öğrenmek zorundayız.
ne olursa olsun sonu güzel olsun inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kalp kalbe karşı bak bürcük girse girse böyle alakasız saatlerde girer evden çıkmadan bir bakayım dedim ah işte kaydirigubbakcemile3 gerçi çıktın galiba
akşam burda olursan görüşürüz tatlım Şeniz

bürcüğüüüüm burdamısıııın opuyorumnanaktan
senin yelpazeni sevsinler kız kaydirigubbakcemile3

şunlardaki tiplere bakın kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $39_prc_0859.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $39_prc_7828.webp
    8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…