Çeyize ne zaman başlanmalı

hoşbulduk derya iyiyim sen nasılsın?

ay senin nickin mi değişmiş? bu sitede her isteğe göre nick değiştiriyorlar mı öyle?

bazı forumlar bu konuda çok katı.

hımm tamam hayırlı olsun yeni nickin. ilyas-derya he

zeynep son eklediklerini gördüm canım. ne değişik modeller onlar öyle

saol cnm benim
5 yaşındayken metrelerce zincir çekerdim hepsini kendim öğrendim yaptım nişanlanacak arkadaşlarıma yaptım eğlence benim için

hımm anladım canım. ne kadar hızlı mesaj yazıyorsun:))

bu arada avatarında saçların çok güzel çıkmış. seviyorum uzun saçı ama kullanımı zor geliyo

lilyum gözüm aradı seni valla nerelere gittinn :)
deryam eline sağlık tatlım çok güzel olmuşş beceriklim benimmmm

kızlar buarada tencereler eve ulaşmış annem çok beğenmiş kaydirigubbakcemile2
kırk yıllık ev karısı gibi nerden de bulur bunları diyor :teytey:

zeynepcim saol canım :)

ayy kuğu tencereleri mi buldun yaniiiiiiiiiii??

nasıl hallettin bunu anlatsana

evet kuğu olan ismine yandığımız kaydirigubbakcemile3
internetten sipariş verdim evin adresini verdim.deveyükü sitesinden 185 lira.hem en uygun site oydu hem bildiğim güvendiğim bir siteydi
aslında -pratikev-den çaydanlıkla ikisini sipariş edip taksit yapcaktım(burada 206 liraydı) ama sipariş verirken dank etti limitimin 300 milyon olduğu kafamçokkarıştı o da diğer aya kaldı artık.işte 4 taksite almış oldum şimdi.hemende gitti pazar verdim siparişi dün işleme girdi bugün eve gitti çok şükür.

almayı düşünüyorsan karaca emsanı eline geçirmeden al derim canım kötükedihüso çünkü emsanın kendi sitesindeki ürünlerin bile çoğu stokta kalmadı diyor(kuğu dahil)

ya ben netten hiç alışveriş yapmadım ve de korkuyorum yapmaya.

evin nerde nereye gtti?

185 lira -4 taksit aslında iyi. çünkü bi çok parçası vardı hemde adıda var emsan :)

sevindim zeynepcim ya güle güle kullan.
bende bi biricikle karşılaşamıyorum ya o gündüzleri giriyor sanırım ben akşamları

emsanı kör olası karaca satın almış kötükedihüso elindeki malları bitiriyorlarmış yani emsan adı silinecek büyük bir ihtimalle satıcı öyle dedi :jeyyar:
sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallahh
ailem zonguldakta ben samsundayım

ben o biriciği bir yakalasam zaten :jeyyar:
öpecem Şeniz kaydirigubbakcemile3
mesai saatlerinde giriyor biricik haftasonu tatili bile var gelince kızacak bana şimdii :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…