Çeyize ne zaman başlanmalı

aynen yemek de fazla bilmem ben ama aç kalmam sonuçta bigün makarna bigün yumurta falan filan yaparız iştekaydirigubbakcemile3 yok yok 1 2 seneye kalmaz öğrenirim inşallah diyeyim-tatlicadiarzu-

evet önemli olan o zaten. onlar bizi mutlu etsinler de biz hergün baklava börek açmaya da razıyızzemuszemus:asigim:

Her gittiğim yerden birşey alırım modası geçer diye düşünmedim genelde mutfak eşyası alıyorum ztn ya da süs eşyası nevresim felan çok almam gün geçtikçe güzelleri çıkıyor ama beğendiğim bi model görürsem ve hoşuma giderse kaçırmam. Bebek kıyafetleri bile var-tatlicadiarzu-

o günler de gelir kendi evimizde güzel güzel yemekler yaparız onlara:asigim: ama ne zaman o günler gelecek acaba kendi adıma konuşayım çooook uzun zaman var:çok üzgünüm::bbo:

hele benimkini hiç sorma güselim sana yıl bile veremem yani
karavbibercim bende şöle bebek şeyleri örüp koyayım diorum ama ne bilim olmadı

Ör koy cnm valla lazım olcak nasılsa hazırda durmuş olur. Ben örgü bilmiyorum annem örüyor ya da satın alıyorum.

deryam bizim de okullar var sonra onun askerlik oooo nerden baksan 7 senemiz var-tatlicadiarzu- siz bizden önce evlenirsiniz merak etmeyerimseniben karabiber sen de benim gibisin.ben beğenirim annem örer:kedi:

hımm elimdeki tülbentleri bi bitirsem o kadar rahatlıcam ki
bak yapayım koyayım fotolarını görün nasıl olmuş bakalım

şimdi hiç bitmiş yok mu. ben de koymak isterim de makinam yok telefonla da iyi olmaz:umursamaz:

cnm varda kimi ütülenmedi geneldeyaptıklarımı kaynanama teyzesine falan önemli günlerde dağıttım elimde pek kalmadı

kızlar hayırlı zamanda olsun diye dua edelim inşallah hemencik geçcek zaman :Saruboceq:
deryam resim koymayı unutma canım tamam aklımda olsun kaydirigubbakcemile5
anooom bebiş kıyafetleriiii ya kızlar çok hassasım o konuda inşallah Rabbim hepimize o duyguyu tattırsın..

amin cnm amin bulursa ördüğüm bebek eşyalarınıda koyucam kuzulu patiklerimide
kıs benide heyecanlandırdın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…