Çeyize ne zaman başlanmalı

şunlardaki tiplere bakın kaydirigubbakcemile3

kız zeyneep nerden buldun bu modelleri :roflol::roflol::roflol:arasam bulamam hee :jeyyar:

bende bi biricikle karşılaşamıyorum ya o gündüzleri giriyor sanırım ben akşamları

canım ben gündüzleri hep burdayım ama akşamları girme fırsatım hiç olmuyoyerimsenibenfırsat bulursamda bi uğrayıp çıkıyorum sohbete giremiyorum:çok üzgünüm:

ben o biriciği bir yakalasam zaten :jeyyar:
öpecem Şeniz kaydirigubbakcemile3
mesai saatlerinde giriyor biricik haftasonu tatili bile var gelince kızacak bana şimdii :jeyyar:

yakalıyamassın yakalıyamassınsenin mesai saatlerinde çok uzun bebem napim anca ıhh :dance:

kızlaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus
anca gelebildimmm şiir dinletisindeydik şimdi eve girdim açtım hemen valla
ayyy çooooook güzel bir geceydiiii özet geçmem lazım ali sahneye çıktıı gözlerime bakarak-desem ki- ki okudu yaaa inanamadım çok samimi bir ortamdı her hafta yapıyorlarmış böyle küçük 100kşilik bir salonda her tür insan geliyor öğretmeninden aşığına kadar sahnede şiirler okunuyor türküler söyleniyor flan biz ödev için gittik aslında ama çok güzeldi ya hala şoktayım sınıfta bir yazı okurken heyecandan ölen adam bu şiiri sevdiğim için okuyacağım dedi bir başladı üfffff nasıl ağladımm ya eşek şey mafoldumben

hat gidiyor sürekli ya :umursamaz:
deryammmm sağol canıımmm cümlemizi inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaaa zeyneeeeeeeeeep seni yakalarsam varyaa
off tek kaldım buralarda yaaa
bak bidaaa gelmicemmmsenağlama

bak baaaak ben akşamları burdayım o zamanda sen yoksun gelmicekmişmiş :dilcikar:
yarın bir aksilik olmazsa 4e kadar gelirim inşallah görüşürüz.

oy oyy ne kadar güzel anlattıkların canım:asigim:
mutluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…