Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Msj inizi okudum üç tlden veririm ama ptt ile gonderdigimde kargo size ait olurMerhaba lifler 4 tl mi
Buyuk olanlardan almak istiyorum
Suan memleketteyim Annem rahatsız haftaya nasip olursa evime döneceğim o zaman atarımBuyuklerin resimlerini atabilirmisiniz
Bu pembe tülbent duruyor mu cnm?İĞNE OYASI
![]()
![]()
![]()
Cnm bu resimdeki havlular 15 mi?DANTELLİ HAVLULAR
![]()
![]()
![]()
İĞNE OYALI HAVLU
![]()
evet canım eşim uyudu sandıkta bulamadım sanırım yatağın altında yarın bulurum resmini atarım akşama kadarCnm bu resimdeki havlular 15 mi?
ikisi de duruyorCnm bu resimdeki havlular 15 mi?
İğne oyalı olan da mı 15evet canım eşim uyudu sandıkta bulamadım sanırım yatağın altında yarın bulurum resmini atarım akşama kadar
yok canım onu 30 diyorumİğne oyalı olan da mı 15
Havlular 15 yazmışsın. İğne oyalılar 20? O yüzden telrar sordumyok canım onu 30 diyorum
canım 20 de olur aldıktan sonra farketmez zaten kitap paralarım çıksın yeter canımHavlular 15 yazmışsın. İğne oyalılar 20? O yüzden telrar sordum
önceki sayfalarda soran çok oldu ama alan olmadı o zaman ne fiyat yazdım ne kadara indim bilmiyorum canımHavlular 15 yazmışsın. İğne oyalılar 20? O yüzden telrar sordum
evet duruyor canımPike takımı duruyor mu
yok hayır kutusundan çıkmadı kullanılsa asla satışa çıkarmam ben ankaradayımKullanılma di dimi birde nerden
tek kişiliktiryok hayır kutusundan çıkmadı kullanılsa asla satışa çıkarmam ben ankaradayım