- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
- Konu Sahibi MissBiricik
-
canım bende senin gibi düşünüyorum birde fincanda çayın tadını alamıyorum illa çay bardağı olucakkaydirigubbakcemile3o yüzdende kullanamam yazık olur diye korkuyorum bende senin gibi toplama yaparım en iyisikaydirigubbakcemile5
Alınmasının mecburi olduğunu düşünmüyorum ama..
Aldım,ailemle yaşadığım evde de kullanıyoruz.
biraz alışkanlık,herşeyin sofrada aynı olması dürtüsü..
ben aldım,düşünüyorum da pasta takımı vs türünde de kullanabilirim.
hatta şunu aldım ilgilenenler var ise Ürün Detayları
Kahvaltıya misafir çağırırken maksimum 4 kişi çağıracaksanız evet kahvaltı seti alın... Ama kahvaltıya çağıracaklarınız 4ten fazlysa kahvaltı setinin hiçbir anlamı yok... Çünkü 6 kişiden fazlası için tam takım olmamış oluyor, yani ekstar başka tbak bardak koyacaksınız.. Eee o zaan set set olmaktan çıkıyr...
Benim misafirim hiçbir zaman 6 kişilik olmayacağı için ben set almadım, yemek takımıma uygun kahvaltılıklar aldım, çay-pasta takımıma uygun kahvaltılılar aldım onları kullanıyorum.
Renk uyumu sağlandıktan sonra illa da set olması gerekmiyor bence..
Kahvaltıya misafir çağırırken maksimum 4 kişi çağıracaksanız evet kahvaltı seti alın... Ama kahvaltıya çağıracaklarınız 4ten fazlysa kahvaltı setinin hiçbir anlamı yok... Çünkü 6 kişiden fazlası için tam takım olmamış oluyor, yani ekstar başka tbak bardak koyacaksınız.. Eee o zaan set set olmaktan çıkıyr...
Benim misafirim hiçbir zaman 6 kişilik olmayacağı için ben set almadım, yemek takımıma uygun kahvaltılıklar aldım, çay-pasta takımıma uygun kahvaltılılar aldım onları kullanıyorum.
Renk uyumu sağlandıktan sonra illa da set olması gerekmiyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?