Çeyizde kahvaltı takımı kesinlikle olmalı mı?...

Çeyizde kahvaltı takımı kesinlikle olmalı mı?...

• evet.olmalı

OY: 44 50,6%
  • hayır.gerekli değil

OY: 43 49,4%

• Ankete Katılan
    87
ben oylmaya katılmadım ama...
olmazsa olmaz diye bişey yok ancak olursa iyi oluyor şık oluyor

valla misafirin geldiğinide çok şık ve güzel duruyor ben aldım çalıştığım için eşim arkadaşlarını akşam yemeği yerine haftasonu kahvaltıya çağırır bana daha az yük olsun diye hem haftasonu güzel sohbet ediyoruz hem ben bi yemek daveti kadar yorulmuyorum. ve kahvaltı takımını karacadan şık bi şey almıştım çokta memnunum

bence de illa gerekli değil. ben de cam ürünlerden bir takım yapmıştım. paşbhçe ürünlerinden. kapaklı kahvaltılık da aldım. bi yumurta koymak için tabaklarım yok onlarda kolay temin edilir. misafir için de yemek takımları gayet güzel oluyor.

canım bende senin gibi düşünüyorum birde fincanda çayın tadını alamıyorum illa çay bardağı olucakkaydirigubbakcemile3o yüzdende kullanamam yazık olur diye korkuyorum bende senin gibi toplama yaparım en iyisikaydirigubbakcemile5

Alınmasının mecburi olduğunu düşünmüyorum ama..
Aldım,ailemle yaşadığım evde de kullanıyoruz.
biraz alışkanlık,herşeyin sofrada aynı olması dürtüsü..
ben aldım,düşünüyorum da pasta takımı vs türünde de kullanabilirim.
hatta şunu aldım ilgilenenler var ise
Ürün Detayları

paşbhçenin şebnem serisi hoşuma gitmişti tabağı vardı,kaseleri vardı derken ben de aldım. ben de çayı cam bardakta içerim. tiryaki olmasamda öyle daha hoş geliyo bana.
fincan olarak da kupa delisiyim. kalpli desenli bir sürü aldım.

sen de haklısın canım. biz evde de cam takım kullanıyoruz. bir tek çaydanlık porselen. ben de takım olsun diye uğraşırım.

Kahvaltıya misafir çağırırken maksimum 4 kişi çağıracaksanız evet kahvaltı seti alın... Ama kahvaltıya çağıracaklarınız 4ten fazlysa kahvaltı setinin hiçbir anlamı yok... Çünkü 6 kişiden fazlası için tam takım olmamış oluyor, yani ekstar başka tbak bardak koyacaksınız.. Eee o zaan set set olmaktan çıkıyr...
Benim misafirim hiçbir zaman 6 kişilik olmayacağı için ben set almadım, yemek takımıma uygun kahvaltılıklar aldım, çay-pasta takımıma uygun kahvaltılılar aldım onları kullanıyorum.
Renk uyumu sağlandıktan sonra illa da set olması gerekmiyor bence..

aslında haklısın. bu benide düşündürmüştü..kafamçokkarıştı

bu arada bi arkadaş ürün detaylarının verirken sitenin ismini vermiş. site çok hoşuma gitti tşk ler onaa.s.

Ben aldım. Ve istisnasız her sabah kullanıyorum. Çok da güzel oluyor.
Bence almalısın. Ama henüz nişanlı değilmişsin. O yüzden şimdi alma derim.
Yeni yeni modeller çıkıyor çünkü.

ben aldım ve tek başıma kahvaltı etsem bile kullanıyorum

ben seviyorum masada herşeyin takım olmasını

kesinlikle çok güzel bir yorum düşüncelerimi dillendirmişsiniz hihoyyyt

benim de yemek takımının içindeydi kahvaltı takımı ama olmasa bile alırdım.
aslında en önemli öğün kahvaltı ama bu kültür bizde pek oturmamış. akşamları daha şatafatlı sofralar kuruyoruz .
takım alınmasa bile bu kütahyanın renkli tabakları var onlarla bi takım oluşturulabilir tabiki yada sadece beyaz tabaklar var onlarlada takım yapılır.
evlendikten sonra gerekli görülürse alınır ama çeyizin olmazsa olmazımıdır bence değildir.

Son düzenleme:
canım bana sorarsan gereksiz değil.illa misafirmi gelmesi lazım.olmadı pasta tabağı yaparsın.eşin evde olunca eşinle pazar günü sefası yaparsın süper olur.hemde güzel güzel peçetelerle falan süslersin şııııııııkkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…