Çeyizde kahvaltı takımı kesinlikle olmalı mı?...

Çeyizde kahvaltı takımı kesinlikle olmalı mı?...

• evet.olmalı

OY: 44 50,6%
  • hayır.gerekli değil

OY: 43 49,4%

• Ankete Katılan
    87
Bence kararsız kaldıysan ihtiyacın yok demektir kaydirigubbakcemile2
Boşver güzel modellerin aklını çelmesine izin verme boşuna masraf olur.
Sonra baktın ilerde ihtiyacın var gibi hissedersen alırsın. Zorunlu birşey değil. Ben de almayı düşünmüyorum. Onun yerine kendim beğendiğim çeşitli tabak kase küçük kaplar vs. kullanıp kahvaltımı yaparım. Misafir gelirse de yemek takımının pasta tabaklarını kullanırım diye düşünüyorum.

aslında pekte gerekli değil kahvaltı takımı.ama bende aldım.insan onlarla ayrı bir keyifle kahvaltı yapar valla.ben cok severim öyle kahvaltı masasının dolu dolu ve hoş görünmesini...

biriciik çok çok gerekli değil.

ama çok şirinler bence. kullanışlıda olabilir istersen. arkadaşlarını kahvaltıya çağırdığında,eşine pazar kahvaltısı hazırladığında onlarda yemek bence daha zvekli olurkaydirigubbakcemile2

evet canım ben almak istiyorum. ama o anki maddi durumlar elverirse tabii:Saruboceq:

başlamadın mı canım çeyiz almaya bende birden nişan flan olur o anda maddi açıdan sıkışmamak için istediklerimi şimdiden az az almaya çalışıyorum daha iyi oluyo hem kaliteli hemde beğendiklerimi alıyorumhihoyyyt

ben içinde kahvaltı için de parçalar bulunan günlük bir yemek takımı almayı düşünüyorum. bazı yemek takınlarında küçük reçellik falan oluyor olmasa da zaten beyaz tabaklarla tamamlanabilir bence. dediğim gibi bir takım bulursam alıp hem günlük yemek takımı hem de misafire kahvaltı takımı olarak kullanırım. ama insan her gördüğünü almak istiyor yaaa görünce dayanabilmek zor oluyor birazdelikafadulden

bende kararsızdım alıp almamakta ve burda yazılanları okuyunca iice kararsızlaştım.Valla çok zor iş,beğenmek zaten ayrı bir olay.
kahvaltı takımları gerçekten çok şirinler ama gereksiz gibi duruyorlar.ama şöyle bir kahvaltı zevki için de kaçınılmazlar.ne yapıcam bilmiyorum?

yok canım yaa başlayamıyorum maaleesef. çünlü şu an durumlar pek iç açıcı değil.
inş düzeldiği zaman başlayacağım.
sen doğrusunu yapıyorsun,şu an imkanın varsa beğendiklerini alıp zulaya koyman en iyisikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

anladım canım inşallah sende başlarsınkaydirigubbakcemile5ben zaten birden alamicamı bildiğim için sıkıştırıp alıyorum
annem alma diyo ama ben alıcam diyorum:sm_cool:

olmasa da olur ne olcak ... zaten içinde çay fincanı ve tabağı çaydanlığı kahvaltı tabağı var aslıdan kendinde tabak alabilrsin ne olcak ki okdr da gerekli değil...ama annem bana aldırdı vallaa aahh şu anneleropuyorumnanaktan

bende aldım ama pek kullanmadım..ne gerek varmış diyordum ama bu haftasonu şehirdışında yaşayan ailem burda olucak..teyzemlerde bize katılıcak şöyle güzel bir sofra kurup takımımı kullanmayı düşünüyorum..işe yaramıyorda değil aslında.
eşimleyken kullanmıyoruz kolayıma geliyor iki pasta tabagını koyuveriyorumda..misafir gelince kahvaltıya gerçekten şık olabilir..

bencede canım olmasada olur ilerde belki kendimi tutamayıp alırım ama şu an yine düşünme aşamasındayımkafamçokkarıştı

Kızlar 2 yıllık evli biri olarak size fikrimi söyliyim...
Ben gerekli olmadığını düşünerek kahvaltı takımı almadım...
Annem kütahyaya gittiğinde porlandın bir çay takımını almıştı zaten. 6 çayfincanı tabağı 6 pasta tabağı ve 1 tane büyük pasta yada kek servisi için tabak.... Bu takıma ek olarak da gene porlanddan turuncu kırmızı ve beyaz kare kaseler aldım... Takım da beyaz zemin üzerine kırmızı turuncu çizgi ve ekose desenlerden oluşan bir takımdı...

Eşim çayı asla ama asla fincanda içmez, sevmiyor.. ınce belli çay bardağı olmadan çayın tadını alamıyormuş... Dolayısıyla o takımı sadece tabak ve kahvaltılık olarak kullanmak çok da mantıklı değil.
Pazar kahvaltısına bazen 23-4 kişi gelirse kullnıyorum..
Ama onun haricinde bana kahvaltıya genelde kalabalık gruplar halinde gelirler o zaman da 6 kişilik kahvaltı takımının hiçbir faydası olmuyor...
Hele de çaybardağı kültürü olan bizim için....
Bunun dışnda ahşap tepside 6 lı porselen kapaklı çok güzel kahvaltılıklar var ben onlardan aldım gündelik için, ama gayet şık duruyorlar misafire de onu ve 12 kişilik yemek takımımın pasta tbaklarını kombinleyip kullanıyorum....

kızlar çeyizime kahvaltı takımı alma konusunda çok kararsızım CADIARZU
kullanışlı olacağını düşünmüyorum :umursamaz:fikirlerinizi paylaşır mısınız?

kesinlikle almalısın kahvaltı takımı bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…