- Konu Sahibi MissBiricik
-
biriciik çok çok gerekli değil.
ama çok şirinler bence. kullanışlıda olabilir istersen. arkadaşlarını kahvaltıya çağırdığında,eşine pazar kahvaltısı hazırladığında onlarda yemek bence daha zvekli olurkaydirigubbakcemile2
sen alıcanmı yaniCADIARZU
evet canım ben almak istiyorum. ama o anki maddi durumlar elverirse tabii:Saruboceq:
başlamadın mı canım çeyiz almaya bende birden nişan flan olur o anda maddi açıdan sıkışmamak için istediklerimi şimdiden az az almaya çalışıyorum daha iyi oluyo hem kaliteli hemde beğendiklerimi alıyorumhihoyyyt
bende kararsızdım alıp almamakta ve burda yazılanları okuyunca iice kararsızlaştım.Valla çok zor iş,beğenmek zaten ayrı bir olay.
kahvaltı takımları gerçekten çok şirinler ama gereksiz gibi duruyorlar.ama şöyle bir kahvaltı zevki için de kaçınılmazlar.ne yapıcam bilmiyorum?
yok canım yaa başlayamıyorum maaleesef. çünlü şu an durumlar pek iç açıcı değil.
inş düzeldiği zaman başlayacağım.
sen doğrusunu yapıyorsun,şu an imkanın varsa beğendiklerini alıp zulaya koyman en iyisikaydirigubbakcemile3
olmasa da olur ne olcak ... zaten içinde çay fincanı ve tabağı çaydanlığı kahvaltı tabağı var aslıdan kendinde tabak alabilrsin ne olcak ki okdr da gerekli değil...ama annem bana aldırdı vallaa aahh şu anneleropuyorumnanaktan
benımkı süs gıbı duruyor opuyorumnanaktan
kızlar çeyizime kahvaltı takımı alma konusunda çok kararsızım CADIARZU
kullanışlı olacağını düşünmüyorum :umursamaz:fikirlerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?