• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizci arkadaslar...bir sorum olacak??

Behamer

tontin tinton
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.393
13
358
Adana
arkadaslar çeyizime

12 kişilik yemek takımım var birde üçtane altı kişilik yemek takımım var haliyle arada derede alınan tabaklarda var ama diyorum ki bir tane daha 12 kişilik yemek takımı alsam mı???:44::44::44:

siz aldınız mı???:26::26::26:

birde çatal bıcak takımını iki takım almak mantıklı mı????:26::26:

YOKSA ÇOK MU ABARTILMIŞ OLUR?????:44::44:

mrb
eğer 12kişilik yemek takımın misafir için uygunsa, diğer parçalar günlük ihtiyacını hayli hayli karşılayacaktır.
yeni bir yemek takımı alman bence çok gereksiz. şahsen ben 2 tane 12kişilik yemek takımı aldım ve çok pişmanım...

çatal bıçak takımına gelince,fazla takım göz çıkarmaz:34:

bnm 2 tane takımım var. birisini salona kaldırdım sadece misafir gelince kullanıyorum. birisi de mutfakta günlük ihtiyacımı karşılıyor. hatta annem ekstra olarak 6lı çatal bıçak takımıda almış bazen onlara geçiyorum :1: evlenince 2 kişi olduğun için makine 2 günde bir doluyor. bu yüzdende kaşık çatal ihtiyacın çok oluyor.

Bu konuda benden; http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...den-evinizden-atmak-istediginiz-parcalar.html
nelerden şikayetçiyiz bir bak.fikir edinmiş olursun

Belki diğer arkadaşların farklı düşünceleri vardır. ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim:54:

Son düzenleme:
arkadaslar çeyizime

12 kişilik yemek takımım var birde üçtane altı kişilik yemek takımım var haliyle arada derede alınan tabaklarda var ama diyorum ki bir tane daha 12 kişilik yemek takımı alsam mı???:44::44::44:

siz aldınız mı???:26::26::26:

birde çatal bıcak takımını iki takım almak mantıklı mı????:26::26:

YOKSA ÇOK MU ABARTILMIŞ OLUR?????:44::44:

2 tane 12 kişilik 2 tane 6 kişilik 1 tane 6 kişilik kahvaltı tk var, 1 12 kişilik çkb 2 tane de 6 kişilik çkb tk var, hala almak istiyorum ama saçmalıyor ve abartıyorum diye düşünüyorum :)
4 yıllık evli olan arkadaşım hiiiç gerek yok diyor, yemek tk tamamını kullanmamış çkb tk ayda yılda bir işte, onun dışında hep günlüklerini kullanıyor zaten.

mrb
eğer 12kişilik yemek takımın misafir için uygunsa, diğer parçalar günlük ihtiyacını hayli hayli karşılayacaktır.
yeni bir yemek takımı alman bence çok gereksiz. şahsen ben 2 tane 12kişilik yemek takımı aldım ve çok pişmanım...

çatal bıçak takımına gelince,fazla takım göz çıkarmaz:34:

bnm 2 tane takımım var. birisini salona kaldırdım sadece misafir gelince kullanıyorum. birisi de mutfakta günlük ihtiyacımı karşılıyor. hatta annem ekstra olarak 6lı çatal bıçak takımıda almış bazen onlara geçiyorum :1: evlenince 2 kişi olduğun için makine 2 günde bir doluyor. bu yüzdende kaşık çatal ihtiyacın çok oluyor.

Bu konuda benden; http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...den-evinizden-atmak-istediginiz-parcalar.html
nelerden şikayetçiyiz bir bak.fikir edinmiş olursun

Belki diğer arkadaşların farklı düşünceleri vardır. ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim:54:

haklısın tabak canak kadar catak bıcakta önemli ben en iyisi bir takım çatal bıcak daha alimm 12 kişilik bu defa karacadan alıcam sefear aldım pek tatmin etmedi beni :26::26::26::26::26:

2 tane 12 kişilik 2 tane 6 kişilik 1 tane 6 kişilik kahvaltı tk var, 1 12 kişilik çkb 2 tane de 6 kişilik çkb tk var, hala almak istiyorum ama saçmalıyor ve abartıyorum diye düşünüyorum :)
4 yıllık evli olan arkadaşım hiiiç gerek yok diyor, yemek tk tamamını kullanmamış çkb tk ayda yılda bir işte, onun dışında hep günlüklerini kullanıyor zaten.

ya işte insan herseyden istiyor:1::1::1::1:
sanki ewlenince pişman olacaz bu kadar doldurdugumuza :52:

haklısın tabak canak kadar catak bıcakta önemli ben en iyisi bir takım çatal bıcak daha alimm 12 kişilik bu defa karacadan alıcam sefear aldım pek tatmin etmedi beni :26::26::26::26::26:

şöyle de düşünebilirsin. günlük yemek takımı için konuşuyorum;
sabah 2 tabak kullandınız + öğlen(yemek yaparken felan) 4tabak + akşam çorba salata tatlı yemek derken 8 tabak =14 tabak

yani günde 14 tabak kullanmış oluyorsun, 72 veya 90 parçalık takımı ne yapmayı düşünüyorsun. ben bunu düşünemedim ve gittim aldım.dolaplarım doldu da taştı. hatta mutfağa ek kiler gibi bi dolap daha aldım :14:

günlük yemek takımlarımın servis tabaklarına daha elimi bile sürmedim. gereksiz şeylere para da, yer de harcama derim ben.
yakında evden atmak istediğim şeyleri 2. el bir sitede satarsam şaşırmayın:35:

ne kadar pişman olduğumu, sen düşün artık
bak bunlar misafirlik yemek takımlarım
$royal bone china white tiffany.jpg

bunlarda günlük yemek takımım
$BENING.jpg

şöyle de düşünebilirsin. günlük yemek takımı için konuşuyorum;
sabah 2 tabak kullandınız + öğlen(yemek yaparken felan) 4tabak + akşam çorba salata tatlı yemek derken 8 tabak =14 tabak

yani günde 14 tabak kullanmış oluyorsun, 72 veya 90 parçalık takımı ne yapmayı düşünüyorsun. ben bunu düşünemedim ve gittim aldım.dolaplarım doldu da taştı. hatta mutfağa ek kiler gibi bi dolap daha aldım :14:

günlük yemek takımlarımın servis tabaklarına daha elimi bile sürmedim. gereksiz şeylere para da, yer de harcama derim ben.
yakında evden atmak istediğim şeyleri 2. el bir sitede satarsam şaşırmayın:35:

ne kadar pişman olduğumu, sen düşün artık
bak bunlar misafirlik yemek takımlarım
Eki Görüntüle 386512

bunlarda günlük yemek takımım
Eki Görüntüle 386513

canım güle güle kullan iki takım da çok mantıklı geliyor bana ama çok olacak ne yapsam ki almassam olmaz alsam olmazzz :26::26::26:

aynen bende baktımki su bardagını abartma ötesi yapmasım hediye veriyorum :52:

:) bardak olayında çok takıntılıyım ve deli gibi alıyorum, bir gün kardeşim dedi ki evinde apartmana yetecek kadar bardak olacak abla farkında mısın :) evet farkındayım ama hala çok beğeniyorum dayanamıyorum :)

:) bardak olayında çok takıntılıyım ve deli gibi alıyorum, bir gün kardeşim dedi ki evinde apartmana yetecek kadar bardak olacak abla farkında mısın :) evet farkındayım ama hala çok beğeniyorum dayanamıyorum :)

aynen hatta bugun gene begendim annem engel oldu almama:43::43::43:

bende almadım ama çok güzeldiiii yaa

aynen hatta bugun gene begendim annem engel oldu almama:43::43::43:

bende almadım ama çok güzeldiiii yaa

aynen :) günlerdir gördükçe tutuyorum kendimi :) hayır diyorum artık sadece eksiklere odaklan :) her şeyden fazlasıyla aldım, açıp görünce napıcam bilmiyorum :)

aynen :) günlerdir gördükçe tutuyorum kendimi :) hayır diyorum artık sadece eksiklere odaklan :) her şeyden fazlasıyla aldım, açıp görünce napıcam bilmiyorum :)

eksiklere yogunlaşmayı çok isterdim ama iki sene nişanlı kalınca pek eksikte kalmıyo artık saçma sapan seyler alıyorum:53:

eksiklere yogunlaşmayı çok isterdim ama iki sene nişanlı kalınca pek eksikte kalmıyo artık saçma sapan seyler alıyorum:53:

benim olaylı bir ilişkim olduğu için 2 seneden fazla oldu nişanlılık süreci,
zaten o dönemde başladım almaya ama hala eksik şeylerim var,
her şeyden üçer beşer almak yerine onları tamamlamadığım için kızıyorum kendime :(

benim olaylı bir ilişkim olduğu için 2 seneden fazla oldu nişanlılık süreci,
zaten o dönemde başladım almaya ama hala eksik şeylerim var,
her şeyden üçer beşer almak yerine onları tamamlamadığım için kızıyorum kendime :(

canım ya uzayınca insan saçmalıyor işte...
ama ben sewerim mutfak böyle dolu dolu olsun
misafirim her geldiginde hep farklı seyler görsün

canım ya uzayınca insan saçmalıyor işte...
ama ben sewerim mutfak böyle dolu dolu olsun
misafirim her geldiginde hep farklı seyler görsün

hep söylerim ben nişanlanana kadar iğnem dahi yoktu,
sevmezdim böyle şeylerle uğraşmayı ama şimdi ekmek almaya gitsem bişeyler bakıyorum :) senin gibi seviyorum mutfak gereçlerini :)
nişanlımın hele hiç işi olmazdı önceden ama o da benden sonra bi acayip oldu, eli kolu dolu her defasında tabak çanak alıyor geliyordu, bi yerde bişey görse hiç kaçırmazdı.

hep söylerim ben nişanlanana kadar iğnem dahi yoktu,
sevmezdim böyle şeylerle uğraşmayı ama şimdi ekmek almaya gitsem bişeyler bakıyorum :) senin gibi seviyorum mutfak gereçlerini :)
nişanlımın hele hiç işi olmazdı önceden ama o da benden sonra bi acayip oldu, eli kolu dolu her defasında tabak çanak alıyor geliyordu, bi yerde bişey görse hiç kaçırmazdı.

canım ya senle ben beziyoruz birde bizimkiler benziyor birbirine benmkide mutfaga çok düşkün al alll dyo fazla fazla olsun bende alıyorum valla....
gecen bim e girdim öylesine baktım alacak bişey yok patates dograyıcısı aldım çıktım ne işime yarayacaksa sanki:52::52::52::52:

canım ya senle ben beziyoruz birde bizimkiler benziyor birbirine benmkide mutfaga çok düşkün al alll dyo fazla fazla olsun bende alıyorum valla....
gecen bim e girdim öylesine baktım alacak bişey yok patates dograyıcısı aldım çıktım ne işime yarayacaksa sanki:52::52::52::52:

aynen :) o da öyle :) nerde market züccaciye hadi diyor giriyoruz :)

yaa ben de öyle :) bimde gördüm onu da acaba kullanışlı olur mu diye tereddüt ettim durdum :) hem her boy patates olmaz hem de çok kalın dilimler gibi geldi bana :S

aynen :) o da öyle :) nerde market züccaciye hadi diyor giriyoruz :)

yaa ben de öyle :) bimde gördüm onu da acaba kullanışlı olur mu diye tereddüt ettim durdum :) hem her boy patates olmaz hem de çok kalın dilimler gibi geldi bana :s

cnm saçma bişeyyy iyiki almamıssın

benim annem şöyle düşünüyor benim için misafirlik 12 kişilik çatal bıçak takımı alıcaz sonra günlük için de 6 kişilik olanlarından alıcaz 2 takım:34:

Back