- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Bu işler paraya bakar . Ver bana bütçeyi yarına çeyiz düzeyim :)Merhaba kizlar. Amann bu da dert mi denecek lululuk bı konuyu baslatiyorum.
Şimdi cooook yakın bı arkadaşımın 2-3 aydır tatlı bı ilişkisi var. Çocuk da kız da evlenme odaklı. Şimdi arkadaşıma birileri sonra çok zor oluyor çeyiz hazırlamak filan demiş o da şimdiden yavaştan başladı. Geçen bana alacaklarını attı. Ütü masası alacakmış mesela (ortada ilişki var ama daha yeni evlilik vs bunlara daha var yani) kanki kenarda anca yer kaplar dedim. Sonra çay bardağı almış 18 adet görünce 18 adeti napicaksin diye güldüm, bı yemek takımı beğenmiş onu alacakmis. Hem pahali hem de ileride daha beğendiğin başka bir şey olursa alamazsın bunu aldın diye dedim. Çay tabağı, kahve makinesi, kahvaltı takımı bu tarz şeyler almış şimdi. Heves kacirici mi oluyorum? Yani açıkçası heves kaçırmak için demedim ama gerçekten ama ben öyle dedikçe yüzü düştü.
Çeyiz vs tarzı şeylere ne zaman başladınız? Gerçekten denildiği kadar zor mu? Bir de misafir için her şeyi ayrı ayrı mı yaptınız?
Söylenildiği gibi para olunca 1 haftada tamam. Ancak ciddi para gerektirebiliyor. Para biriktirse iyi olur ama biriktiremiyorsa ufaktan alması iyi bişey arkadaşınıza söyleyin elektronikleri en sona saklasın evlenene kadar garantisi bitebilir. Heves etmiş almış sizde onu neden aldınız bunu neden aldınız diyince üzülmüştür. Para biriktirmek mantıklı tarzı şeyler söyleyip daha fazlasına karışmayın aksi halde aranız bozulabilir.Merhaba kizlar. Amann bu da dert mi denecek lululuk bı konuyu baslatiyorum.
Şimdi cooook yakın bı arkadaşımın 2-3 aydır tatlı bı ilişkisi var. Çocuk da kız da evlenme odaklı. Şimdi arkadaşıma birileri sonra çok zor oluyor çeyiz hazırlamak filan demiş o da şimdiden yavaştan başladı. Geçen bana alacaklarını attı. Ütü masası alacakmış mesela (ortada ilişki var ama daha yeni evlilik vs bunlara daha var yani) kanki kenarda anca yer kaplar dedim. Sonra çay bardağı almış 18 adet görünce 18 adeti napicaksin diye güldüm, bı yemek takımı beğenmiş onu alacakmis. Hem pahali hem de ileride daha beğendiğin başka bir şey olursa alamazsın bunu aldın diye dedim. Çay tabağı, kahve makinesi, kahvaltı takımı bu tarz şeyler almış şimdi. Heves kacirici mi oluyorum? Yani açıkçası heves kaçırmak için demedim ama gerçekten ama ben öyle dedikçe yüzü düştü.
Çeyiz vs tarzı şeylere ne zaman başladınız? Gerçekten denildiği kadar zor mu? Bir de misafir için her şeyi ayrı ayrı mı yaptınız?
İmza: hy_patiaKız beşiğe, çeyiz sandığa mıydı neydi öyle bir söz vardı :))
Aday olmasına gerek yok ki. Kısmet olunca zaten evlenecek. Ha şu an görüştüğü kişiyle, ha başkasıyla.
Ütü masasına heves etmiş, onu alsın. Bu konuda kanun filan yok, kasmayın sevgili kadınlar :) Bize gelip “evde yerim yok, senin evde dursun mu” diye sormadığı sürece bırakın kim ne isterse onu alsın.
Çay bardağı almak istemiş canı. Bırakın alsın. Yok efendim bardak alınır mıymış, yok zaten hediye gelirmiş, yok modası geçermiş, yok en güzeli parasını biriktirsinmiş. Yahu BİZE NE, SİZE NE. Bazen ciddi ciddi kendi hemcinsimizi çekemediğimizi düşünüyorum. Hakikaten SİZE NE :)))
Biri açıklasın lütfen.
Belki kız ileride bardaklarına bakınca “yaaaa bunu aldığımda daha 2 aydır flört ediyorduk, bak nereden nereye” diye gülümseyerek bakacak bardaklarına.
Belki ütü masasında ütü yaparken “ben aşık olduğum adamla kuracağım yuvayı düşünüp almıştım bunu” diyecek, ütü onun için eziyet değil zevk olacak.
Hakikaten BİZE NE
Merhaba kizlar. Amann bu da dert mi denecek lululuk bı konuyu baslatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?