Hep olumsuz konuşmuşsun yüzünün düşmesi çok normal.
"aaa çok güzelmiş canım ağız tadıyla kullanın inşallah. Nerden aldın? Bak aslında ona şu şu uyar" falan diye sohbet etmek varken ters ters konuşmak niye
Yıkarsa yazdıklarımı söyledikten sonra "küçük eşyalar al saklama sıkıntın olmasın canım" de mesela
O zaman arkadaşının da morali bozulmazdı
Tavrın sıkıntılı düşüncelerin değil
Ayrıca bir musibet bin nasihatten yeğdir demişler. Yarın öbür gün ilişkisi biterse anlar acele ettiğini kendisi
üzgünüm ama evet heves kırıcı olmuş biraz
yani belki siz mantıklı olanı söylüyorsunuz, modası geçer yer kaplar vs vs diye ama o heves etmiş mutlu mutlu alıyor mutluluğunu da sizinle paylaşmak istiyor belli ki. (ben kahvaltı takımımı aday bile yokken çok severek almıştım)
siz de bu mutluluğu paylaşmaya çalışın, yok çok bayıyorsa bu muhabbet veya ters geliyorsa başka şeylere konuşun. ama her aldığına yaptığına böyle derseniz arkadaşınız belki çok yanlış bir şekilde kıskandığınızı vs düşünür. hiç yoktan arkadaşların uzaklaşmasına gönlüm hiç razı değil, naçizane uyarayım dedim
"Kanki"nize söyleyin o işe ütü masası ile başlanmaz. İnterneti kullansın ve annesi biraz yol göstersin bence. En mantıklısı para biriktirmek bence de.
Heveslenmişse siz de kırmayıverin, güzel diyin geçin altı üstü bardak, çanak. Bu kadar detaylı inceleyip gerçekçi olacak kadar önemli değil zannımca. Maksat gönül kırılmasın:)
Lululuk derken?Merhaba kizlar. Amann bu da dert mi denecek lululuk bı konuyu baslatiyorum.
Şimdi cooook yakın bı arkadaşımın 2-3 aydır tatlı bı ilişkisi var. Çocuk da kız da evlenme odaklı. Şimdi arkadaşıma birileri sonra çok zor oluyor çeyiz hazırlamak filan demiş o da şimdiden yavaştan başladı. Geçen bana alacaklarını attı. Ütü masası alacakmış mesela (ortada ilişki var ama daha yeni evlilik vs bunlara daha var yani) kanki kenarda anca yer kaplar dedim. Sonra çay bardağı almış 18 adet görünce 18 adeti napicaksin diye güldüm, bı yemek takımı beğenmiş onu alacakmis. Hem pahali hem de ileride daha beğendiğin başka bir şey olursa alamazsın bunu aldın diye dedim. Çay tabağı, kahve makinesi, kahvaltı takımı bu tarz şeyler almış şimdi. Heves kacirici mi oluyorum? Yani açıkçası heves kaçırmak için demedim ama gerçekten ama ben öyle dedikçe yüzü düştü.
Çeyiz vs tarzı şeylere ne zaman başladınız? Gerçekten denildiği kadar zor mu? Bir de misafir için her şeyi ayrı ayrı mı yaptınız?
Iliskileri cok yeni tabikide evlilik vaatleri verilecek bence hemen oyle hazirliklara girmesin az agir olsun parasini biriktirsin 2 gunluk bisey..onemli olan para olmasiMerhaba kizlar. Amann bu da dert mi denecek lululuk bı konuyu baslatiyorum.
Şimdi cooook yakın bı arkadaşımın 2-3 aydır tatlı bı ilişkisi var. Çocuk da kız da evlenme odaklı. Şimdi arkadaşıma birileri sonra çok zor oluyor çeyiz hazırlamak filan demiş o da şimdiden yavaştan başladı. Geçen bana alacaklarını attı. Ütü masası alacakmış mesela (ortada ilişki var ama daha yeni evlilik vs bunlara daha var yani) kanki kenarda anca yer kaplar dedim. Sonra çay bardağı almış 18 adet görünce 18 adeti napicaksin diye güldüm, bı yemek takımı beğenmiş onu alacakmis. Hem pahali hem de ileride daha beğendiğin başka bir şey olursa alamazsın bunu aldın diye dedim. Çay tabağı, kahve makinesi, kahvaltı takımı bu tarz şeyler almış şimdi. Heves kacirici mi oluyorum? Yani açıkçası heves kaçırmak için demedim ama gerçekten ama ben öyle dedikçe yüzü düştü.
Çeyiz vs tarzı şeylere ne zaman başladınız? Gerçekten denildiği kadar zor mu? Bir de misafir için her şeyi ayrı ayrı mı yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?