• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz yüzünden kafayı yiyeceğim

Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
Bende bi türlü karar veremeyip en sonunda günlük beğendiğim bir takımı 12 parça yemek takımı yapmıştım
Çok kararsız kalmak iyi değil ilk beğendiğinizi alın

Benimki Korkmaz Riva modeli, cok seviyorum gunluk de kullaniyorum, 101 parça. Butcene bagli olarak Jumbo çok kaliteli...

Korkmaz.
Fiyat kalite açısından aldığım dönem çok avantajlıydı.
7 yıldır her gün yıkanıyorlar :))
Sorun yaşamadım.

Günlük Hisar, misafirlik Jumbo aldım. İki takımımdan da çok memnunum, tavsiye ederim.

Jumbo satenlerden almayın derim.
İlk kullanımda eski görüntüsü ve paslanmasıyla hayal kırıklığı yarattı.
Misafirlik eşya demiş diğer üyeler ama, kalabalık bir aile iseniz şart.
Benim iki misafir yemek takımım ve iki çatal bıçak takımım var, anca yetiyor.
Üçüncüleri alacağım.
Ortalama misafir geldiğinde zaten 18 19 kişi oluyoruz biz, eğer bir de gençler ve çocuklar geliyorsa yetmiyor günlükten ilave yapıyorum.
Bu kalabalıklık durumunu değerlendirip alırsanız mantıklı olur.
Benim evimdeki tabak kimsede yoktur, severim düşkünüm ama hala yetmiyor.

Jumbo satenlerden almayın derim.
İlk kullanımda eski görüntüsü ve paslanmasıyla hayal kırıklığı yarattı.
Misafirlik eşya demiş diğer üyeler ama, kalabalık bir aile iseniz şart.
Benim iki misafir yemek takımım ve iki çatal bıçak takımım var, anca yetiyor.
Üçüncüleri alacağım.
Ortalama misafir geldiğinde zaten 18 19 kişi oluyoruz biz, eğer bir de gençler ve çocuklar geliyorsa yetmiyor günlükten ilave yapıyorum.
Bu kalabalıklık durumunu değerlendirip alırsanız mantıklı olur.
Benim evimdeki tabak kimsede yoktur, severim düşkünüm ama hala yetmiyor.

Aynen sizin mesajınızı okumadan yazdım.
İllallah ettim satenden.

Karaca elgn nil takimini kullaniyorum. Sade seviyorsaniz. Gunluk, misafirlik olarak ayri takimlar almadim sadece bir tane takimim var ve surekli kullaniyorum bunlari. Misafirde bunlarla yer bizde :KK70: Neden misafire ayri takim aliniyor hala cozemedim. Neyi var simdi bu kaşıgın? :KK70:

Aynen sizin mesajınızı okumadan yazdım.
İllallah ettim satenden.
Çok kötü ya sanırsınız 30 senelik takım.
Her şey yeni yeni o eski, lekesi çıkmaz, iz yapar.
Resmen kullanılmamak, sergilenmek için saten takım.
Dünya para verip alıyoruz, rezillik yani.
Marketten aldam takım yapsam daha iyidi.
Bir de jumbo benimki güya 50 sene garantili!!!

Çok kötü ya sanırsınız 30 senelik takım.
Her şey yeni yeni o eski, lekesi çıkmaz, iz yapar.
Resmen kullanılmamak, sergilenmek için saten takım.
Dünya para verip alıyoruz, rezillik yani.
Marketten aldam takım yapsam daha iyidi.
Bir de jumbo benimki güya 50 sene garantili!!!

Aynen öyle ömür boyunca kullanırsınız muhabbeti vardı. Her yeri iz dolu bir milyoncudan alınmış gibi. :(
Ben bi set gördüm mahallesi arası hırdavatçısında 150 tl miydi neydi, parlak. O bile daha kullanışlı duruyor. :D
Ağır, şık duruyordu nerden bilecektik böyle olacağını, resmen pişmanlık. :(

Başlık ilginç olması kimse bu kadar yorum yapmazdı biraz zeka hemcinslerim :)))
Biz buna moderatörler içerikte dert olan birşey var sansınlar uyanıklığı yapmaya çalıştım diyelim mi? Daha doğru bir yaklaşım olur ama moderatörler içerikleri okuyor maalesef.
Üzgünüm konunuz bdvlik olmadığından taşındı ve uyarı aldınız.

Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
hisardan kesinlikle uzak dur derim. hatta konu açmıştım paslanan bıçakların fotoğrafını koydum. istersen inceleyebilirsin. çok çok pişman olursun. şimdiye kadar 5 kere teknik servise gitti geldi hala paslanıyor. son gönderdiğim 1 ay oldu ses soluk yok. şikayet sitelerinden bi bak hep aynı şikayetler. çatal bıçakların paslanması.. verdiğin paraya çok çok yazık olur. hisardan aman uzak dur. korkmaz en kalitelisi diye biliyorum. inşallah doğru karar verirsin.

Back
X