çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Beeeennnnnnn :))) ben soruyordum ama bu çeklerin nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok, sen söylermisini nekadarlık çekler ve nasıl kullanılıyor?

Beeeennnnnnn :))) ben soruyordum ama bu çeklerin nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok, sen söylermisini nekadarlık çekler ve nasıl kullanılıyor?

:) Benim çeklerim 49 TL. sa satın aldım 100 TL. sı yerine geçiyor Bernardo Mağazalarında
150 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılıyor ve her fatura için sadece 2 çek kullanılabiliyor
ben Bernardo Romance Yemek Takımı ve Kahvaltı Takımını aldım (6 kişilik) şimdi onlardan birer set daha alıp 12 kişiliğe tamamlamak istiyorum :)
örn. yemek takımı 400 çeklerimi kullanınca; 200'e düşecek ödemem gereken rakam.
( Tabi 49+49 çekler için ödeme yaptığımdan takım 300'e gelmiş olacak)

Arkadaşın elindeki çeklerde benim aldığım kampanyadansa böyle
(he bu arada Mağazada Fissler marka hariç diğer herşeyde kullanabilirsin)

Yaaaaaabende Romence takımlarının hayranıyım . Aynen senın gibi 2 şer takım alıp 12 kişilik yapıcam onlardan ama ben ikinciye % 50 indirimini bekliyorum . Sence hangisi daha avantajlı çek mi indirimmi?

he bide 150 tl üzerinde demişşin çeke. Şimdi ben 150 tllik alışveriş yaptım diyelim bu çek 100 tl sini karşılıyor ben 50 tl ödüyorum dimi. Çekede 50 tl ödedim toplamda 150 tl lik alışverişi 100 tlye mi getirmiş oluyorum yani ?

Aynen öyle canım sadece 50 TL. indirim yapmış oluyorz bir çekle.
Ben ilk setleri 2. ye % 50 indirim ile almıştım 400 + 150 = 550 şeklinde şimdi ikisini almak istesem 400+300 çeklerden 100 lira indirim olacak 600 e gelecek

ben şimdi sadece yemek takımını alsamda kahvaltı takımı indirime girer mi diye beklesemmi diye düşünüyorum..
Tabi onlarla bitmiyo servis yardımcılarınıda almak istiyorummm :)

anladım ozaman ben 2. ye %50 indirimini beklesem daha mantıklı gibi sanki :)

:))))) aynen canım sohpet bölümünde karşılaşmak üzere

Korkmaz storede internet sitesinde % 35 indirimli tüm ürünler......

kızlar, çeyizime aldığım kalpli (çöp adamlı) tabakları nerden aldığımı soran, almak isteyen kişiler vardı , bugün markafoni de "aşk her yerde" başlığı altında satışa çıkmış, 7li set 15 lira :) haber veriyim dedimmm

Cok güzelmiş cok begendim canım bi göz atıcam :) Güle güle kullan ınsallah :)

markafonideki seti kaçıran arkadaşlar ! :)

a 101 'e 9 şubat perşembe günü çöp adam ve çöp kız kupa ve çerezlikleri geliyor ..

Kapımıza bırakılan broşürden gördüm sizleride haberdar edeyim dedim bende sabırsızlıkla bekliyorum

bu da broşürün resmi (bilgi amaçlı) :)

Eklentiler

• $IMG_20120204_112406.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_20120204_112415.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $seFRJ.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:

işte bu habere çok sevindirik oldum

harikaaa bi haberrr, o kupalardan istiyorum ben deeeeeeee :)

bende çok sevindim bu çerezliklerden istiyorum A101 yaşadığım yerde yok küçükyalı bostancı civarında varmıdır çünkü sitesinde market adresleri bulunmuyor kızlar

koşa koşa geldimki bu haberi kızlara verim die hem markafoniden daha ucuza hemde 4.5 tl kargo rarası yerine 3 tane çerezlik alabiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…