çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Bingomingo sitesinde örgü battaniyeler indirimde bayanlar.Fiyatı 189 tl.Bir de Burcu Billuriye diye bir site var orada da var fiyatları da iyi yani

bingomingo şişirmiş fiyatları katolog fiyatı zaten 200tl 10 tl kar iiçn ı ı :KK19:
burcu billuriyedende vermem ben sipariş sitesi bi değişik geldi.başka kampanyalara inşallah :KK31:

kızlar battaniyelerde kampanya var. hediye uşak battaniyesi veriyorlar www.usakbattaniyesi.com/affili.asp?aid=1&banid=28

$362_buyuk_zoom.jpg siparişlerimden bi tanesi bu. nasıl gözüküyo cıvıl cıvıl dimi.insanın içi açılıyor

arkadaşlar kipa market bölümünde arçelik mixer set üçlü 80 tl ye inmiş.ben aldım.umarım memnun kalırım.

bugün Bernardoda Makarna tenceresi gördüm kırmızı, promosyon mu kampanya mı yazıyordu tam hatırlamıyorum ama 19,50 TL fiyatı vardı. Neden bilmiyorum ama ne detaylı bakabildim ne sonra tekrar gidebildim resmen tutuldum :) bilgisi olan var mı?

kızlar bimde bu cuma sinbo elektrikli düdüklü tencere var, internete baktım 140 küsür. bimde 95 tl...
hacmi 7 lt. internetteki,forumdaki yorumlara baktım da gayet iyi gibi... yetişebilirse aldırayım anneme diyorum... :KK51:
çalışan kadına lazım bişey gibi... :emir_bebek:

Kızlar Chef s denen markadan bi kaç ay önce annem Bim den krep tavası aldı daha dogru düzgün kullanmadan sapı cıkarmı ya altı flan bi tuhaf oldu ... Krepi çeviremiyorduk bile .. Sap elimizde kaldı ..
Söylemek istedim ben begenmiyorum ürünlerini ..

Tencerede Korkmaz Tefal üstüne tanımam :KK19:

Dikkat ettim şimdide krep tavası var .. Kızlar hiç mi hiç tavsiye etmem ...

Son düzenleme:
Leonarte Casa dekoreko.com da... :)) Kedili, Çiçek ve Tiki kız takipçilerine duyrulurr :)

bende karacanın setini aldım yemek takımı tencere setı ıcınde cezvesı cay danlıgı fılan duduklu ws var ve catal kasık bıcak setı tam takım taksıtle aldım 150 150 oduyorum :)) 500 kaldı $20111029122324_1598_kampanya_visne_curugu.jpg

duyduk duymadık demeyin perşembe günü a101 e şeffaf ayakkabı sakayacağı geliyo fiyatıda çok uygun...kadın için olanı 2.95 erkek için olanı 3.45 miş

Kızlar evtekstilibul.com da Sarev nevresim ve battaniyelerde %25 %30 indirimler var ve sevgililer gününe özel bir sürü üründe de indirim var.

Kızlar Daha Önce ŞehirFırsatından Aldığım Bernardo Çekim var..

bir Kaç Tane almıştım ama şimdi son bir tanesi elimde kaldı..

bernardo'dan alacak bişeyim yok suan..

bilmiyorum alan olur mu acaba burdan?

.

$mutfak.gokkusagi çay takýmý.jpg merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu konuları bugün üye oldum ve paylaşmak istedim :)
iyi alışverişler kızlar...

.

Ne kadar bu çek ne işe yarıyor acaba?

benimde 2 çekim var Bernardodan tabi alacaklarımda var 23 Şubata kadar geçerli sanırım çekler.
Bu ara bernardoya sardım zaten sürekli bişeyler beğenip alacaklarıma ekliyorum.
almak isterdim ama bu ay bende kullanamam (her fatura için en fazla 2 adet çek kullanıldığı için)
bence almak isteyenler vardır bi ara elinde çek olan varmı diye soran birileri vardı..

.

X