markafonideki seti kaçıran arkadaşlar ! :)
a 101 'e 9 şubat perşembe günü çöp adam ve çöp kız kupa ve çerezlikleri geliyor ..
Kapımıza bırakılan broşürden gördüm sizleride haberdar edeyim dedim bende sabırsızlıkla bekliyorum
bu da broşürün resmi (bilgi amaçlı) :)
Süpersin yeminle :)) Dün kupaları aldım ama çerezlikleri nasıl görmemişim diye çok üzülmüştüm hatta dün nişanlımla bile konuşup bahsetmiştim8 şubat gecesi A101 önünde sabahlıyacağım Şaka bir yana erkenden A101 in yolunu tutmam gerekiyor bana uzak biraz :)
kızlar evimisterde sarev pamuk satenler indirimde 119 tl 50 tl lik kuponla 80 tl ye mal etmiş oluyoruz bakınız muhakak normalde 119 tl ye bile bulunmuyor ben bu fırsatı değelendircem bilginiz olsun
kızlar evimisterde sarev pamuk satenler indirimde 119 tl 50 tl lik kuponla 80 tl ye mal etmiş oluyoruz bakınız muhakak normalde 119 tl ye bile bulunmuyor ben bu fırsatı değelendircem bilginiz olsun
bu 50 tl lik kuponu nasıl alıyoruz acaba?
canım aşağıdaki linke bak :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...mlarimiz-sohbet-bolumu-7231.html#post22998035
teşekkür ederim ama ben hala bulamadım(
sokağımızın başında açılan A101 için ilk kez sevindim hahaha :) bende bekliyorummmm bilgilendirme için teşekkürler..
arkadaşlar trendyol hesaplarınızı kontrol edin 20 tl hediye çeki gönderiyorlar bilginiz olsun bana gelmedi ama çoğu arkadaşıma geldi
bana gelmişti ben adidas spor çantası aldım kullandımm :)
kızlarrr
limangodan yeni üyeliklere 20 tl hediye çeki veren linki buldum
arkadaşlar trendyol hesaplarınızı kontrol edin 20 tl hediye çeki gönderiyorlar bilginiz olsun bana gelmedi ama çoğu arkadaşıma geldi