çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

arkadaşlar ben kampanya değil de bi uyarı yapmak istiyorum. bu evim.net sitesi bence dolandırıcı bi site. sipariş verdim 20gün oldu hala tedarik aşamasında. sırf verdikleri hediye çekini kullanmak için sipariş verdim ve pişmanım. mail attım cvp yok, tel açıyorum muhatap kimse yok. bi siteye girdim şikayet etmek için benim gibi binlerce insan var hep aynı şeyden şikayetçi. 4.leventteymiş yeri gidip de basasım var valla çok sinirliyim şu anda

Canım sen hangi kampanyadan sipariş verdin. yani o ve otür sitelerde şöyle bir durum var; sipariş verdiğin kampanyanın satışı bitmeden (kampanya süreleri var biliyorsunki) tedarik etmiyorlar yani kampanya bitecek onlarda 7 iş günü içinde tedarik edip UPS kargo ile yollicaklar benimde siparişim var destekbölümüne yazdım cvplıyorlar...

gondoldan sipariş verdim ve siparişin ertesi günü kampanya bitti. hadi 7gün içinde tedarik edecekler de 20 gün oldu hala tedarik aşamasında diyor. maile otomatik cvp geliyor özür dileriz, tedarikçi firmadan kaynaklı diyor. 3farklı maile 3aynı cvp geldi. telefonlara hiç cvp vermiyorlar. sikeyet var sitesinde bi dünya şikayet vardı, hiç güvenim kalmadı. başka sitelerden de sürekli alışveriş yapıyorum ilk kez böle bi şey geldi başıma. zaten ilk alışverişimdi bi daha da yapmam..

Son düzenleme:
hadi yaa bende saklama kabı sipariş vermiştimkampanya yeni bitti bekliyorum bakalım bu şekilde olmaz umarım....

sen iade talebinde bulun bence para iadesi yapsınlar siparişide iptal etsinler ozaman:44:

moralinizi bozmak istemem ama benm bununla ilgili konum bile var bi kere zaten 20 günden önce asla beklemeyin vermezler bana 24. günde geldi sanırım o kadar uzunduki süre ben bile şaşırdım:) paketlemeleri iğrenç ötesi o kadar özenilmemiş ve uydurukki anlatamam bidaha asla ama asla ordan bişe almam sizde almayın umarım kırılcak bişe diildir aldıklarınız çünkü o paketlemeyle ne kadar sağlam gelir bilemiorum açıkçası ama 20 gün onlar için normal bi gün....

Yok krılacak birşey değil ama bakalım nolucak. Bende sonuçlara göre bidaha almam ozaman ya süre çok uzun.

evim.net sitesinin sözleşme sayfasında kargo süresi 15 iş günü yazıyor tabii araya hafta sonları da girince 20 günü buluyor..en son gün kargo yola çıktı diyor fakat bu kez de bir kaç gün müşteriden kaynaklı kargo sorunu çıktı yazıyor..buluyor yani 20-25 günü elinizde olması.. sözleşmeye bakarsanız bir sorun yok ama hiç etik değil ..

Son düzenleme:
kızlarrrrrr şehrikeyif sitesinde 2 tane taç mikro fiber yorgan 99 tl imişş alsam mııııı yardım edinnn

kızlar ben 16 ocakta sipariş vermiştirm bugün mail atmışlar kargoya verilmiş. UPS kargo kargo linkinide vermişler gerçekten doğru :) bana kıyak mı gectıler ne

Bu sitenin ürünleri nasıl kullandınız mı ? Fiyatlar uygun gerçekten 4 mevsim setlerde öyle ama ben sesli markasın ı hiç bilmiyorum alnak isterimde çok kararsız kaldım.

canım ben ordan seni seviyorum battaniyesi aldım hediye.içime sindi.kendim kullancam utanmasam :))
bide 4 mevsim set kendime,annem içinde uyku seti siparişi verdim. 200 tlyi geçtiği için bi tane hediye uşak battaniyesi de gelecek.fotosunu paylaşırım mutlaka

Tamam canım gelince mutlaka fikirleri paylaş bizimle iyiyse bende düşünebilirim:9

bende 2 battaniye bi 4 mevsim sipariş verdim bende battaniye hediyesi yoktu 20 tl indirim vardı
ama battaniyeler çok güzel resimlerini eklemiştim ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…