çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

markafonideki seti kaçıran arkadaşlar ! :)

a 101 'e 9 şubat perşembe günü çöp adam ve çöp kız kupa ve çerezlikleri geliyor ..

Kapımıza bırakılan broşürden gördüm sizleride haberdar edeyim dedim bende sabırsızlıkla bekliyorum

bu da broşürün resmi (bilgi amaçlı) :)

Süpersin yeminle :)) Dün kupaları aldım ama çerezlikleri nasıl görmemişim diye çok üzülmüştüm hatta dün nişanlımla bile konuşup bahsetmiştim :KK70: 8 şubat gecesi A101 önünde sabahlıyacağım :p Şaka bir yana erkenden A101 in yolunu tutmam gerekiyor bana uzak biraz :)

Süpersin yeminle :)) Dün kupaları aldım ama çerezlikleri nasıl görmemişim diye çok üzülmüştüm hatta dün nişanlımla bile konuşup bahsetmiştim :KK70: 8 şubat gecesi A101 önünde sabahlıyacağım :p Şaka bir yana erkenden A101 in yolunu tutmam gerekiyor bana uzak biraz :)

:) aynen 9 şubat sabahı erkenden A101deyiz :)))

kızlar tedi ye sevgililer gününden dolayı güzel şeyler geliyor .. mutfak için de güzel ürünler var broşürden gördüm

kampanya tarihi 8 şubat .. bi uğrayın derim .. :)

kızlar evimisterde sarev pamuk satenler indirimde 119 tl 50 tl lik kuponla 80 tl ye mal etmiş oluyoruz bakınız muhakak normalde 119 tl ye bile bulunmuyor ben bu fırsatı değelendircem bilginiz olsun

kızlar evimisterde sarev pamuk satenler indirimde 119 tl 50 tl lik kuponla 80 tl ye mal etmiş oluyoruz bakınız muhakak normalde 119 tl ye bile bulunmuyor ben bu fırsatı değelendircem bilginiz olsun

Bende alıcam canım.Sen hangi modele karar verdin sohbet bölümünden yazarsan sevinirim :)

teşekkür ederim ama ben hala bulamadım :KK43:(

Burdan sohbet edemiyoruz canım sana verdiğim linkl sohbet bolumu AMA YENİ OLDUGUN İÇİN ARADA KAÇAMAK YAPIP SOYLÜYORUM. DAHA ÖNCEDEN ŞEHİR FIRSATINDAN ALMIŞ ARKADAŞLAR KUPONU ŞU AN ÖYLE BİR KAMPANYA YOK YANİ....

SEN YİNE SOHBET BOLUMUNDEN YAZMAYA DEVAM ET TATLIM

arkadaşlar trendyol hesaplarınızı kontrol edin 20 tl hediye çeki gönderiyorlar bilginiz olsun bana gelmedi ama çoğu arkadaşıma geldi

arkadaşlar trendyol hesaplarınızı kontrol edin 20 tl hediye çeki gönderiyorlar bilginiz olsun bana gelmedi ama çoğu arkadaşıma geldi

bende şimdi baktım, 20 tl hediye çekim var. hemen bi nevresim takımı aldım cotton box. Teşekkürler canım valla burda okumasaydım hiç bakmıycaktım hesabıma :))

X