çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım teşekkür ederim yorumun için . madem taçtan farkı yok ve daha ucuz biz de uşaktan alırız.

denizlidende aldım onun kumaşı uşaktakşinden daha çok hoşuma gitti ama söliyim
denzilinin linkide bu canım Aran Clasy 'Bi dünya renk' | 0 258 371 74 42 | info@arantekstil.net | Aran Clasy bu ürünün burdaki resmi neyse aynı renk geldi valla
siparişide burdan verdim
https://www.denizlitekstilevi.com/login.asp?accessdenied=/siparis_izleme.asp

Canım şu yeşil nevresim takımını cok begendim güle güle kullan. nerden aldın linkini verir misin.

nasıl gözümden kaçmış bende aynı yerden seni seviyorum battaniyesi aldım:) teşekkür ederim canım.yeşile bayılırım

nasıl gözümden kaçmış bende aynı yerden seni seviyorum battaniyesi aldım:) teşekkür ederim canım.yeşile bayılırım

olur öyle
yalnız battaniye bu yeşil gözüküyo fotoda ama fıstık yeşiline benziye biraz battaniye üzerinde yastık kılıfını koyduğum resimdede kılıfta battaniyeye benzeyen renk aynı nerdeyse

olur öyle
yalnız battaniye bu yeşil gözüküyo fotoda ama fıstık yeşiline benziye biraz battaniye üzerinde yastık kılıfını koyduğum resimdede kılıfta battaniyeye benzeyen renk aynı nerdeyse

anladım canım tekrardan teşekkür ederim.güle güle kullan:) sıcacık sıcacık :))

kızlar REAL'de Tefallere %30 indirim ve bir çok züccaciye ürününde de promosyon ve indirimler var...

Kızlar korkmazstore internet sitesinde %35 indirim var mağazalardan daha ucuza bizzat gidip araştırdım.

Bayanlar maureravm.com sitesinde çift kişilik polo yorganlar 97 ye düşüyor yorgan hediyeli.Sarev pamuk satenler de 124 e.Onlar da 2 adet yastık hediyeli.Siteye girip üye oldugunuzda ödeme ekranında fiyatlar düşüyor

Bayanlar maureravm.com sitesinde çift kişilik polo yorganlar 97 ye düşüyor yorgan hediyeli.Sarev pamuk satenler de 124 e.Onlar da 2 adet yastık hediyeli.Siteye girip üye oldugunuzda ödeme ekranında fiyatlar düşüyor

Pamuk satenlere bakıyorum sarevin ama 172 daha düşmüyor üyede oldum sen 124 e nasıl getirdin :44:

arkadaşlar ben bu topği daha yeni gördüm ve paylaştığınız şeyleri okudum ALLAH razı olsun sizden.hemen aboneliklerime ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…