- 22 Mart 2011
- 370
- 0
Cok alakaSiz ama abonelige nasil eklenio bilgim yokta yrdimci olur musunuz
sayfanın başında seçenekler bölümü var canım orayı tıklıyosun aboneliklerime ekle dio tıklıyosun ve böylece eklemiş olyosun:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok alakaSiz ama abonelige nasil eklenio bilgim yokta yrdimci olur musunuz
sayfanın başında seçenekler bölümü var canım orayı tıklıyosun aboneliklerime ekle dio tıklıyosun ve böylece eklemiş olyosun:18:
taç ın online sitesinde yatak örtülerinde kampanya var kızlar
Kampanyalı Yatak Örtüleri
Evet canım bende baktım şimdiSence nasıllar Bordo olan güzel gibi geldi bana ama ?
valla canım bişey diyemem ki :44:
ben yatak örtülerini gereksiz buluyorum çünkü
Bende çok abartılı bişey değilde böyle günlük bişey arıyorum ama tacın kileri bepğenmedim yaaa
ben 4 mevsim setleri seviyorum valla.üstü pike oluyo istrsen yorgan geçir öle kullan.zaten yatak odası bana özel bi yer neden alıyım ki
valla bide şu 700 liralık gelin örtüsü falan var yazık günah ya onlara verilen para.tercih meselesi tabi ama 700tlye nler alınır
Aynen öyle o parayı verip kaçkere kullanacağız sanki. 4 mevsimler güzel evet bide kapıtoneli olanlar var ben onlarıda beğeniyorum.
Kapitone 4 mevsim setler için hasekioglu fırma adıyla üretilen elfin diye bir marka var. carrefourlarda ve coğu ev tekstili mağazalarında satılıyor bu marka. merterde toptan yeri var normalde vermiyorlarmış ama rica ettim bana verdiler belkı sızde alabılırsınız. kapıtone 4 mevsim set aldım 65 tl ye, damask desen kadife bir yatak ortusu aldım 40 tlye.. resım paylaşıyorum bunlar değil ama bunlara cok benzıyor benımkıler... umarım yardımım olmuştur..
Eki Görüntüle 332422 Eki Görüntüle 332423 Eki Görüntüle 332422 Eki Görüntüle 332423
Canım aderes yada telefon verebilmen mümkün mü yada varsa internet sitesi.
sen kullandınmı kaliteleri nasıl?
Kızlar bu arada ebrosur.com da güzel bir site bence sık kullanılanlara eklene bilinir. Kampanyaları takip etmek açısından
arkadaşlar bir alışveriş sitesinde altınbaşak nevresim takımlarında indirim var. desenleri fena deil gibi ama kalitesi nasıl bilmiyorum :?
süper bir paylaşım teşekkürler