çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Bende çok abartılı bişey değilde böyle günlük bişey arıyorum ama tacın kileri bepğenmedim yaaa

ben 4 mevsim setleri seviyorum valla.üstü pike oluyo istrsen yorgan geçir öle kullan.zaten yatak odası bana özel bi yer neden alıyım ki :KK53:
valla bide şu 700 liralık gelin örtüsü falan var yazık günah ya onlara verilen para.tercih meselesi tabi ama 700tlye nler alınır :KK76:

ben 4 mevsim setleri seviyorum valla.üstü pike oluyo istrsen yorgan geçir öle kullan.zaten yatak odası bana özel bi yer neden alıyım ki :KK53:
valla bide şu 700 liralık gelin örtüsü falan var yazık günah ya onlara verilen para.tercih meselesi tabi ama 700tlye nler alınır :KK76:

Aynen öyle o parayı verip kaçkere kullanacağız sanki. 4 mevsimler güzel evet bide kapıtoneli olanlar var ben onlarıda beğeniyorum.

arkadaslar persembe gunun a101 de cift kişilik yatak ortusu 22,50 TL..

real ve carrefour marketlerde zuccaciye urunlerınde acayip indirim var.. brosurlerıne bır bakın derim...

trendyolda bugun cemıle var..

Aynen öyle o parayı verip kaçkere kullanacağız sanki. 4 mevsimler güzel evet bide kapıtoneli olanlar var ben onlarıda beğeniyorum.

Kapitone 4 mevsim setler için hasekioglu fırma adıyla üretilen elfin diye bir marka var. carrefourlarda ve coğu ev tekstili mağazalarında satılıyor bu marka. merterde toptan yeri var normalde vermiyorlarmış ama rica ettim bana verdiler belkı sızde alabılırsınız. kapıtone 4 mevsim set aldım 65 tl ye, damask desen kadife bir yatak ortusu aldım 40 tlye.. resım paylaşıyorum bunlar değil ama bunlara cok benzıyor benımkıler... umarım yardımım olmuştur..

$HAREM.jpg $vizyon.jpg $HAREM.jpg $vizyon.jpg

Kapitone 4 mevsim setler için hasekioglu fırma adıyla üretilen elfin diye bir marka var. carrefourlarda ve coğu ev tekstili mağazalarında satılıyor bu marka. merterde toptan yeri var normalde vermiyorlarmış ama rica ettim bana verdiler belkı sızde alabılırsınız. kapıtone 4 mevsim set aldım 65 tl ye, damask desen kadife bir yatak ortusu aldım 40 tlye.. resım paylaşıyorum bunlar değil ama bunlara cok benzıyor benımkıler... umarım yardımım olmuştur..

Eki Görüntüle 332422 Eki Görüntüle 332423 Eki Görüntüle 332422 Eki Görüntüle 332423

Canım aderes yada telefon verebilmen mümkün mü yada varsa internet sitesi.

sen kullandınmı kaliteleri nasıl?

Canım aderes yada telefon verebilmen mümkün mü yada varsa internet sitesi.

sen kullandınmı kaliteleri nasıl?

canım malum ceyız daha kullanmak nasıp olmadı ama aşırı kaliteli değiller klasık pamuklulardan işte parasına göre iyi diyeyim. ama yatak ortusu için resmen bedava yorumunu yapıcam :)

.:: Haseki ::.
Keresteciler Sitesi Kasım sokak No: 36 Merter / İSTANBUL

Tel: +90 212 6433665 - 6433653 // Fax: +90 212 6433601

yardımı olması acısından kolay tarıf :
efes fabrıkasının karsısındakı bpnın oradan yokus yukarı gıdıp caddeye cıkmadan evvel sola gırın sagda yukarda kalıyodu galıba :)
ya da merter mc in ustunden yokus yukarı cıkıp ana caddeye cıkıncaısıklardan dırek karsıya (cami nın yanındaki sokaktan ) orada biyerde :)

Merhaba hanımlar ;

topiğinizi yeni okuyorum.. Ben de çeyiz hazırlığındayım nerde indirim var neresi ucuz koşturuyorum...

Bilmiyorum belki daha önce yazılmıştır ama ben istoç tan güralın bayisinde aldım porselen takımlarımı aynı zaman da orda kütahyanın da var.. takımlar 300 den başlıyor.. 425 tl ye çok güzel bir 12 kişilik yemek takımına sahip olabilirsiniz..

Yetkinin bayisinden de çatal bıçak takımımı aldım.. 210 tl ye.. 25 yıl garantili, daha farklı modelleri de günlük için 110 tl ye kadar düşüyor..

eve ıvız zıvır herşey alabilirsiniz İstoç 12. ada da:21: ben şu büyük işleri bitireyim tekrar gidecem.

Bir de eve elektronik eşya bakıyorsanız küçük ev aleti falan Doğu banka uğramanızı tavsiye ederim..

tam okumadım geçmişi ama şu anda dagi de indirim var...bohça için pijama falan alacak varsa haberiniz olsun.

arkadaşlar bir alışveriş sitesinde altınbaşak nevresim takımlarında indirim var. desenleri fena deil gibi ama kalitesi nasıl bilmiyorum :?

arkadaşlar bir alışveriş sitesinde altınbaşak nevresim takımlarında indirim var. desenleri fena deil gibi ama kalitesi nasıl bilmiyorum :?

burda yorum yapmayalm arkadaşlar sadece kampanya paylaşalm hatta sohbet bölümünde de sorabilioruz sorularımızı:KK66:
edit:altınbaşak iyi die biliorm kullananları memnun olumsuz yorum duymadm:)

X