çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

hangi ilde açılacakmış çeyiz fuarı canım
3-5 şubatta lütfi kırdar (istanbul taksim) da evlilik fuarı var.organizasyon firmaları koza daveteye gelinlikler bernardo hisar tuper var tatlım katılımcı listesinden bakabilrsin
|| EVLİLİK DÜNYASI'12 ||

05-08 Nisan 2012 Tüyap Fuar Merkezi’nde (istanbul) çeyiz fuarı var canım katılımcı listesi bu canım Zuchex

bide tüyapta yine 5-9 eylülde züccaciye fuarı var buda onun katılımcı listesi
ZUCHEX ZÜCCACİYE VE HEDİYELİK EŞYA FUARI

katılmak için davetiye alıyor muyuz bir yerden ?

katılmak için davetiye alıyor muyuz bir yerden ?

online davetiye ücretsiz.sitelere girip alabiliyosun.yoksa evlilik fuarı için giriş ücreti 10 tl.
eğer evlilik fuarnıa gitmeyi düşünüyosan bernardo sitesinden alabilrsin.hem kampanyada var.fuara özel 12 kişilk yememk takımlarında ekstra 100 tl indirm var

kızlar bugün markafonide esse ve sarevin kampanyası var. ben sarevden saten nevresim takımı aldım üstelik çift kişilik çarşaf takımı hediye ediyor. bilginiz oldun:)))

bende sarevden ranforce nevresım takımı aldım el havlusu hedıyelı

kızlar bugün markafonide esse ve sarevin kampanyası var. ben sarevden saten nevresim takımı aldım üstelik çift kişilik çarşaf takımı hediye ediyor. bilginiz oldun:)))

Sarev'den bende bu kampanyayla hayallerimdeki nevresim takımını edindim

hangisiydi canım canım senin hayallerindeki merak ettimde:)) ben walpaper modelini aldım:)

bende walpaper var ve ıannılmaz guzel anlatamam sıze
onu 1 ay evvel almsıtım 140 tl ye
dunde ben
sarev levi nar ciceğini aldım

bende walpaper var ve ıannılmaz guzel anlatamam sıze
onu 1 ay evvel almsıtım 140 tl ye
dunde ben
sarev levi nar ciceğini aldım

canım bende şimdi sipariş vericem ama renk aynı renkmi.geldiğinde farklı olmasın rengi.taçtan sipariş vermiştim mürdüm diye pembe geldi çünkü
bide çarşafı ne renk cnaım

Son düzenleme:
canım bende şimdi sipariş vericem ama renk aynı renkmi.geldiğinde farklı olmasın rengi.taçtan sipariş vermiştim mürdüm diye pembe geldi çünkü
bide çarşafı ne renk cnaım
hangısının walpaperinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…