hazır fuardan açılmış bende söyleyim Bursalı kızlar 23 şubatta gelin- damat ve mobilya olmak üzere iki fuar var.
3-5 şubatta lütfi kırdar (istanbul taksim) da evlilik fuarı var.organizasyon firmaları koza daveteye gelinlikler bernardo hisar tuper var tatlım katılımcı listesinden bakabilrsinhangi ilde açılacakmış çeyiz fuarı canım
3-5 şubatta lütfi kırdar (istanbul taksim) da evlilik fuarı var.organizasyon firmaları koza daveteye gelinlikler bernardo hisar tuper var tatlım katılımcı listesinden bakabilrsin
|| evlilik dünyası'12 ||
05-08 nisan 2012 tüyap fuar merkezinde (istanbul) çeyiz fuarı var canım katılımcı listesi bu canım zuchex
bide tüyapta yine 5-9 eylülde züccaciye fuarı var buda onun katılımcı listesi
zuchex züccaciye ve hediyelik eşya fuarı
katılmak için davetiye alıyor muyuz bir yerden ?
kızlar bugün markafonide esse ve sarevin kampanyası var. ben sarevden saten nevresim takımı aldım üstelik çift kişilik çarşaf takımı hediye ediyor. bilginiz oldun:)))
bende sarevden ranforce nevresım takımı aldım el havlusu hedıyelı
Sarev'den bende bu kampanyayla hayallerimdeki nevresim takımını edindim
hangisiydi canım canım senin hayallerindeki merak ettimde:)) ben walpaper modelini aldım:)
bende walpaper var ve ıannılmaz guzel anlatamam sıze
onu 1 ay evvel almsıtım 140 tl ye
dunde ben
sarev levi nar ciceğini aldım
hangısının walpaperinmi?canım bende şimdi sipariş vericem ama renk aynı renkmi.geldiğinde farklı olmasın rengi.taçtan sipariş vermiştim mürdüm diye pembe geldi çünkü
bide çarşafı ne renk cnaım
Aaaaa,bende ondan aldımgüle güle kullanalım inş...:112: