Arkadaşlar dün Eminönündeki İpekçe Home'dan 4 yastığında ve nevresim kılıfında dantel olan kırmızı bir nevresim takımı aldım.Yorgan kılıfının dış kısmı saten tene değen kısmı pamuklu,çarşafı da pamuklu,2 tane yastığı pamuklu,2 tane yastığı da satenden yine...
200 tl den 100 tl ye düşmüş.Aklımda bu tarz bir takım vardı.English Home da da görmüştüm.Çok beğendim ve çokta uygun geldi aldım.Bir bakın derim.
Bayanlar Bernardo online alışveriş açılmış.Gözümüz aydın :)
canım sayfa linkini eklermisin ben giremiyorum
Bernardo canım link bu ama demin sepete at felan vardı hatta ürünü sepete attım taksit seçenekleri felanda vardı,şimdi girdim yoklar :S Bir şey anlamadım.
Epeydir var bu Bernardonun sitesinde ama sanırım tam sistemi oturtamadılar ki, bir var bir yok :)
kızlar denizliden nevresim siparişi verdim kumaşına güvenerek az önce geldi elime sipariş vereli 3 gün olmuştu.2 tane çift kişilk sipariş verdiö ve kumaşı taç ın kumaşına 10 basar desem azdır.ve çift kişilik sadece ranforce 74 tl.
https://www.denizlitekstilevi.com/login.asp?accessdenied=/siparis_izleme.asp
sitesi bu indirim yok şu an ama ben kumaşına hayran kaldım artık taç falan almam
uşaktanda sipariş verdim o da 2 güne gelir onunda nevresim takımı fiyatı düşük bakalım inşallah güzeldir o da
Ben de uşak battaniyesi nevresimi siparişi verecem. Senin siparişin eline ulaştı mı nasıl memmun musun tavsiye eder misin merak ettim yorumlarını bekliyorum.
Ben de uşak battaniyesi nevresimi siparişi verecem. Senin siparişin eline ulaştı mı nasıl memmun musun tavsiye eder misin merak ettim yorumlarını bekliyorum.
vestelin e mağzasından %50 indirim var kızlar