çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bu siteyi gösterdiğin iyi oldu canım bizim ordaki bim biraz kuytu köşede kalıyo geç geliyo sanırm cuma baktım yoktu bu akşam bir daha bakıcam güzelmişte inş bulurmm

Kızlar bu arada ebrosur.com da güzel bir site bence sık kullanılanlara eklene bilinir. Kampanyaları takip etmek açısından

150 tl ve üzeri ücretsiz kargo diyor sanırım yanlış yazdın

ya bu kampanyaları nerden öğreniyosunuz bim inkini. bana geçen hafta cuma kahvaltı takımı gelicek demişlerdi gelmedi inş yemek takımı gelir

sabah erken saatlerde herkes alıyor bitiyor bizim karşımızda bim vardı yetişemiyorduk9u5geçe herşey bitmiş olurdu

sabah erken saatlerde herkes alıyor bitiyor bizim karşımızda bim vardı yetişemiyorduk9u5geçe herşey bitmiş olurdu

Eveet aynen öyle bizim burdaki bimde daha açılmadan kuyruğa giriyolar bazı dönemlerde İşi abartıp çıkış kapısından bile girmeye çalışanları gördüm yaa çok ayıp bence

KIZLAR 3-5 şubatta lütfi kırdarda evlilik fuarı var
bernardonun sitesine girerek davetiye kaydınızı oluşturabiliyorsunuz.
benden söylemesi

Rica ederim canım ben ikisi arasında kararsız kalmıştım.. beğendiğim diğer yatak örtüsünü sen almışsın.. güle güle kullan

bu yatak örtüsünden ben de aldım canım, daha önce almıştım eve geldi, sitede göründüğünden daha bile güzel ve ışıltılı
sitesinde de 265TL, nası oluyo anlamadım
bu arada gelinlik yatak örtüsü almayayım bunu kullanırım diye almıştım ben ama, olma zmıı?:26:

Kızlar markafoni de pierre cardin (porselen,çatal-bıçak), karaca ve limbo home (şirin şeyler var) indirimi var bilginize...

bende nolur nolmaz diye aldım sevdiceğimede
ama pek umutlu değilim bu fuardan kk da gezdim kalbur üstü içinmi organizasyon firmalar falan fiyat vermiyo.
katılımcı listesine baktım bernardo hisar ve tupper var benim gidicem :26:
ama nisanda tüyapta çeyiz fuarı
eylülde yine tüyapta züccaciye fuarı var kızar(elektrikli küçük ev aletleri dahil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…