Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara'da da oluyormu evlilik fuarı arkadaşlar?
offff
hersey ne kadar pahalı
iliğimi kuruttu bu ceyiz alısverisi benim
canım fabrika satış yerlerine uğra mutlaka daha uyguna alırsın
outlet lerimi diyosun canım?
Nekadar farkediyo bi 100 liralık urunde mesela
hem onlar var hemde fabrika satış yerleri var.mesela tefal outletten biz clipso düdüklü aldık anneme teşhir ürünü değil ama kutusu deforme olmuş diye kutusuz satıyolardı 70 tl farkla aldık.mesela şubattaki fuarda hem fuar indirimi hemde yemek takımlarında fuara özel artı 100 tl bernardoda indirim var
Saol canım ya
Bende bi arastırayım sunları bakim ankarada nerelerde var
Yoksa para yetismeyecek o kadar seye
kızlarrrr özdilekte çift kişilik battaniyeler 28 liraaa :) ama her özdilek mağazasında varmı bilmiyorum ben forum mersin özdilek mağazasından aldım stokları çok az mersinde olan varsa hemen koşssun :)
bende aldım bugün outlet mağazadan bozüyükteki , fakat çift kişilik kalmamış hemen tükenmiş tek kişilik aldım 20 tl'ye, eğer bulurlarsa stokta tekrar getireceklerini söylediler ama sanmıyorum baksanıza bir günde peynir ekmek gibi tüketilmiş
ben kendi mağazasından aldım tatlım, ama outlet avm içerisindeki mağazasından. sezon ürünleride satılyordu mağaza içinde hiç aklıma gelmemiş sezonda da satılıyormu diye
canım ya hangi ürünü adını falan yazarmısın.kendi mağzası bana uzak yarın arayıp varmı indirim diye sorucam öle gidicem .gitmeden bi model göriyim ona göre gidiyim diyorum :26:
benim aldığım ürünün adı Papillon Pamuklu Battaniye kalan 3 model vardı neredeyse aralarından bunu beğendim bende
yaaaaa çooooook güzel güle güle kullan canım.bende yarın bi arıyım mağzasını bakalım inşallah vardır kampanya
teşekkürler tatlım inşallah vardır varsada tükenmemiştir umarım. yanarım yanarım çift kişiliklerinden alamadığıma yanarım