çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bernardo kampanyası bugün de grupanyada.. alamayanlar varsa kaçırmasın derimm

bilmeyenler için tekrar geçiyorum bernardonun ikinciye %50 indirim kampanyası yılbaşında -uzatılmazsa sona ericek

blendar setı alırken neye dıkkat etmemız lazım
bu grundıngı arcelıktendede alabılırım oradada 78 tl ama yeterlı acaba 400 w

Canım tam olarak bir bilgim yok ama yüksek watt, çeşit özellikleri.. çok angarya çeşitleri kullanıcağını düşünme insan iki temel parçayı kullanıyor genelde..
ben braun almayı düşünüyorum.. en başından beri aklımda hep braun var

Kızlar yakala.co da,

• Tefal’den Classica Maxi Çelik Tencere seti 299 TL yerine 169,90 TL!

• Tefal’den mutfakta hız rekoru kıran ActiCook Düdüklü Tencere (6 lt) 519,90 TL yerine 356,90 TL!

Fiyatlar uygun mu bilmiyorum ama paylaşayım :))))

Canım internette eğer araştırırsan ActiCook düdüklü tencereyi (6 lt) 260 tl den başlayan fiyatlarla bulman mümkün

Arkadaslar beni yanlış anlamazsanız size birsey danışmak istiyorum arkadaslar ben Van Erciş depreminden istanbula geldim depremzedeyim istanbulda gönüllü ailelerin yanında kalıyorum el isleri yapıyorum hem ihtiyacım var hemde birikim yapmak istiyorum aklınızda bulunsun ben el ısı Oya yazma dantel yapıyorum pile takımları yapıyorum eğer ihtiyacınız olursa bana ozelden yazar mısınız aklınızda bulunsun kendimi ve ailemi toparlayabilmem için birseyler yapmam gerekiyor lütfen aklınızda bulunsun her türlü el ıs gelir elimden...

evim.nette schafer 10 parca yakamoz celık tencere 220 küsür
trendyolda sar-ev nevresim 144 küsür
evim.nette aynı nevresim 142 tl
almalımı almamalımı düşünüyorum

NİL ; ÜYE OLAMADIM O SİTYEYE ANCAK
EVİMİSTER.comda %20 indirim buldum
kupon yerıne EVIMISTER190 yazıyorsunuz ındırım oluyor o benım ıstedıgım nevresımde 33 tl dustu yanı senın saten nevresımde alamdım da dıger sıte olur dıye ama

iyiymiş cnm o zamn bende siteye mail attm bakalm ne dicekler sipairşm hakkında bi gönderseler rahatlıcam bende:)

kızlar sarevde sezon ürünlerinde yılbaşı nedeniyle %25 indirim var kaçırmayın alın derim
birdee özdilekte vardı ama hatırlayamadım şimdi yüzüzeri ama kaç olduğunu bilmiyorum alışverişe hediye çeki veriyorlardı

vatanbilgisayarn sadece mağazalarına özel tüm elektonik aletlerde 2.ye %50 indrm var kızlar
allahh allahh cok mantıklı
buda süpermişşşş

Çift kişilk battaniye 20 tl kızlar BİM de.. 30 aralık

eee nasıl bır battanıye acaba polar tarzındamı

kızlar markapon da emsan tencere seti indirimde bi bakarmısınız yaa mantıklımıdır bilemedim :26:

Markaponda Beko Ekmek yapma Makinesi 80 tl,

Profilo Narenciye 28 tl

Braun Multiquick 5 120 tl (borcam hediyeli)

Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…