çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

emsanında ıyı olmadıgını soyluyolar ama bı bakalım
bana pahalı geldı yanı korkmaz almayı dusunuyorum yarı yarıya olsaydı alırdım :KK70:

bunlarada bı bakalım

narencıye beyaz oldugu ıcın tercıh etmedım
ekmek makınesıde suanda ıcın gereklı degıl
buarada sehırfırsatlarında mıkrofıber yorgan cıft kısılık 41 tl homeland markası sanırım

daha ocne ceyız maghazasında gorup almaya karar verdııgım bı yatak ortusu suanda markafonıde
sıyah kadıfe pullu ustelık daha uyguna ve kırlentlerıde var <3 bakmanızı tavsıye ederım
Minimal; markafonide 64 tl kargoyla 70 gelır 4 adet desen var karar verıp alıcam hatta bı kuzenımde alabılır kargo da ıkıye ayrılır
ben bu arada evım.netten almaya calısıyorum cunku 10 tl uzerı ucretsız kargo almak ıstedıgım ufak tefek seylerı buradan tedarık edıyorum dun sılıkın tutucu spatula masa ve eldıven aldım bernardoda tanesı 10 tl ıdı bunların

ve arzum felix braun ındırımde
arzum blender almayı dusunuyorum bılmem dogru kararmı ancak baszı sıtelerde daha uygun arzumu arayıp neden boyle dedım bayyılıgımız olmadıgı ıcın boyle fıyatlar oluyor dedı pekı garantısı dedım
garantılerı oyanylanmıyıormus ama ırsalıyelı faturayı saklamak gerekmıs onunla her turlu garantı ıslemını yaptırabılıyormusuz yanı ısın ozu onları o ucuz satan sıtelerden alabılırım

şu bim'deki kahvaltı seti için ne düşünüyorsunuz kızlar, güralın.
annem oradaki fincanların aynısı bir set girmişti indirime aalmıştı, ince porselen ve çok şık duruyor.
2 takım alabilir miyim acaba herkes hücum ediyor malum:26:

ben begendım o kahvaltı takımını cok guzel ve sade geldı bana canım
a101'de perşembe gunu tek kısılık mıkrofıber yorgan 24 tl
lastıklı carsaf ve yastık kılıfları 11 tl sanırım renklı renklı
bunları aldırıcam anneme

şu bim'deki kahvaltı seti için ne düşünüyorsunuz kızlar, güralın.
annem oradaki fincanların aynısı bir set girmişti indirime aalmıştı, ince porselen ve çok şık duruyor.
2 takım alabilir miyim acaba herkes hücum ediyor malum:26:

ben alıcam inşallah ...fiyatı uygun geldi.bir de güral porselen iyidir diye biliyorum.haftaya da yemek takımı varmış 24 parça 50 tl? fikri olan yok mu.

Buyrun kızlarr :nazar:

$416b30c6-7be0-46f1-91b3-26898e685716.jpg $1df127d0-33c5-46a4-8144-3a305e868790.jpg

bende geçen gün bimden 6 adet yastık aldım puf puf 5.90 tl idi fiyatı. 24.90 a 1 adet mikrofiber yorgan aldım, birde alez aldım 1 adet 14 tl idi. çok karlı alışveriş oldu :KK9:
kahvaltı takımını sordum bu cuma gelicekmiş onuda hemen alıcam :KK16:

Kızlar Korkmazda %25 İndirim var bu hafta sonuna kadar..

Bugün normalbir alışveriş merkezinde sordum korkmaz 3lü tombik tencere setini bana 99 tl ye veriyordu ama şubesine gitmeden almıyım dedim, korkmaz satış noktasına gitim %25 indirim varmış :KK12:

boylece 86 tl ye almış oldum :KK12:

ıvırı zıvırı doldurdum catal bıcak setı ,tencere seti , kucuk ev aletlerı duruyor S:

relax mode'un sitesinde indirim var, pijamalar,eşofmanlar vs hepsi indirime girmiş. yalnız baya tükenen ürün var yine de işinize yarayacak şeyler çıkabilir bi bakın derim.

ya bu kampanyaları nerden öğreniyosunuz bim inkini. bana geçen hafta cuma kahvaltı takımı gelicek demişlerdi gelmedi inş yemek takımı gelir :KK43:

canım gelmez olur mu geldi ben de aldım işte, hatta 2 desen varmış biri benim aldığım pembeli diğeri grili. grilerden kalmıştı ama pek güzel değilmiş herhalde ben görmedim de bilmiorum o yüzden..
bimin kampanyalarını BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler adressinden takip edebilirsin.
yada en yakın bim'e gidip kapısından bakabilirsin :KK34:

Kızlar markapon.com a da bakmanızı öneririm güzel ürünler oluyor.

Örneğin Arçelik S 7510 Elektrikli Süpürge 345 TL yerine 210 TL!

Zamandan tasarruf sağlayan ve film keyfinizi katlayan otomatik nostaljik mısır patlatma makinesi 100 TL yerine 60 TL!

Braun ESW Satin Hair 5 Multistyler Saç Düzleştirici + Braun Satınpro Spı 2200 Saç Kurutma Makinesi 259 TL yerine 160 TL!

Sunny Katı Meyve Sıkacağı 130 TL yerine sadece 68 TL!

Arçelik K-2367 Teflon Tabanlı Izgara ve Tost Makinesi 140 TL yerine 90 TL!

Gerisini de siz incelersiniz artık...
:KK76:

X