çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Bu nevresim tek kişilik,fiyatı 15.9.Morhipo da,sesli tekstil markası.Benim 10 tl lik çekim de vardı.Bonus kartımda da biraz puanımla hiç para ödemeden aldım.Evde kullanırız diye düşündüm.İhtiyacı olan baksın derim

Son düzenleme:
hanımlar, hisarın yeni kampanya broşürü var, ceyiz seti almayı dusunenlerin incelemesini tavsiye ederim.
ayrıca bugun markafonicity belirli hisar magazalarında gecerli 350tl ve uzeri alısverislerde kullanılabilecek 100tl lik hediye cekini 5tl ye veriyor..

Aynı kampanya grupfoni de de var kızlarrr...

bende markapon dan yatak örtüsü aldım saten
bide bu grundig iyimidir hiç anlamam almak lazımmı yaa kararsz kaldım ben Eki Görüntüle 312354

cok guzel canım ben kızlarda gordum forumda nevresımlerının ustune yarım sermısler bu ortulerı ancak ben bızım oradan bı ceyızcıcen kadıfe pul ıslemelı gordum gunluk sıyah grı kırmızı pulları 150 tl onu almak ıstıyorum
güle güle kullan
grundıg cok eskı bı marka arcelıgın artık arcelıgın sıtesındede var BL 5040 El Blenderları - El Blenderları
bu blendar setlerınden almak lazım cok pratik

Aynı kampanya grupfoni de de var kızlarrr...

ikisinide bulamadım kızlar

canım ben bunu göremedim

edit :buldum tükenmiş

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaarrrr,

grupfoni'de Hisar'dan yapılacak 350 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli 100 tl indirim çekini 5 tl'ye satıyorlar... Yaa alsamm mı ki geçerlilik süresi 1 ay iki arada kaldım bakın derimmmmm

Sana özelden linki attım canım
cok tesekkurler canım

benımde tencere setıne ıhtıyacım var 3 tencere 1 tava veya 4 tencere hsıarın fıyatlrı cok pahalı geldı bana magazalarda gıdebılecegım tek yerde profılo avm
bı bakayım netten fıyatlarına 350 zaten kucuk bı tencere takımı 250 almıs olurum hısar kalıtelı ama benım butcemı asıyor tek basıma yapmaya calsııyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Bayanlar önümüzdeki hafta Bim Güral Porselen 22 parça kahvaltı takımı veriyor fiyatı 39.90.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…