- 26 Kasım 2011
- 57
- 0
Kızlar şimdi bernardo mağazasını aradım
%50 indirim yılbaşıyla birlikte sona ericek dediler
bilginizee !
Bunu öğrendiğim iyi oldu, çok sağol!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şimdi bernardo mağazasını aradım
%50 indirim yılbaşıyla birlikte sona ericek dediler
bilginizee !
Bunu öğrendiğim iyi oldu, çok sağol!
Kızlar markapon da arzum servis seti kargo dahil 29 tl bilginize...
baktım canım ama plastik bu yaaa erir gitmezmi hemen
tühh kactımı acaba
kızlarr erımıyor bunlar cok guzeller annemde var
hanımlar, hisarın yeni kampanya broşürü var, ceyiz seti almayı dusunenlerin incelemesini tavsiye ederim.
ayrıca bugun markafonicity belirli hisar magazalarında gecerli 350tl ve uzeri alısverislerde kullanılabilecek 100tl lik hediye cekini 5tl ye veriyor..
bende markapon dan yatak örtüsü aldım saten
bide bu grundig iyimidir hiç anlamam almak lazımmı yaa kararsz kaldım ben Eki Görüntüle 312354
hanımlar, hisarın yeni kampanya broşürü var, ceyiz seti almayı dusunenlerin incelemesini tavsiye ederim.
ayrıca bugun markafonicity belirli hisar magazalarında gecerli 350tl ve uzeri alısverislerde kullanılabilecek 100tl lik hediye cekini 5tl ye veriyor..
Aynı kampanya grupfoni de de var kızlarrr...
Eki Görüntüle 312335
Bu nevresim tek kişilik,fiyatı 15.9.Morhipo da,sesli tekstil markası.Benim 10 tl lik çekim de vardı.Bonus kartımda da biraz puanımla hiç para ödemeden aldım.Evde kullanırız diye düşündüm.İhtiyacı olan baksın derim
ikisinide bulamadım kızlar
bu blenderın fiyatı normaldede bu şekilde tatlım
cok tesekkurler canımSana özelden linki attım canım
Günaydın kızlaaarrrr,
grupfoni'de Hisar'dan yapılacak 350 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli 100 tl indirim çekini 5 tl'ye satıyorlar... Yaa alsamm mı ki geçerlilik süresi 1 ay iki arada kaldım bakın derimmmmm