Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Esseden %50 indirimle 3-4 gün önce birkaç şey almıştım Ankara Acity Outlette yeni açılmıştı ve indirimle. Aldığım ürünlerin 2 tanesinin aynısından aradan 2 gün geçince tekrar aldım. Aklımda net fiyat kalmamış ama bir gariplik olduğunu daha pahalıya aldığımı sezdim.Eve gidince baktım aynı ürünlerin % 50 indirimli fiyatları arasında 5 er TL fark var yani ürünlere 10 ar TL zamlı etiket basmışlar. 20 senenin öncesi köylü kurnazlığına dayanan bir satış politikası inanamadım. Her şehirde bayisi olan kurumsalım diye geçinen bir firma bunu yapıyorsa!!! Durumu www.şikayetvar.com a yazdım. Cevap vereceklerini umduğumdan değil bilinçli tüketicilerin yararlanması için.Firmayla ilgili diğer şikayetler de benim paylaştığım konuyla aynı. Resmen fiyatları 2 kat arttırıp indirim yapıyorlar. Bu terbiyesizliği kınıyorum.
kızlaar bernardo shop'u bulamadım ben :S
canım bernardo shop diye arama. bernardo kendi sitesini shop olarask değiştirmiş.
daha tam oturmamış herhalde sepetim falan bı çıkıyo bii kayboluyo :26:
Bende baktım ama hiç sepetim felan yok bile.Alışveriş yapıldığına emin misiniz :S
canım ilk açtığında gözün yukarı kısımda olsun, açılırken, şu iletişim yazan yerde.
birden sepetim-üye girişi vs çıkıyo hemen kayboluyo.. oturtamamışlar daha belli ki..
canım ilk açtığında gözün yukarı kısımda olsun, açılırken, şu iletişim yazan yerde.
birden sepetim-üye girişi vs çıkıyo hemen kayboluyo.. oturtamamışlar daha belli ki..
anldm cnm.aceleye gerek yok o zmn:)bernardonun bu tarz kampanyaları hep oluo cnm zaten kampanya yapmazsalar o fiyata satamıcaklarını knedileri de biliolar, hediye çekli kampantyalarla normal fiyatına alabilirsn ama güzel yani
Kızlar Esseden %50 indirimle 3-4 gün önce birkaç şey almıştım Ankara Acity Outlette yeni açılmıştı ve indirimle. Aldığım ürünlerin 2 tanesinin aynısından aradan 2 gün geçince tekrar aldım. Aklımda net fiyat kalmamış ama bir gariplik olduğunu daha pahalıya aldığımı sezdim.Eve gidince baktım aynı ürünlerin % 50 indirimli fiyatları arasında 5 er TL fark var yani ürünlere 10 ar TL zamlı etiket basmışlar. 20 senenin öncesi köylü kurnazlığına dayanan bir satış politikası inanamadım. Her şehirde bayisi olan kurumsalım diye geçinen bir firma bunu yapıyorsa!!! Durumu www.şikayetvar.com a yazdım. Cevap vereceklerini umduğumdan değil bilinçli tüketicilerin yararlanması için.Firmayla ilgili diğer şikayetler de benim paylaştığım konuyla aynı. Resmen fiyatları 2 kat arttırıp indirim yapıyorlar. Bu terbiyesizliği kınıyorum.
Kessinlikle katılıyorum canım...
Ben de %50 haftasonu indirimi olduğu haftasonu Cevahir Esse'den aldım bişeyler...
bir sonraki haftasonu indirim bitmiştir diye düşünsem de şansımı deneyeyim diyip gittim...
400TL'den 200 TL'ye inmiş Schafer 12 kişilik yemek takımında aklım kalmıştı, senin yazdığın da aklımda olarak bidaha fiyatlara göz attım çatal kaşık takımı indirimle 300 falan olmuş aldığım diğer herşeyin de fiyatı artmış ama hala %50 indirimi sürüyodu güya..
hiçbişey alamadan çıktım tabi..
günlük çatal kaşık takımını da gittim ikeadan 2 tane 6 kişilik takım olarak aldım, çabuk paslanıyo ikeanınkiler diyolar gerçi ama şekilleri tarz ve spor geldi aldım ben de
Kızlar Bim'de çift kişilik microfiber yorgan 27.5 TL'ymiş, kalitesini bilmesem de bilginize
Bende merak ediyorum nasıldır acaba ... Bim in ürünleri kötü olmaz aslında dokunmak gerek
Bakıcam bakalım memnun kalırsam alırım
Teyzem bana geçenlerde bimden almış beyaz mikrofiber yorgan benim hoşuma gitti ama nekadar sıcak bilmiyorum