çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Hemen bakıorum canım teşekkür ederim ayrıntılar içinn

Hisar kalitsine güvenerek aldım canım tabiki de güzel ve kaliteli mal kendini belli ediyor sonuçta. Gözün kapalı alabilirsin bence Fiyatı da uygun baya tek tek alınca hesaplamıştım ben bu setteki ürünleri 1000 tl filan fazlasına tekabül ediyordu.

kızlar ben avcılarda oturuorm hisarın fabrika satış mağazası var esenyurtta bana çok yakın ben ordan almıstm hisarlarımı, nakitte % kaç bilmiorm kesin daha fazladır ama taksitli de olsa fabrika satış mapazası olduğu için tüm ürünler %10 indrmle, özellkle çeyiz seti olarak alıcaklar için hiç de az bi miktar deil 150-200 tl bunu da göz önünde bulundurun bence

Kızlar melamin tepsim ve çok güzel birkaç model daha dekorekoda indirimde şuan ilgililere duyurulur ben büyük boyu 27 ye almıştım burda 20 tl

Merhaba nil. Bende beylikdüzündeim. Hisar'ın Esenyurtta olduğunu biliodum ama satış mağazası olduğun bilmiodum üstelik bizim müşterimiz :)) Açıkçası nakit almak istioruz her zaman oluomu öyle indirim falann.. Sanırım yazın alıncak çünküü.. Annem henüz erken dedi..

evet bende hesapladım tek tek arada 700'e yakın fark gerçekten çıkıo. Ama nil güzel bi tüyo verdi. Fabriki satış mağazası varmış sanırım ve nakitte indirim varmış.. Sanırım hep vardır. Çünkü bu kampanyadan zaten yararlanamıcam.. Annem yaza alırız erken dedi.. Nakit alıncağı için satış magazası daha indirimli oluyormuş. Ama önerin için teşekkürler tatlımmm, yazdım bir kenaraa

cnm bu indirim bence hep olmak zorunda cnm bu fiyatında bile ceyiz seti alan çok kişi yoktur bence kaldıki indmrsiz satabiliceklerini onlarda düşünmüolar, bu çeyiz seti kampanyaları sabitlenmiş gibi gecen mayıstan beri aynı ürünler aynı fiyatta bence sen alana kdr da değişmez değişssede arada uçurumlar olmaz belki daha bile düşer nakit alımda da %15ti sanırm ben taksitle aldığım için önemsememiştm

Doğru söylüosunn.. Acemi olduğum nasıl da anlaşılıo dimi :)) Daha bişeye başlamadık çünkü yazın başlayacakmışız. Bu süreye kadar iyice araştırma fırsatım olur benimde.. Çeyiz resimlerine baktıkça içim gidiyor nasıl uydurup alıyolar nasıl kombine ediyolar o kadar özeniyorum ki yaa :) Ki ben mutfak aşığı bir insanım çok severim yemek yapmayı yedirmeyi içirmeyi :)) O yüzden özellikle çeyiz bölümünden çıkamıyorum :))) İnş. hepimizin gönlüne göre verir güzel Allahımm Çok teşekkür ederimmm nil ve diğer arkadaşlara tabii

:)))) belirlediğin zman geldiğinde sen de çok güzel bi çeyiz oluşturursn cnm hisar secmekle çok iyi yaptn ama bence, bu süre içinde diğer ürünleri araştırma fırsatında olur,
ne güzel bak mutfağa merakına varmıs snin işin daha kolay benmde hiç aram yok bakalm aldklarımı nasıl kullanıcam

bide kampanya paylaştktan sonra yorumları sohbet bölümünde yapalm kızlar bu topic sadece kampanyalar için takipçileri açısından hoş olmuo kampanya beklerken sohbetle karsılaşmak

Kızlar Esseden %50 indirimle 3-4 gün önce birkaç şey almıştım Ankara Acity Outlette yeni açılmıştı ve indirimle. Aldığım ürünlerin 2 tanesinin aynısından aradan 2 gün geçince tekrar aldım. Aklımda net fiyat kalmamış ama bir gariplik olduğunu daha pahalıya aldığımı sezdim.Eve gidince baktım aynı ürünlerin % 50 indirimli fiyatları arasında 5 er TL fark var yani ürünlere 10 ar TL zamlı etiket basmışlar. 20 senenin öncesi köylü kurnazlığına dayanan bir satış politikası inanamadım. Her şehirde bayisi olan kurumsalım diye geçinen bir firma bunu yapıyorsa!!! Durumu www.şikayetvar.com a yazdım. Cevap vereceklerini umduğumdan değil bilinçli tüketicilerin yararlanması için.Firmayla ilgili diğer şikayetler de benim paylaştığım konuyla aynı. Resmen fiyatları 2 kat arttırıp indirim yapıyorlar. Bu terbiyesizliği kınıyorum.

çok haklısın cnm bende capacity ve akbatı mağasnda aynı ürünün aynı gün içinde farklı fiyatlara satıldığına tanık oldum böle bi rezillk yok yani

kızlar merhaba.belli dönemlerde bir fırsat sitesinde markafoninin indirim çekleri satılıyordu. hangi zamanlarda olduğunu bilen var mı acaba. daha önce almıştım. tekrar almak istiyorum ama dönemini hatırlayamadım:44: bilen varsa yazabilir mi lütfen.

kızlar bernardoda yemek takımı ve çatal bıçak takımını beraber alana 800 tl ye kadar indirim çeki hediye diyor,ne düşünüyorsunuz bu işlerde yeniyim de kaçırılmayacak bir fırsat mı yoksa daha iyileri gelir mi???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…