Kızlar yakaladınyakaladın.com dan bunu yakaladım..Ani bir kararla aldım .. Umarım ezilip büzülen birşey değildir .. Güzel geldi gözüme aldım vallahi ...
Umarım sorun yaşamam... Şimdi verdim siparişimi merakla bekliyorum, bu siteden yıllar önce bi ürün almıstım ve güzel gelmişti ... Bunu merak ediyorum ..
Alanınız oldumu acaba ??
Fiyatı :9.90 TL
ÖZELLİKLER:
- 5 Adet çelik saklama kabı ve kapakları
- Dolaptan direkt ocağa yerleştirip ısıtın
- 0,3mm 403 paslanmaz çelikten imal edilmiştir
- Kullanışlı ve dayanıklı
- 5 farklı boyutta ve 18, 16, 14, 12 ve 10 cm. çaplarındadır.
çok hesaplı almışsın cnm kullanışlıda bellikigülerek kullan
eneem cagla yorum yapmıssağol tatlım umarım sorun yasamam ya, ezilip büzülmez inşallah... ben biraz kılı kırk yararımda birsey alırken..
Esse de 7 parça seramik tencere seti indirimdeeeee 399 TL den 199 TL ye düşmüş, üstelik mor ve yeşil rengi mevcut :))
Güral Porselen 186 Parça Çeyiz Seti Kampanyası Detay Bilgisi
86 Parça Yemek Takımı.
90 Parça Çatal-Bıçak Takımı.
10 Parça Çelik Tencere Seti.
TOPLAM 186 PARÇALIK BU ÇEYİZ SETİ SADECE 899 TL
kızlar nasıl güral porselenin takımı fyat uygun mu?
ben english homedan aldım yorganımı 150 tl ye. ama inanılmaz hafıf ve ıkılı yorgan cıtcıtlı. ıkıtane ınce yorgan dusunun bırbırıne cıtcıtlı. ıkısı bırden olunca kıslık , ıkısını ayırınca ıkı tane yazlık yorganım olmuş oluyor .. ama mıkrofıbermı ney bılmıom valla..
yorgan ıcın bırde su sıra kervan magazalarında bı bolum outlet oldu. nevresım takımları ve pıke takımları 40-50 lira, yastıklar 9,90 tl, cıft kısılık yorgan 50 tl, tek kişilik yorgan 35 tl, havlular max 15 tl, dantelli gupurlu havluların ıkı tanesı 48tl, bornozlar 20 tlden baslıyo.. ( fıyatlar 5 - 10 tl farklı olabbılır net olarak hatırlayamadıgım ıcın.. )
inşallah işinize yarar..