çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bizim ofise Metro'nun aylık o koca katalogu geldi de hemen bi bakayım dedim fiyatlar 8 aralığa kadar geçerli
paşabahçenin su seti var günlük kullanılabilir sevimli de ikisi de
biri sürahili 6 bardak var yanında mor kelebekli 8TL
diğeri şişeli 6 bardak var yanında kırmızı çiçekli o da 8TL adı aqua bonbonmuş
bi de bahar dalı çay seti 6 çay bardaği ve tabağı var 8.49 TL
kilitli kavanozlar 2 liradan başlıyor (bana bunlardan çok lazım) renkli reçellikler 2.50 lira
borcam ben almayacam ama alacak olanlar için 26 ve 32 cm yuvarlak ikili 9.79 lira- borcam her yerde var gerçi-

esas sorum şu: philips blender seti var HR 1316 model 129 lira bilenler bu fiyat nasıl??
fakir tea time çay makinesi 90 lira
CEM marka 28 cm tavalar safran serisi 18 tarçın serisi 22 lira. (hepsini yazarsam çok uzun olacak birer örnek yazıyorum, karşılaştırmak isteyene fikir olur)
bi de yeni havlu getirmişler renk ve model seçenekleri geniş (gündelik için alınabilir) el havluları 7 banyo havluları 14 lira
bir üst kalitede olanlar el 10 banyo 18 lira
öncelkle gecen hafta paşabahçenin kendi mağazasına gittim kızlar capacitydeki hersey çok ama çok uygundu, bide 24lü satılıo perakende fiyatına alabiliosnuz, kadehler karaflar dondurmalıklar tekila viski bardakları vs 1 yada 2liraya geliodu
cem markasını pek önermiolar ben hiç almadm mehtap gibi bişi heralde:S
bide havlu olarak da benm tavsiyem özdilekshop.. çok ama çok uygun bence mağazasına oranla bi havluda 2-3 lira fark edio yüz havluları 6,75-9,95 arası banyo havluları da 29,95 alıcaksanız özdilekten sasmayn havluda bence ömürlük gider yani

Microfiber Yorgan

kızlar Taç microfiber yorgan 109 TL'ye ucuzmuş ya da başka markalarda daha uyguna mı bulunur; gerçi microfiber yorgan iyi midir başta onu da bilmiyorum ya neyse:)
cnm ben ve bi kaç kişi aldk forumdan mikrofiber yorgan çok da uyguna hemde
mikrofiber terletmio bakteri barındırmıo ve silikondan olduğu içinde yumusack,taçın bi markası kristalden aldk biz netteucuzluk sitesinden 1 alana 1 bedava 81,49tl, yani 2 tane çift kişilik yorganın olabilio, kalitesi taçla aynı bilgin olsn değerlendirebilirsn:KK66:

Son düzenleme:
öncelkle gecen hafta paşabahçenin kendi mağazasına gittim kızlar capacitydeki hersey çok ama çok uygundu, bide 24lü satılıo perakende fiyatına alabiliosnuz, kadehler karaflar dondurmalıklar tekila viski bardakları vs 1 yada 2liraya geliodu
bide havlu olarak da benm tavsiyem özdilekshop.. çok ama çok uygun bence mağazasına oranla bi havluda 2-3 lira fark edio yüz havluları 6,75-9,95 arası banyo havluları da 29,95 alıcaksanız özdilekten sasmayn havluda bence ömürlük gider yani

mikrofiber terletmio bakteri barındırmıo ve silikondan olduğu içinde yumusack,taçın bi markası kristalden aldk biz netteucuzluk sitesinden 1 alana 1 bedava 81,49tl, yani 2 tane çift kişilik yorganın olabilio, kalitesi taçla aynı bilgin olsn değerlendirebilirsn:KK66:

canlar kristal kampanyasından aldığım tek kişilik yorganı kullanıyorum açıkcası çok memnun değilim ev ortalama sıcaklıktayken terletiyor zaten soğuklardada hiç sıcak tutmuyor taç bu kalitedeyse ben hiç bulaşmıycam english homeda yün yorganlar var canım bi incele orda bi bayan kullandığını söyledi hem fiyatı uygundu hemde yün her zaman sağlıklıdır vede ağır bir yorgan değildi bütçe sağladığımda 2 tane alıcam ben:):)

selam arkadaşlar ben az önce bitene kadar diye bir siteden resimdekileri sipariş verdim:21: gerçekten çok güzel şeyler var 9,90 lira 10 diyelim yani çok uygun tavsiye ederim takip edin (şişe yağlık-sirkelik doluyken çok hoş bi görüntüsü var) :nazar: $çelik saklama kapları.jpg $yağlık sirkelik.jpg

ümraniyede yeni bir jumbo mağazası açılmış çatalbicak takımı alana hediye 25 tl çek veriyorlar istediğiniz ürünü alabilirsiniz ben gezdimm çoookk güzel şeyler var içi seramik tencereler var ve set şeklinde almak zorunda değilsimişiz adam tek tek de alabilirsiniz dedi

cnm ben de pasabahcenin capitoldeki magazasına gittim ama fiyatlar ucuyor el yapımı yazan bardaklar en az 10tlden baslıyor acaba bu capacity deki outlet falan mı yoksa el yapımı olmadıgı icin mi bukadar ucuz. gecen hafta ikeadan kadeh aldım cok begenerek ama yanına su bardagı bakıyorum misafire servis icin de bardak benim icin cok önemli su an :KK56:

cnm ben de pasabahcenin capitoldeki magazasına gittim ama fiyatlar ucuyor el yapımı yazan bardaklar en az 10tlden baslıyor acaba bu capacity deki outlet falan mı yoksa el yapımı olmadıgı icin mi bukadar ucuz. gecen hafta ikeadan kadeh aldım cok begenerek ama yanına su bardagı bakıyorum misafire servis icin de bardak benim icin cok önemli su an :KK56:

cnm acaba sende standları benm gibi anlamıs olabilirmisin model olrak birer bardak koymuslar raflara üstündeki fiyat da 15-20 fln dedm bunnlar ne böle bide mağazası olucak, meğersem 24lü fiyatıymıs onlar, bardaklar el yapımı mı bilemiorm ama karafım el yapımıymıs kız arada söyledi, ben bunları almıstm cnm
Eki Görüntüle 295055

selam arkadaşlar ben az önce bitene kadar diye bir siteden resimdekileri sipariş verdim:21: gerçekten çok güzel şeyler var 9,90 lira 10 diyelim yani çok uygun tavsiye ederim takip edin (şişe yağlık-sirkelik doluyken çok hoş bi görüntüsü var) :nazar:Eki Görüntüle 294380 Eki Görüntüle 294381

Merhaba bende o saklama kaplarından sipariş verdim geldi ürünlerim göründükleri kadar taş gibi değiller ama yine idare ederler...
Teneke gibi diyeyim ben sana :) Kapakları falan çok güzel ... Özelliklerinde dolaptan al ocaga gibi sözleri var ama ocaga koyacagımı pek sanmıyorum sanki ... Ama güzel kullanılır iş görür o fiyata o kadar zaten fazlası beklenilmez :KK34:

ümraniyede yeni bir jumbo mağazası açılmış çatalbicak takımı alana hediye 25 tl çek veriyorlar istediğiniz ürünü alabilirsiniz ben gezdimm çoookk güzel şeyler var içi seramik tencereler var ve set şeklinde almak zorunda değilsimişiz adam tek tek de alabilirsiniz dedi

yanlış yazmışım 250 tl olacak :)))

Kızlarrrr Hisar'da Bahama adında bir çeyiz seti var 2410 TL'den 1750'ye düşmüş !! Ne dersinizz sizce nasıldır?? Yani Korkmaz'da Emsan'da olsa mesela daha mı uygun olur aynı set??? Ya da başka bir markada mesela??

BAHAMA ÇEYİZ SETİ 122 PARÇA

9 PARÇA BAHAMA TENCERE SETİ

9 PARÇA MERCURY YAPIŞMAZ TENCERE SETİ

4 PARÇA BAHAMA ÇAYDANLIK VE DEMLİK TAKIMI

4 PARÇA BAHAMA ÇELİK CEZVE SETİ

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

6 PARÇA SAHAN SETİ

89 PARÇA ÇKB SETİ ( MİLANO, MERCURY, MİAMİ, RİO, MİLENYUM )

AHŞAP KUTU

Setin içeriği bu ne dersiniz? Kampanyanın bitimine 1 hafta var çok kararsızım :26: :KK52: :KK52: :KK50:

Kızlarrrr Hisar'da Bahama adında bir çeyiz seti var 2410 TL'den 1750'ye düşmüş !! Ne dersinizz sizce nasıldır?? Yani Korkmaz'da Emsan'da olsa mesela daha mı uygun olur aynı set??? Ya da başka bir markada mesela??

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

6 PARÇA SAHAN SETİ

AHŞAP KUTU

Setin içeriği bu ne dersiniz? Kampanyanın bitimine 1 hafta var çok kararsızım :26: :KK52: :KK52: :KK50:

içeriği iyiymiş aslında,Hisarda çok kalitelidir ama bana çok pahalı geldi canım. :44:
Hisar'ın kalitesinde değildir ama Korkmazın böyle bi maviş setini görmüştüm ben onu alıcam.içerği falan çok iyi,ayrıca tabak takımıda var.

$Ekran Alıntısı55.jpg

PAKET İÇERİĞİ

Zeyve 85 Parça Porselen Kare Yemek Takımı Model-1
Zeyve 85 Parça Porselen Kare Yemek Takımı Model-2
12 Adet Yemek Tabağı 22cm
12 Adet Servis Tabağı 26,5cm
12 Adet Pasta Tabağı 19cm
12 Adet Çorba Kasesi 14cm
6+6 Adet Çay Fincanı+Çay Tabağı
6+6 Adet Kahve Fincanı+Tabağı
2+1 Kayık Tabak 36cm+31cm
2+2+2 Adet Tuzluk+Karabiberlik+Kürdanlık
1+1 Adet Sosluk+Peçetelik
1+1 Adet Çorba Tenceresi+Kapağı

Korkmaz 32 Parça Maviş Hiper Set
9 Parça Maviş tencere seti
6 Parça Maviş sahan set
2 Parça Maviş 7 lt. düdüklü tencere
4 Parça Maviş cezve seti
6 Parça Maviş kepçe ve servis seti
4 Parça Maviş Çaydanlık takımı
1 Adet Maviş tost makinesi

Korkmaz Riva 101 Parça Çatal Kaşık Seti
12 Adet yemek kaşığı
12 Adet yemek çatalı,
12 Adet yemek bıçağı,
12 Adet pasta kaşığı,
12 Adet pasta çatalı,
12 Adet pasta bıçağı,
12 Adet çay kaşığı,
12 Adet kahve klaşığı
1 Tane servis kepçe,
1 Tane servis kevgir,
1 Tane servis kaşık,
1 Tane servis çatal,
1 Tane servis kürek

Master 13 Parça Takozlu Bıçak Seti
1 Adet Aşçı Bıçağı
1 Adet Ekmek Bıçağı
1 Adet Kemik Bıçağı
1 Adet Dilimleme Bıçağı
1 Adet Meyva Bıçağı
6 Adet Et Bıçağı
1 Adet Makas
1 Adet Ahşap Stand

içeriği iyiymiş aslında,Hisarda çok kalitelidir ama bana çok pahalı geldi canım. :44:
Hisar'ın kalitesinde değildir ama Korkmazın böyle bi maviş setini görmüştüm ben onu alıcam.içerği falan çok iyi,ayrıca tabak takımıda var.

Eki Görüntüle 298969

PAKET İÇERİĞİ

Zeyve 85 Parça Porselen Kare Yemek Takımı Model-1
Zeyve 85 Parça Porselen Kare Yemek Takımı Model-2
12 Adet Yemek Tabağı 22cm
12 Adet Servis Tabağı 26,5cm
12 Adet Pasta Tabağı 19cm
12 Adet Çorba Kasesi 14cm
6+6 Adet Çay Fincanı+Çay Tabağı
6+6 Adet Kahve Fincanı+Tabağı
2+1 Kayık Tabak 36cm+31cm
2+2+2 Adet Tuzluk+Karabiberlik+Kürdanlık
1+1 Adet Sosluk+Peçetelik
1+1 Adet Çorba Tenceresi+Kapağı

Korkmaz 32 Parça Maviş Hiper Set
9 Parça Maviş tencere seti
6 Parça Maviş sahan set
2 Parça Maviş 7 lt. düdüklü tencere
4 Parça Maviş cezve seti
6 Parça Maviş kepçe ve servis seti
4 Parça Maviş Çaydanlık takımı
1 Adet Maviş tost makinesi

Korkmaz Riva 101 Parça Çatal Kaşık Seti
12 Adet yemek kaşığı
12 Adet yemek çatalı,
12 Adet yemek bıçağı,
12 Adet pasta kaşığı,
12 Adet pasta çatalı,
12 Adet pasta bıçağı,
12 Adet çay kaşığı,
12 Adet kahve klaşığı
1 Tane servis kepçe,
1 Tane servis kevgir,
1 Tane servis kaşık,
1 Tane servis çatal,
1 Tane servis kürek

Master 13 Parça Takozlu Bıçak Seti
1 Adet Aşçı Bıçağı
1 Adet Ekmek Bıçağı
1 Adet Kemik Bıçağı
1 Adet Dilimleme Bıçağı
1 Adet Meyva Bıçağı
6 Adet Et Bıçağı
1 Adet Makas
1 Adet Ahşap Stand

Senin setin çok daha içerikliymiş tatlımm, fiyatı nedir peki? Benim söylediğimde teflon seti var birde ama tabi tabak takımı ve tost mak. hatta bıçaklarda yok :))) Aslında mantıken düşünüldüğünde çok kaliteyi bişeyi ben öle günlük kullanamam kii. Hisar'ın kalitesi elbet tartışılmaz ama günlük kullanmaya hakkatten çekinir insan.. Korkmaz da çok güzel kullananlardan da biliorum. Senin set daha mantıklı geldi. Fiyatını öğrenirsem daha ii olcam :)))))

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

6 PARÇA SAHAN SETİ

AHŞAP KUTU

çok uygun kesinlkle alabilirsn cnm hisar kalitesi gerçekten başka bende tencere ve çbk takımımı ondan aldm çok da memnunum set olrak almayı düşünmedm hiç bütünüyle her istediğim olmuoı içinde die domino tencere ve 3lü satan seti hediyeli ve milano çbkları indrmlerle takip edip ikisini 850ye alabildm çok iyi takip etmek gerekio
hemen biter die üzülme kampanyayı uzatıolar genelde
bana sorarsan tabikide hisar derm:KK66:

Son düzenleme:

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

6 PARÇA SAHAN SETİ

AHŞAP KUTU

Ben yazın temmuz ayında almıştım canım bu seti bana da o zaman ağustos sonu gibi bitecek yaz biterken demişlerdi kampanya. Yalan yani bak aralık oldu hala devam ediyor. :KK37:

çok uygun kesinlkle alabilirsn cnm hisar kalitesi gerçekten başka bende tencere ve çbk takımımı ondan aldm çok da memnunum set olrak almayı düşünmedm hiç bütünüyle her istediğim olmuoı içinde die domino tencere ve 3lü satan seti hediyeli ve milano çbkları indrmlerle takip edip ikisini 850ye alabildm çok iyi takip etmek gerekio
hemen biter die üzülme kampanyayı uzatıolar genelde
bana sorarsan tabikide hisar derm:KK66:

Teşekkürler nil :)) Hisar'ın kalitesi elbet tartışılmaz. Ben bu yola yeni başlayanlardanım hani pahalı mı değilmi die merak ettim ve sanki fiyatı gayet uygun. Aklıma takılan bu kadar kaliteli alıpta günlük kkullanamabilir miyim orayı düşünüorum. Kıyıp kullanabildin mii ben kıyabilir miyim hiççç bilmiorum showroom da o kadar parlak güzel duruolar kii dimi :KK31:

Ben yazın temmuz ayında almıştım canım bu seti bana da o zaman ağustos sonu gibi bitecek yaz biterken demişlerdi kampanya. Yalan yani bak aralık oldu hala devam ediyor. :KK37:

Hadiii yaaa :44: Kadın bana anlatırken öyle bi anlattı ki sanki kampanya hemen o dakka bile bitebilirr :KK60: O zaman araştırmalarıma devam edebilirim. :))) Yada annemin başının etini yiyim ben bi bakalım en azından dimi ama :KK76: Teşekkürler tatlımm :)))

Bir de ne kadar memnun olduğunu sorabilir miyim?

Son düzenleme:
Teşekkürler nil :)) Hisar'ın kalitesi elbet tartışılmaz. Ben bu yola yeni başlayanlardanım hani pahalı mı değilmi die merak ettim ve sanki fiyatı gayet uygun. Aklıma takılan bu kadar kaliteli alıpta günlük kkullanamabilir miyim orayı düşünüorum. Kıyıp kullanabildin mii ben kıyabilir miyim hiççç bilmiorum showroom da o kadar parlak güzel duruolar kii dimi :KK31:

aynen cnm ya o kdr güzellerki insan nasıl kullanırım bunları dio, ama ben tencerelermden 2 tanesini hergüne kullanıcam küçük boy olanları bazen özel özel günlerde de çatal bıçaklarımı kullanırım valla süs die almadk sonuçta dimii:KK1:

Senin setin çok daha içerikliymiş tatlımm, fiyatı nedir peki? Benim söylediğimde teflon seti var birde ama tabi tabak takımı ve tost mak. hatta bıçaklarda yok :))) Aslında mantıken düşünüldüğünde çok kaliteyi bişeyi ben öle günlük kullanamam kii. Hisar'ın kalitesi elbet tartışılmaz ama günlük kullanmaya hakkatten çekinir insan.. Korkmaz da çok güzel kullananlardan da biliorum. Senin set daha mantıklı geldi. Fiyatını öğrenirsem daha ii olcam :)))))

Canım benim bulduğum bu takımın fiyatı 475 tldiydi.kartla taksitle ödeme imkanı falanda var.içeri gayet iyi.:KK31:
Korkmazın tencere takımları,Zevye diye bi markanında tabak takımları var içinde.
ZEYVE YENİ EVLİ 181 PARÇA ÇEYİZ SETİ olarak geçiyor adı :KK34:

aynen cnm ya o kdr güzellerki insan nasıl kullanırım bunları dio, ama ben tencerelermden 2 tanesini hergüne kullanıcam küçük boy olanları bazen özel özel günlerde de çatal bıçaklarımı kullanırım valla süs die almadk sonuçta dimii:KK1:

Tabi kullanmaya alıncak onlar canım :))):KK34: güle güle kullan belliki sen baya memnunsunn. Bu akşam annemle bi konuşayım en iyisi :)))

X