- 18 Ekim 2010
- 4.817
- 71
öncelkle gecen hafta paşabahçenin kendi mağazasına gittim kızlar capacitydeki hersey çok ama çok uygundu, bide 24lü satılıo perakende fiyatına alabiliosnuz, kadehler karaflar dondurmalıklar tekila viski bardakları vs 1 yada 2liraya geliodukızlar bizim ofise Metro'nun aylık o koca katalogu geldi de hemen bi bakayım dedim fiyatlar 8 aralığa kadar geçerli
paşabahçenin su seti var günlük kullanılabilir sevimli de ikisi de
biri sürahili 6 bardak var yanında mor kelebekli 8TL
diğeri şişeli 6 bardak var yanında kırmızı çiçekli o da 8TL adı aqua bonbonmuş
bi de bahar dalı çay seti 6 çay bardaği ve tabağı var 8.49 TL
kilitli kavanozlar 2 liradan başlıyor (bana bunlardan çok lazım) renkli reçellikler 2.50 lira
borcam ben almayacam ama alacak olanlar için 26 ve 32 cm yuvarlak ikili 9.79 lira- borcam her yerde var gerçi-
esas sorum şu: philips blender seti var HR 1316 model 129 lira bilenler bu fiyat nasıl??
fakir tea time çay makinesi 90 lira
CEM marka 28 cm tavalar safran serisi 18 tarçın serisi 22 lira. (hepsini yazarsam çok uzun olacak birer örnek yazıyorum, karşılaştırmak isteyene fikir olur)
bi de yeni havlu getirmişler renk ve model seçenekleri geniş (gündelik için alınabilir) el havluları 7 banyo havluları 14 lira
bir üst kalitede olanlar el 10 banyo 18 lira
cem markasını pek önermiolar ben hiç almadm mehtap gibi bişi heralde:S
bide havlu olarak da benm tavsiyem özdilekshop.. çok ama çok uygun bence mağazasına oranla bi havluda 2-3 lira fark edio yüz havluları 6,75-9,95 arası banyo havluları da 29,95 alıcaksanız özdilekten sasmayn havluda bence ömürlük gider yani
cnm ben ve bi kaç kişi aldk forumdan mikrofiber yorgan çok da uyguna hemdeMicrofiber Yorgan
kızlar Taç microfiber yorgan 109 TL'ye ucuzmuş ya da başka markalarda daha uyguna mı bulunur; gerçi microfiber yorgan iyi midir başta onu da bilmiyorum ya neyse:)
mikrofiber terletmio bakteri barındırmıo ve silikondan olduğu içinde yumusack,taçın bi markası kristalden aldk biz netteucuzluk sitesinden 1 alana 1 bedava 81,49tl, yani 2 tane çift kişilik yorganın olabilio, kalitesi taçla aynı bilgin olsn değerlendirebilirsn
Son düzenleme: