çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Ben yazın 1. seti aldım canım hisardan. Yemek takımımı başka yerden beğenip almıştım çünkü ikisi de güzel aslında ben tencerelerimi sağdaki takımdan olandan aldım kulplarının tutuşu daha rahat gelmişti bir de çaydanlığı değiştirdim fark filan da ödemedim. Bir de 1. setteki çatal bıçak takımları daha şık ve ağır . Ama porselen yemek takımın yoksa ve beğendiysen 2. seti de almak avantajlı.

markası ney bunların canm pek goremıyorum resımdende ayrıca fıyat bahalı geldı bana sen bilirsinde

canım hisar markası ..

evet cnm yemek takımım yok daha yeni başlıycam çünkü çeyize
sen çaydanlığı neden değiştirdin ki, burdaki de gayet güzel görünüyordu...
tşkler yorumlarınız için..:34:

ben ilk kampanyayı aldım ama düdüklü harici 1600 tl verdim yemek takımını kare modellerden kütahya porselenden yada karacadan alıcağım için tencereli olan modeli tercih ettim iyikide etmişim çok güzeller

Görünüşünden değil tatlım kulpları biraz kısa kalıyordu tutuşu rahat değildi bir de dolu olduğunu düşünce kazalara sebebiyet verebilir diye değiştirdim ben.

Bernardo'nun gunluk takimini hic begenmedim; kutahya porselenin 1449TL'lik ceyiz setini aldim; yemek takimi+catalkasik takimi+22 parca tencere, cezve, caydanlik seti...

Kızlar Şehir Fırsatında

Özel Tasarım, Leke Tutmaz 2li Seramik Bıçak Seti 60 TL Yerine 28,80 TL!

Bence Kaçmaz

Yemek Yaparken bıçak önemli benim için

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum Ve ilk girdiğim topik oldu ( ayyyy bu topik kelimesi ne kadar komik yaaa ) bende yavaş yavaş çeyiz hazırlamaya başlayayım hiç istemesemde tanışalım mı ?
ben Burcu tıp 7 okuyorum :) Karslıyım nişanlıyım vs vs vs

hoşgeldin burcu..

Kızlar, "hepsiburada"nın adına sitede çok rastladım... markafoni, limango vb'den sürekli aışveriş yapıyorum ama hepsiburadaya hiç bakmıyordum...

diğer sitelerde olduğu gibi yüksek fiyat yazıp da üzerinden indirim yapılmış gibi mi gösteriyolar yoksa kampanyaları hakikaten dışarıya göre ucuz oluyor mu?

ben de diğer ikisinden hiç birşey almadım HB dan cep telefonu aldım son model ama kampanyalıydı. fiyatı piyasaya göre ucuzdu.
bi de 500 TL lik alışverişe 100 TL lik çek veriyorlar
benim 50 Tl lik bi çekim var kullanmak için daha vaktim var ve niyetim çanta türü (olmadı mont filan kışlık) almaktı benim düşüncem kıyafet ve aksesuar konusunda başarılı değiller.(sanırım diğer iki site bu alanda daha başarılı ama dediğim gibi sadece izlenim ben kullanmıyorum reklam filan görüyorum öyle bi izlenime kapıldım)
ben de bu nedenle nevresim takımı tarzı ürünler bakmaya başladım. TAÇ filan gibi markalarda indirimleri yok. Şu anda gördüğüm en büyük indirim Tuareg Çift Kişilik Ranforce Nevresim Takımı adlı üründe. ama piyasa fiyatını bilmiyorum. Bu markyı bilen varsa belki karşılaştırır yazayım: normalde 82+ KDV iken 47+KDV olmuş kargo dahil 49.60 oluyor havale ile ödenince. deseni beğendim sadece bildiğim bu kadar

limango, markafoni vbden çok alışveriş yapıyorum ben de ama 100tl'den 50'ye indi dedikleri ürünün gerçek fiyatı aslında 60 tl olabiliyo, outlet vssinde de 50tlye bulabiliyorsunuz...
hangi site olursa olsun nette önce bi araştırma yapmak şart sanırım...

Arkadaşlar dekorekoda aldığım melamin tepsimin aynısı ve markaya ait diğer çok tatlı melamin tepsiler var bakın derim :)

kızlar bim de 11 kasım da gelecek indirimli ürünler arasında tek kişilik nevresim takımları sadece 19,90 :)evet yanlış duymadınız 19,90:) çok ucuz ve genelde bim in ürünleri fena olmuyor,alın çeşit olsun bulunsun misafirleriniz için..

bu pazartesi esse deydim yine her yerde indirimm yazıyordu.% 50 indirim var yine esse de .. ayrıca kütahya ve bernardonun çeyiz setleri de dikkatimi çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…