çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

linenste yastık ve yorganlarda yüzde 50 indirim var kızlar ben yastıkları 12 tlden çift kişilik yorganıda 65 tlden aldım elyaf yorganlar gayet yumuşak:KK51:

kızlar dün english home'dan mesaj geldi çay ve yemek takımlarında %50 indirim varmış. mutfak setimle takım olan güllü çay setini almayı düşünüyorum da kalabalıktır diye gitmedim bugün ilgilenen varsa söyliyim dedim :)

canım bilmiyorum fiyatlarını bayram nedeniyle uğrayamadım bugün ama ilk fırsatta gidicem belki yarın belki yarında da yakın öğrenince haber veririm :)

sehirfirsati.com da 15 TL değerindeki morhipo çekleri 3 TL ye satılıyor. Belki çeyizinize katkısı olur, ama bu kupon ancak 30 Tl ve üzeri alışverişlerde geçerliymiş yani, 30 tl lik birşeyi 18 tl ye almış olacaksınız :KK49:

nevresim dünyası zaten indirimdeydi.bayram haftasındada %15 tek çekimde indirim yapıyorlar. kargoda ücretsiz bazı ürünlerde. 200 tl alışverişe dekoratif aynada hediye ediyor.. eeeee daha ne olsun değil mi??

kızlarr bende nevresim dünyasından çeyiz setini aldım.

1 adet Sarev Tulip Garden V1 Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı
1 adet Sarev Riella V1 Çift Kişilik Pike Takımı
4 adet Nevresim Dünyası Antialerjik Lüks Silikon yastık
1 adet Belinda 10 Parça Aile Bornoz Seti ("M ve L" 2 adet bornoz, 2 adet banyo havlusu, 2 adet yüz havlusu, 2 adet el havlusu, 2 adet havlu kese) (%100 Türk Pamuğu)
1 adet Sarev Justin V2 Çift Kişilik Battaniye
1 adet Sarev Galen V2 Çitt Kişilik Battaniye

+ HEDİYE AYNAA

inanamayacaksınız. sadece 296 tl...(bornozu ve pikenin rengini beğenmedim). aman canım bu fiyatada olsun o kdar da değil mi ama :KK70:

english home'a baktım bugün yemek takımlarında indirim var ama porselen kalitesi hoşuma gitmedi kızlar, porselenden çok seramik gibi duruyor :/ yalnız tepehome'da ithal ürünlerde %40 indirim var ve kelimenin tam anlamıyla kapışılıyordu her şey. tükenmeden bakın derim. mutfak tekstilleri çok hoştu ben english home'dan daha önce aldığım için alamadım :KK43: ama çeyizime çok güzel bir sıvı sabunluk, 3 tane güllü tablo, bir paket kağıt peçete (tabii o da güllü), bir de yine gül desenli ıvır zıvır kutusu aldım 40 lira tuttu hepsi

tüm tefal outlet lerde 4.5 lt clipso 224 tl. nakite indirim olmuyormuş. kredi kartına da 10ay aynı fiyattan taksit..

clipso kullananlar memnunlar mı acaba?? ve son olarak 4.5 lt mi düdüklü de 6 lt mi daha kullannışlı olur?????

kızlar en plus mağazasnda da fissler indirimi var ama sadece vitavit comfort 4,5 ltsinde 299tl
bence çok kalabalk olunmıcaksa ilk etapta 4,5 idealdir, misafire fln da yeterli olur die düşünüorm, ben 4,5 alıcam:KK66:
bu arada fikir alışverişlerimizi sohbet bölümünden yapalm burda sadece kampanyaları paylaşalm kızlar:KK66:

bernardog25c3259cnl25c3259ck2.jpg

Arkadaslar Bernardonun puantiyeli yemek takimi hala kampanyada mi?
Bernardonun kendi sayfasina baktim ama göremedim bu takimi..

bernardog25c3259cnl25c3259ck2.jpg

Arkadaslar Bernardonun puantiyeli yemek takimi hala kampanyada mi?
Bernardonun kendi sayfasina baktim ama göremedim bu takimi..
bende mağazalarda göremiorm cnm bu takımı üretimden kalkabilio bi süre sonra
başka bi model var smdi red dot die baya benzio buna ama puantiyesi daha büyükk

Bu modele benzer bir model cikarmislar evet gördüm, demekki ürün satilmiyor artik..
Tüh ya, diger takimin 6 kisiligini almistim bi 6 kisilik daha alirim diyordum.. Kaldim mi simdi öyle
:KK57:

Bu modele benzer bir model cikarmislar evet gördüm, demekki ürün satilmiyor artik..
Tüh ya, diger takimin 6 kisiligini almistim bi 6 kisilik daha alirim diyordum.. Kaldim mi simdi öyle
:KK57:

hemde bi kaç ay önce yemek takımlarnda da ikincisi %50 indrm vardı cnm 12 kişiliği daha ucuza mal edebilirdn:S
ama olsn artk sağlık olsn başka bi takım alırsn değişik değişik kullanırsn sıkılmadan hatta sen kırmızı ve siyah tabaklardan güzel bi takım oluşturmussun bile bence hiç üzülmee:))

Son düzenleme:
hemde bi kaç ay önce yemek takımlarnda da ikincisi %50 indrm vardı cnm 12 kişiliği daha ucuza mal edebilirdn:S
ama olsn artk sağlık olsn başka bi takım alırsn değişik değişik kullanırsn sıkılmadan hatta sen kırmızı ve siyah tabaklardan güzel bi takım oluşturmussun bile bence hiç üzülmee:))

Evet tatlim yaninda hediye olarak 6li bardak vardi, ve hediye cekim vardi 50 tlilik...Cok hesapliydi..
Kampanyayi kacirdigima üzüldüm ama yinede bikac bayiisine gidip bakiyim..
Kirmizi siyah beyaz üclsünü iyiki yapmisim, yoksa 6 tabak yetmezdi :KK1:

Bu arada Bernardonun sayfasinda %50'ye varan indirim varmis haberiniz olsun.
Amma cok adi gecti bernardonun, sanki prim veriyor :)))

Evet tatlim yaninda hediye olarak 6li bardak vardi, ve hediye cekim vardi 50 tlilik...Cok hesapliydi..
Kampanyayi kacirdigima üzüldüm ama yinede bikac bayiisine gidip bakiyim..
Kirmizi siyah beyaz üclsünü iyiki yapmisim, yoksa 6 tabak yetmezdi :KK1:

Bu arada Bernardonun sayfasinda %50'ye varan indirim varmis haberiniz olsun.
Amma cok adi gecti bernardonun, sanki prim veriyor :)))

sorma zaten bernardonun ekonomisini biz kalkındırdık burda:)
%50 de var bayadır bitirirler yakında

Kızlar yakaladınyakaladın.com dan bunu yakaladım..Ani bir kararla aldım .. Umarım ezilip büzülen birşey değildir .. Güzel geldi gözüme aldım vallahi ...
Umarım sorun yaşamam... Şimdi verdim siparişimi merakla bekliyorum, bu siteden yıllar önce bi ürün almıstım ve güzel gelmişti ... Bunu merak ediyorum ..
Alanınız oldumu acaba ??

Fiyatı :9.90 TL

ÖZELLİKLER:
- 5 Adet çelik saklama kabı ve kapakları
- Dolaptan direkt ocağa yerleştirip ısıtın
- 0,3mm 403 paslanmaz çelikten imal edilmiştir
- Kullanışlı ve dayanıklı
- 5 farklı boyutta ve 18, 16, 14, 12 ve 10 cm. çaplarındadır.

Eklentiler

• $canak2.jpg
    $canak2.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $5li_celik_saklama_kabi_seti.jpg
    $5li_celik_saklama_kabi_seti.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 62
X