çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ben nehir in ürünlerini çok seviyorum ben çatal kaşığımı nehir markasını duymadan almıştım pişmanım kullananlar çok memnun ama kepçe takımımı nehirden aldım çay setimide nehirden alacağım:))adı duyulmadık falanda değil:))

kızlaaaarrr linens mağazalarında yatak örtüleri sanırm %50 indirime girmiş bu ay boyunca, dün gezerken sorduğm 450 tllik yatak örtüsü 225e düşmüş bu gün

kızlaaaarrr linens mağazalarında yatak örtüleri sanırm %50 indirime girmiş bu ay boyunca, dün gezerken sorduğm 450 tllik yatak örtüsü 225e düşmüş bu gün

canım bir de 3 al 2 öde kampanyası var linenste dün gördüm,tek renkli pikelerde uygundu bayağı..

o yaklaşık 2 ay öncede vardı cnm benm dediğim başka, sedece bu aya özel ayın ürünü tüm yatak örtülerinde 99tlden başlayan fiyatlarla indirm var, beğendiğim modeli aldm bile

o yaklaşık 2 ay öncede vardı cnm benm dediğim başka, sedece bu aya özel ayın ürünü tüm yatak örtülerinde 99tlden başlayan fiyatlarla indirm var, beğendiğim modeli aldm bile

eklesene bizde görelım :) bende almayı düşünüyorum eğer beğendiğim modeller varsa ve fiyatları uygunsa gıdıp alıym hemen :)

linensin 3 al 2 öde kampanyası pek karlı değil açıkcası % 50 indirime giriyo nevresımler o zaman cok karlı oluyo Linensin %50 indirimini beklıyorum bende kızlar görürseniz yazarsanız cok sevınırım

ekledm cnm bakabilirsin, bakalm beğenicekmisin, bihterin yatak örtüsüymüş aşkı memnu da:) orası beni ilgilendirmio da görür görmez sadeliğini ve rengini çok beğenmiştmm

canm o bihterin yatak örtüsünden mü bahsediyosun 450 den 229 a düşmüş diyee :OO

çok iyi ozamn yaa..benmde çok hıoşuma gitmişti o örtü günlük kullanım için çok uygun bencede..güle güle kullan inşallahh)

evt cnm o örtüymüş benm siyah saten nevresmlerimde var içine güzel olur die düşünüorm, hem özel günlerde hem günlk kullanırm ben onu öyle ayrımlarm yok benm:)

kızlarrrr

grupfonide markafoniye ait

100 tl lik hediye çeki 50 tl

200 tl lik hediye çeki 90 tl

500 tl lik hediye çeki 220 tl

Kızlar siz bilirsiniz şöyle beyaz düz renk güzel ve şık nevresim takımı nerden alabilirim?
Taçtakilere baktım ama ben daha şıkır şıkır bişey arıyorum

Kızlar siz bilirsiniz şöyle beyaz düz renk güzel ve şık nevresim takımı nerden alabilirim?
Taçtakilere baktım ama ben daha şıkır şıkır bişey arıyorum

linense bakmanı öneririm cnm şıkır şıkır mı bilemem ama çok şık modeller vardı nevresmlerde de,
ayrıca mail gelmiş ayın ürünü olarak tüm yatak örtüleri online sitesinde de yarı fiyatına düşmüşş

ikeada fiyatı mükemmelmiş bende ikeaya gideyim o zaman

kaplar minik minikti ama gizcm içine 2 yemek kaşığı bişi koysan dolar en küçükleri resmlerde görndüğü gibi deildi yani onu da bil:)
yine de güzeldi ama plastiği de kalitesiz gibi deil, kalan seyleri saklamak için kullanışlı,
onlarn pemsini yada kırmızısını yapsalarda bende alsam mutfağıma uymucak yeşill:)

Son düzenleme:

Saol canım linensin sitesine bakıyorum şu an yatak örtüleri çok hoşmuş ama çoğu bitmiş
Nevresimlere de gidip bakmak lazım tabi,fikir için sağol tekrar tatlım:87:

kızlar bugün eminönündeydim,müthiş şeyler aldım.
özdilek bambu nepal bornoz setini indirimle 180'e aldım.
kürkçü handaki paşabahçeden almadık şey bırakmadım fiyatları acayip uygundu.
yine kürkçü handan günlük yatak örtüsü aldım 55liraya queens home collection diye bir marka ama çok şirin english home tarzı var pembe beyaz ve kumaşıda güsel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…