çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

çok sağolasın tatlımeminönünde kürkçü handa paşabahçenin yeri var ordan aldım ve sadece 45 tl. Çıldırdım içeriye girince herşeye saldırdım acaip uygun fiyatları piyasaya göre.su takımı aldım berf glass 175'e,çay takımı aldım 110'a,erzak kavanozları boy boy,daha neler neler şiddetle tavsiye ediyorum..

oyoyoy bak içim gitti şimdi en kısa zamnda gitmeliyim :))

oyoyoy bak içim gitti şimdi en kısa zamnda gitmeliyim :))
canım gideceksen ve çok fazla birşey almayı düşünüyorsan yanında bir kaç kişi götür,ben annem ve babamla gittim hemde arabamızla ama otopark taaa girişte,alışveriş sonrası otoparka gidene kadar elimiz kolumuz koptu düşün yani...

kızlar bugün carrefoursa expressten 8 liraya 18'li bardak seti aldım,hem de paşabahçe.düz desensiz bardaklar ama 3 boy.. su bardağı,bir ufak boyu ve limonata bardağı 3 çeşit bardak ve hepsi 6lı... haberiniz olsun acaip uygun...

aldıklarını güzel gunlerde kullan insallah. su takımın 6 kişilik mi? ben de yemek takımım icin bardak takımı alıcam ama 12 kişilik olsun istiyorum ama cok pahalı geliyor.

teşekkür ederim,evet canım 6 kişilik ve gerçekten karacada falan çok pahalı bende uygun ve sade bir model bulunca alayım dedim.

Son düzenleme:
güle güle kullan canım çok güzelmiş herşeyin bende bir kürkçü hanına gideyim o zaman sürekli oralarda geziyorum ama yolum düşmezdi bir gözatsam iyi olucak herhalde

çok sağol canım benim inş.
yalnız bornozları aldığım özdilek mağazası kürkçü hanın içinde değil oraya giderken yol üstünde ama sorarsan onuda gösterirler ya da zaten giderken sende görürsün sağda kalıyo yukarı çıkarken kürkçü hana doğru..

Kıslar ben de iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum eminönüne
Kürkçü Handa hamgi mağazalar var?
Taç felan var mı?

Bide başka bir han var dı sanki?

kürkçü handa taç görmedim de paşabahçenin o tarafta sarev gördüm canım,yanlış hatırlamıyorsam.kürkçü han dışında şarkhan da güsel şeyler varmış diye okumuştum burdan,ama kendim gitmedim şarkhana..

hangi paşabahçeden söz ediyorsun canım.kürkçü handakinden mi? oralarda sarev satan yer var mı:44:

hangi paşabahçeden söz ediyorsun canım.kürkçü handakinden mi? oralarda sarev satan yer var mı:44:

evet canım ordaki paşabahçeden söz ediyorum,paşabahçenin o tarafta bir tabela vardı ok işaretiyle sarevi gösteriyordu ama gitmedim o nedenle pek emin değilim olup olmadığından ama tabela olduğuna göre vardır diye düşünüyorum

kızlar english home da perdeler indirme girmiş,tül perde 4,90tl/m fon perde6,90tl/m
özellkle perdeleri indirime girerse bilgilendirin diyen biri vardı şimdi hatırlayamadm ama umarm yardımcı olabilmişimdir

markafoni 3. yılı olduğı için bütün üyelerine 10 tl lik hediye çeki vermiş.

13 - 14 eylül kullanımı için geçerli

bilginize kızlar

bayanlar kütahya porselende çeyiz seti adı altında indirimli ürünler var çok da hoş modeller ve fiyatlar uygun dün baktım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…