çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

english home da indirim hangi zamanlarda olur bi deperdeleri hakkinda fikri olan var mi ben perdemi ordan almayi dusunuyorum ama malum ev kurmak zor indirime denk getireyim diyorum ama bilemedim acaba urunleri nasil:S :S

ürünleri çok güzel cnm özellikle perdeleri harikaa
yakınlarnda mağazası yok eğer herhangi mağazayı arayıp telefonunu vererek bültenine kayıt olabilirsn belki, ben hep alışveriş yaptıüm için telefonumu almıslardı, tüm indirimler msj olarak gelio bana mesela umarm yardmcı olabilmişsmdir

english home da indirim hangi zamanlarda olur bi deperdeleri hakkinda fikri olan var mi ben perdemi ordan almayi dusunuyorum ama malum ev kurmak zor indirime denk getireyim diyorum ama bilemedim acaba urunleri nasil:S :S

ben önünden gecerken uzun zamandır görüyorum perde de %20 indirim diye
hatta neden surekli indirimde diye dusunmustum. bence üzünler cok kaliteli ben bissuru havlu aldım.

sevgili ceyiz canavarı arkadaslar (nişanlım bana böyle diyor indirim delisi oldugum icin )

hep ceyiz hep ceyiz aylar var kendime bir canta bile almıyorum ama bugun aldımmm

size de haber vereyim istedim ninewest te %70e varan indirimler var gercekten cok cazip fiyatlar.

199tl olan cantamı 79tl ye aldımmm

tesekkur ederim kizalr netde bi arastirma yaptim eylulun ikinci haftasi english home perdeleri %50 indirime giriyomus :) ama iste ben eylulun ikinci haftasi istanbulda yokum neyse artik idirimsiz alicaz

ben daha hic ordan alisveris yapmadim nevresimleriyle havlularini osrmustu i arkadasimda nasil acaba diye ben de bilmiyorum ben perdelerine taktim demistim guzelse alsin
ben de bayramdan sonra istanbula gidince ugrayacagim artik eksik gedik ne varsa aliriz

bu bayram days in colour patlaması yaşanıo sanırm her yerde:)
evimnette de indirime girmiş kızlar
şunu kapitone seti çok beğendm fiyatı 70tl alıcam sanırm fikirlerinizi bekliorm

Eklentiler

• $nice.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 40
Eki Görüntüle 248455

merhaba kızlar Nehir 89 parça ÇKB takımı 200 TL fiyet nasıl sizce

biraz daha para ekleyip daha kaliteli birşey alsanız daha iyi olur bence,nehir hiç bilinmeyen bir marka:26:

bu bayram days in colour patlaması yaşanıo sanırm her yerde:)
evimnette de indirime girmiş kızlar
şunu kapitone seti çok beğendm fiyatı 70tl alıcam sanırm fikirlerinizi bekliorm

bu bahsettiğiniz kampanyada days in colours ürünleri değil,days in coloursın yan markası olan sleepy home'un ürünleri satılıyor.days in colours zaten çok kaliteli bi marka değil bence,bunlar daha da kalitesizmiş.illa alacağım derseniz de solma problemine karşı renklere dikkat ederek alın

saol cnm bilgi için ama almış bulundm artk, çok canlı renklrde deil zaten soft renkler, solarsa da napalm artk sansımıza

cnm ben sanmıorm bi sorun yaşıcamı aslında, baya araştırdm bi kaç kişi memnun kalmamıs die hepimiz kalmcaz die bi kaide yok, genelde olumlu yorumlar vardı ona güvenerek aldm, bakalm ilerde görücez sans işi biraz da neseki çok şanslı bi insanm

Allah şansını daim etsin canım inş. banada etkisi olur bu şansın pudra pembesi aldım bende nevresimi solarsa da solar napalım aman nevresim alt tarafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…