Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
english home da indirim hangi zamanlarda olur bi deperdeleri hakkinda fikri olan var mi ben perdemi ordan almayi dusunuyorum ama malum ev kurmak zor indirime denk getireyim diyorum ama bilemedim acaba urunleri nasil:S :S
ürünleri çok güzel cnm özellikle perdeleri harikaa
yakınlarnda mağazası yok eğer herhangi mağazayı arayıp telefonunu vererek bültenine kayıt olabilirsn belki, ben hep alışveriş yaptıüm için telefonumu almıslardı, tüm indirimler msj olarak gelio bana mesela umarm yardmcı olabilmişsmdir
daysın colours trendyolda indirimde
bu bayram days in colour patlaması yaşanıo sanırm her yerde:)
evimnette de indirime girmiş kızlar
şunu kapitone seti çok beğendm fiyatı 70tl alıcam sanırm fikirlerinizi bekliorm
saol cnm bilgi için ama almış bulundm artk, çok canlı renklrde deil zaten soft renkler, solarsa da napalm artk sansımıza
cnm ben sanmıorm bi sorun yaşıcamı aslında, baya araştırdm bi kaç kişi memnun kalmamıs die hepimiz kalmcaz die bi kaide yok, genelde olumlu yorumlar vardı ona güvenerek aldm, bakalm ilerde görücez sans işi biraz da neseki çok şanslı bi insanm
biraz daha para ekleyip daha kaliteli birşey alsanız daha iyi olur bence,nehir hiç bilinmeyen bir marka:26:
annem 2 senedir kullanıyorduda çay kaşığı ve dondurma kaşığını o yüzden inceledim nehir ürünlerini.tavsiyene uyacağım ama