Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağolasın tatlımeminönünde kürkçü handa paşabahçenin yeri var ordan aldım ve sadece 45 tl. Çıldırdım içeriye girince herşeye saldırdım acaip uygun fiyatları piyasaya göre.su takımı aldım berf glass 175'e,çay takımı aldım 110'a,erzak kavanozları boy boy,daha neler neler şiddetle tavsiye ediyorum..
canım gideceksen ve çok fazla birşey almayı düşünüyorsan yanında bir kaç kişi götür,ben annem ve babamla gittim hemde arabamızla ama otopark taaa girişte,alışveriş sonrası otoparka gidene kadar elimiz kolumuz koptu düşün yani...oyoyoy bak içim gitti şimdi en kısa zamnda gitmeliyim :))
çok sağolasın tatlımeminönünde kürkçü handa paşabahçenin yeri var ordan aldım ve sadece 45 tl. Çıldırdım içeriye girince herşeye saldırdım acaip uygun fiyatları piyasaya göre.su takımı aldım berf glass 175'e,çay takımı aldım 110'a,erzak kavanozları boy boy,daha neler neler şiddetle tavsiye ediyorum..
bir de nette bi site var ismini sana ozelden atayim, cok guzel indirimler oluyo ama davet edilerek uye olunuyor mail adresini bana msj atarsan sen de uye olabilirsin..
güle güle kullan canım çok güzelmiş herşeyin bende bir kürkçü hanına gideyim o zaman sürekli oralarda geziyorum ama yolum düşmezdi bir gözatsam iyi olucak herhalde
kürkçü handa taç görmedim de paşabahçenin o tarafta sarev gördüm canım,yanlış hatırlamıyorsam.kürkçü han dışında şarkhan da güsel şeyler varmış diye okumuştum burdan,ama kendim gitmedim şarkhana..
hangi paşabahçeden söz ediyorsun canım.kürkçü handakinden mi? oralarda sarev satan yer var mı:44: