çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kampanya TAÇ KART sahiplerine özeldir. Perde ve döşemelik grubunda %25 indirim uygulanır. Kampanya 31 mayısa kadar geçerlidir.. diyo

e benimle ilgilenen görevli bununla ilgili bişey demedi bana, karttan falan bashetmedi. zira 8 mayısa kadar geçerli bu kampanya dedi anneler gününde biticek dedi, dedi de dedi....:97:

e benimle ilgilenen görevli bununla ilgili bişey demedi bana, karttan falan bashetmedi. zira 8 mayısa kadar geçerli bu kampanya dedi anneler gününde biticek dedi, dedi de dedi....:97:

kendi sitesindeki reklam kampanyası afişinde böyle yazıyor..ben onların yalancısıym

arkadaşlar taç kart sahibi olmak o kadar zor deil zaten orda kart sahibi olmak istediğinizi söyleyince yardımcı oluyorlar...

aylardır anneler günü gelsinde indirimden çeyizimize bişiler alayım diye bekliyorum. hatta kk da bekleyen arkadaşlar da var biliyorum.anneler günü geliyor, indirimler de var ama kimsecikler burda bişiy paylaşmıyor.en azından ben gördüğüm bi kaç şeyi paylaşayım

english home da yatak örtülerinde %50 indirim

taç linens te seçilmiş masa örtülerinde %50 indirim

boynerde kenwood un seçilmiş ürünlerinde 2. ürüne %50 indirim(emin değilim ama tefal ve moulinex te
de %20 indirim vardı sanırım,dikkatimi çekmedi çünkü pek bişiy farketmiyo)

electroworld de seçilmiş ürünlerde indirim var.tefalin tencere tavalarında %25 indirim var.braunun rondo ve rendeleme özellikli blenderı 199tl,moulinex kırmızı XXL katı meyve sıkacağı 215 tl idi karar veripte bişiy alamadım.

media markt de seçilmiş ürünlerde indirimler var.korkmazın her yerde 129tl olan semaveri 99tl idi bende aldım.bide kenwoodun blender seti 129tl idi.bunun gibi indirimler vardı.

carrefourdada bütün ürünlerde(katalog ürünleri hariç) %20 indirim vardı.extradan haberiniz olsun carrefourda makyaj ve cilt temizleme ürünlerinde bir ürün alana ikincisi bedava :76:

ay daha çok indirim vardı ama ben işime yarayan bişiler bulamadım.kızlar eğer philips blenderlarda,fakir süpürgelerde indirim görürseniz haber verin ayrıca fritöz,tost makinesi ihtiyacımda var

Son düzenleme:
arkadaşlar evimo diye markafoni,limango tarzı bir indirim sitesinde sarev ürünleri çok indirimli pamuk saten nevresim takımları 124 lira kargo bedava son 14 saat kaçırmayın derim

evet sanırım öle

az önce maalime bi link daha geldi

http://tech................./shop/detail/index.php?onlyone=true&show=334402

Mini Fırın

Fırın rafı

2 Adet tost dilimi Kızartma imkanı

15 dk. Zamanlama

6 Lt. Kapasitesi

730 W

Mini Tava

2 Yumurta Kızartamabilme Kapasitesi

515 W

Kahve Makinası

İster çay isterseniz kahve yapabilme özelliği

Kullanımı Basit

Özel Çay süzme bölümü

2 Yıl Garantili

50 Tl!!

bu üründen alan kulanan bilen var mı??

bana öyle bir mail gelmemiş verdiğin linkte açılmıyor.. anlamadım markası neymişki bunların? link vermede sitenin adını söylesene.. www ve com yazmadan..

tech. limango.com .tr

limangodan çok alışveriş yaptım ama bu siteyi görmemiştim. inceledim ama kullanışlımıdır bilemedim, o kadar minik bir fırında ne pişer ki, tost yapıyomuş onuda anlamadım, belki mikrodalga olsa daha kullanışlı olabilirdi. walla bilmiyorum.

çaycı olarak kullanılsa, tek bölüm var. :44:

arkadaşlar bu ürünü uzun zaman ofisimde kullandım. mutfağı olmayan bir ofisteyken çok işime yarıyordu. çay makinesi toz çay koyduğunda üzerinden sıcak suyu geçiriyor ve çay tam demini alamıyor. ben demlik poşetleri cam demlik kısmına atıyor, çayın demini orda oluşturup, üstüne başka bir kettle da kaynattığım suyu ekliyordum. ancak öyle çay güzel oluyor.

fırın kısmı ise ancak bir dilim ekmeği alacak gibi. o da evde dilimlediğiniz kalın dilimler değil de tost ekmeği dilimi. ha ben ızgara köfte bile yaptım ayrı mesele. ama mutfak olmadığı için imkansızlıktan.

tava kısmı ise 10-12 cm çapında bir tavadan oluşuyor. teflonu kolay çizilebilir nitelikte. 1 yumurta zor pişer içinde.

kısacası yurtta kalan öğrenci için, mutfaktan hiç anlamayan bekarlar için, benim gibi mutfaksız ofiste çaycının berbat çayını içmek istemeyen, dışardan söylediği yemeklerden bıkmış olanlar için ideal ama ev kullanımı için ya da mutfak için hiç kullanışlı değil. iki yıldır mutfaklı bir ofisim var ve taşınır taşınmaz bu makineyi rafa kaldırdım. bunlar benim tecrübelerim, tabii ki siz bilirsiniz.

evet limango çok güzel kampanyalar yapıyor. bugün 2 tane gecelik aldım hmde 7 tl indirim çeki verdi

ve bu mikrodalga bozması alet pejk işe yaramıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…