aylardır anneler günü gelsinde indirimden çeyizimize bişiler alayım diye bekliyorum. hatta kk da bekleyen arkadaşlar da var biliyorum.anneler günü geliyor, indirimler de var ama kimsecikler burda bişiy paylaşmıyor.en azından ben gördüğüm bi kaç şeyi paylaşayım
english home da yatak örtülerinde %50 indirim
taç linens te seçilmiş masa örtülerinde %50 indirim
boynerde kenwood un seçilmiş ürünlerinde 2. ürüne %50 indirim(emin değilim ama tefal ve moulinex te
de %20 indirim vardı sanırım,dikkatimi çekmedi çünkü pek bişiy farketmiyo)
electroworld de seçilmiş ürünlerde indirim var.tefalin tencere tavalarında %25 indirim var.braunun rondo ve rendeleme özellikli blenderı 199tl,moulinex kırmızı XXL katı meyve sıkacağı 215 tl idi karar veripte bişiy alamadım.
media markt de seçilmiş ürünlerde indirimler var.korkmazın her yerde 129tl olan semaveri 99tl idi bende aldım.bide kenwoodun blender seti 129tl idi.bunun gibi indirimler vardı.
carrefourdada bütün ürünlerde(katalog ürünleri hariç) %20 indirim vardı.extradan haberiniz olsun carrefourda makyaj ve cilt temizleme ürünlerinde bir ürün alana ikincisi bedava :76:
ay daha çok indirim vardı ama ben işime yarayan bişiler bulamadım.kızlar eğer philips blenderlarda,fakir süpürgelerde indirim görürseniz haber verin
ayrıca fritöz,tost makinesi ihtiyacımda var