Bu işte tatlım 145 cc. Orta boy
kargo ücreti ne kadar alınıyor o sitede. ben o takımı 30 tl ye görmüştüm de. kargo uygunsa o siteden alırım. uygun değilse değmez internetten almaya
benım dediğimde bu canım 50 tl ye gördüm senın dediğin 20 watt bu ise 60 watt :)
Kızlar boyner ve ykm de online satışta philips katı meyve sıkacağında büyük indirim var. sizce hangisini alıyım? ben gümüş renkli olanı istiyorum mutfağıma uysun diye.ama bakır renkli olan daha üst modeli.
güsel görüneni mi?yoksa üstün modeli mi alayım? Yardım edin
Eki Görüntüle 172748 Eki Görüntüle 172749
50 lt miBen arzumun yani bunun aynısını kipadan 30 tlye aldım kızlar
slm spicy
şimdide ykm ve boynerin online sitelerinde indirim var
bu 199tl ye inmiş
Eki Görüntüle 173943
buda 229tl ye inmiş
Eki Görüntüle 173944
ben hala karar verip alamadım:83:
kızlar sıze ıkı gun once bımde 25 lıraya pasabahce takımından bahsetıstım bugun sbah 9da gıttım aldım... 2 takım 12 kısılık olsun dıe yanı 50 lıraya kapattım bu ısı de cok sevındım valla...
kızlar bime bende gittim ,sadece siyah rengi kalmıştı.ana bide baktım ne göreyim elde yıkayınız diyo.aman kim yıkayacak onları elde. hadi kırmızısı olsa belki alırdım ama yoktu.başka bimlerede bakmadım.
bide f&d nin çaybardak takımını metroda bile 34 tl ye gördüm. netten alınca 25+6=31 tl ye geliyo. metroda 34 se ben çarşıdan 20 ye bulurum :76:
kızlarrr ankarada kızılayda onur çarşısı var bilen bilir belki onun alt katında nevresim bornoz yatak örtüsü yani ev tekstili grubu satan bi mağaza var taçtan sareve kadar her marka var ablam için bakıyoruz bizde fiyatlarda piyasaya göre çok çok iyiydi bilginiz olsun :)
kızlarrr ankarada kızılayda onur çarşısı var bilen bilir belki onun alt katında nevresim bornoz yatak örtüsü yani ev tekstili grubu satan bi mağaza var taçtan sareve kadar her marka var ablam için bakıyoruz bizde fiyatlarda piyasaya göre çok çok iyiydi bilginiz olsun :)
Orayı biliyorum ben :) Çok çok iyiydi derken ne kadar acaba örnek verebilir misiniz, bornozlar ne kadardı mesela ? Haber verdiğiniz çok teşekkürler ayrıca :)
bornozları sormadım açıkçası ama yatak örtüleri 130 civarı sarevin saten nevresimleri 120 tlydi exclusive serisi 140 tlydi tabi bunlar pazarlıksız fiyatlar hiç konuşmadık yani illaki bir indirim yaparlar mesela geçen senenin modeli olarak gösterdiği sarev satenler 80 tlydi yani bize uygun geldi gerçekten taçlarda 80 liraydı sanırım satenler:)