çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

arkadaşlar a 101 de U. S. Polo nevresim takımları tek kişilik 22.5 çift kişilik 32. 50 tl iki model gelmiş biri çok güzelmiş ama bitmiş onu bulamadım bu da fena sayılmaz....

Markafoni de ECOBELLA HOME indirimi var.

Divi Çift Kişilik Nakışlı 4 Mevsim Yatak Seti
140,00 TL
Piyasa Fİyatı 290,00 TL

Kapitoneli nevresim 220 x 230cm
Çarşaf 240 x 260
2 ad 50 x 70cm yastık

2092000000003.jpg

Divi Nakışlı Perde Seti
160,00 TL
Piyasa Fiyatı 495,00 TL

Fon Perde 220 x 270 ( 2 Adet )
Tül 500 x 255
Fon Perde Kol Bağı ( 2 Adet )
Renso ( 2 Adet ) Fonları duvara sabitlemek için

2118000000000.jpg

Son düzenleme:

140,00 TL
Piyasa Fİyatı 290,00 TL

Çarşaf 240 x 260
2 ad 50 x 70cm yastık

2092000000003.jpg

Divi Nakışlı Perde Seti
160,00 TL
Piyasa Fiyatı 495,00 TL

Fon Perde 220 x 270 ( 2 Adet )
Tül 500 x 255
Fon Perde Kol Bağı ( 2 Adet )
Renso ( 2 Adet ) Fonları duvara sabitlemek için

2118000000000.jpg

canım markafonide fiyatları şişiriyolar bilgin olsun.ecobellanın sitesinde markafoniden en fazla 10-20 lira farkediyo,bu kadar az fiyat farkı için görmeden almaya değmez.bayilerde de rekabet dolayısıyla liste fiyatından daha ucuza satılıyo ve markafonideki fiyattan da ucuza geliyo.sipariş verdiysen iptal etme şansın var

bu arada beşiktaşta oturanlar ya da uğrayabilecekler varsa taç markasının(tencere-tava markası olan) outlet mağazası var ve bu aralar outlet fiyatlarından da ucuza satılıyor herşey,etiket üzerinden ekstra %10 indirim varmış.ayrıca tencere tava dışında blenderlar,porselen yemek ve kahvaltı takımları,züccaciye eşyaları vs de var

Bende şu markofoni ve limango hakkında bişeyler söylemek istiyorum. Ben ikisinide hergün takip ediyorum. Eğer büyük şehirlerde yaşamıyosanız burdaki ürünlere ulaşamadığınızdan alabilirsiniz. Ama eğer ist gibi bi yerde yaşıyosanız piyasayı biraz araştırın bu sitelerden daha ucuza satılan yerler var. En azından ürünlerin kendi mağazalarını takip eetseniz yine indirimi yakalarsınız.:KK34:

bu arada beşiktaşta oturanlar ya da uğrayabilecekler varsa taç markasının(tencere-tava markası olan) outlet mağazası var ve bu aralar outlet fiyatlarından da ucuza satılıyor herşey,etiket üzerinden ekstra %10 indirim varmış.ayrıca tencere tava dışında blenderlar,porselen yemek ve kahvaltı takımları,züccaciye eşyaları vs de var

cnm beşiktaşın neresınde bu magaza . Meydana yakın mı ?

meydanda değil,ıhlamura doğru çıkarken.oraları biliyo musun bilmiyorum ama evlendirme dairesi,beşiktaş pazarı falan var,oraya giden caddenin üzerinde.meydandan en fazla 10 dk yürüme mesafesinde

140,00 TL
Piyasa Fİyatı 290,00 TL

Çarşaf 240 x 260
2 ad 50 x 70cm yastık

2092000000003.jpg
Bunun aynısı bende var ama ne kadara aldigimi hatirlayamadim 290 tl diildi ama..Bunun icine yorgan gecirerek kullaniliyo mu kizlar bu arada..Ben pike sanmistim..

tatlım nerelerde satılıyo bu ecobella internet sitesine baktım ama bi şey göremedim:KK25:

bu takımın aynısından ben de kızıma almıştım geçen sene. 100 liraya almıştım ben. daha sonra eminönünde gördüm aynısını.orda da 140 falandı sanırım.

tatlım nerelerde satılıyo bu ecobella internet sitesine baktım ama bi şey göremedim:KK25:

ecobellanın sitesinde var canım,ben daha dün baktım.4 mevsim set kategorisine girip 6 parça olanlara bakacaksın.bir de aynı desenler nakışlı nevresim takımı olarak da satılıyo,ama o zaman yatak örtüsünü de alıp takım yapmak lazım.4 mevsim set yatak örtüsü gibi de kullanılıyo,onlara bakmak daha iyi.ayrıca üsküdar,beşiktaş gibi yerlerde bayilerini de biliyorum.gitme imkanın varsa tarif ederim

ecobellanın sitesinde var canım,ben daha dün baktım.4 mevsim set kategorisine girip 6 parça olanlara bakacaksın.bir de aynı desenler nakışlı nevresim takımı olarak da satılıyo,ama o zaman yatak örtüsünü de alıp takım yapmak lazım.4 mevsim set yatak örtüsü gibi de kullanılıyo,onlara bakmak daha iyi.ayrıca üsküdar,beşiktaş gibi yerlerde bayilerini de biliyorum.gitme imkanın varsa tarif ederim

sitesinde var da cnm ben dokunmadan, görmeden alamıyorum:KK1: valla huyum kurusun önce görmem lazım daha sonra int.ten sipariş verebilirim.. leventte oturuyorum beşiktaş çok yakın ne tarafta olduğunu tarif edersen bi gidip bakma imkanım olur, hazır 15gün tatildeyim aradan çıkmış olur birkaç parça:KK9:

X