Markafoni de ECOBELLA HOME indirimi var.
Divi Çift Kişilik Nakışlı 4 Mevsim Yatak Seti
140,00 TL
Piyasa Fİyatı 290,00 TL
Kapitoneli nevresim 220 x 230cm
Çarşaf 240 x 260
2 ad 50 x 70cm yastık
Divi Nakışlı Perde Seti
160,00 TL
Piyasa Fiyatı 495,00 TL
Fon Perde 220 x 270 ( 2 Adet )
Tül 500 x 255
Fon Perde Kol Bağı ( 2 Adet )
Renso ( 2 Adet ) Fonları duvara sabitlemek için
bu arada beşiktaşta oturanlar ya da uğrayabilecekler varsa taç markasının(tencere-tava markası olan) outlet mağazası var ve bu aralar outlet fiyatlarından da ucuza satılıyor herşey,etiket üzerinden ekstra %10 indirim varmış.ayrıca tencere tava dışında blenderlar,porselen yemek ve kahvaltı takımları,züccaciye eşyaları vs de var
Bunun aynısı bende var ama ne kadara aldigimi hatirlayamadim 290 tl diildi ama..Bunun icine yorgan gecirerek kullaniliyo mu kizlar bu arada..Ben pike sanmistim..Markafoni de ECOBELLA HOME indirimi var.
Divi Çift Kişilik Nakışlı 4 Mevsim Yatak Seti
140,00 TL
Piyasa Fİyatı 290,00 TL
Kapitoneli nevresim 220 x 230cm
Çarşaf 240 x 260
2 ad 50 x 70cm yastık
Bunun aynısı bende var ama ne kadara aldigimi hatirlayamadim 290 tl diildi ama..Bunun icine yorgan gecirerek kullaniliyo mu kizlar bu arada..Ben pike sanmistim..
bu 4 mevsim set,nevresimi pike gibi.kışları yorgan geçiriliyo,baharda da tek kullanılıyo pike gibi
tesekkur ederim cnm,bazamin altindaydi ama kullanicam hemen..Ozel gunleri beklemiycem.
merhabalar ıntnete alısverıs yaptıgnda hangı site var kapıda odemelı.
bence de,tekrar sagol cnm..bunlar çok kullanışlı oluyo,yatak örtüsüne bile gerek kalmıyo.yıkaması falan da diğer güpürlü pikeler gibi zor değil,o yüzden bence deözel günleri beklememelisin
bence de,tekrar sagol cnm..
cnm ben istanbul'da bi magazadan almistim ama markafoni isimli sitede de satiliyodu gecen gun..tatlım nerelerde satılıyo bu ecobella internet sitesine baktım ama bi şey göremedim
tatlım nerelerde satılıyo bu ecobella internet sitesine baktım ama bi şey göremedim
tatlım nerelerde satılıyo bu ecobella internet sitesine baktım ama bi şey göremedim
bence de,tekrar sagol cnm..
ecobellanın sitesinde var canım,ben daha dün baktım.4 mevsim set kategorisine girip 6 parça olanlara bakacaksın.bir de aynı desenler nakışlı nevresim takımı olarak da satılıyo,ama o zaman yatak örtüsünü de alıp takım yapmak lazım.4 mevsim set yatak örtüsü gibi de kullanılıyo,onlara bakmak daha iyi.ayrıca üsküdar,beşiktaş gibi yerlerde bayilerini de biliyorum.gitme imkanın varsa tarif ederim