- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
canım çünkü bu saatten sonra yaz aylarına hafta sonuna yer bulamayız artık gibime geliyor. her yer dolu ekimde belki boş yerler varmışSizinki niye ekime kalıyor canım?
şans belki iptal eden olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çünkü bu saatten sonra yaz aylarına hafta sonuna yer bulamayız artık gibime geliyor. her yer dolu ekimde belki boş yerler varmışSizinki niye ekime kalıyor canım?
canım çünkü bu saatten sonra yaz aylarına hafta sonuna yer bulamayız artık gibime geliyor. her yer dolu ekimde belki boş yerler varmış
şans belki iptal eden olursa
neden ağırdan alıyorlar peki canım ??Erkek tarafları genelde ağırdan alıyor canım benimkiler de öyle bizimde baktığımız çoğu yer acele edin dedi. Çok sinir bozucu
neden ağırdan alıyorlar peki canım ??
Çeyiz kampanya tipimi güya ama düğün salonu topiğine dönmüş...
Kampanya yazanları görmek için epey alakasız şey okumak gerekiyor
Aynı konu içinde alakasız şeyler paylaşın diye drğil ama bu site.Kimse sizi burayı okumanız için zorlamıyor. Bu site zaten kadın kadına birşeyler paylaşabilmemiz için var hatırlatırım
İssimo home ben de almıştım çeyizime. Çok nevresimim olduğu için anneme verdim ama gittikçe kullanıyorum, 2 takım var. Solma yıpranma vs yok. Gayet iyi çıktılar.Markafoni'de nevresim kampanyası var BEATTISSIMO , ARAN CLASY, ISSIMO HOME bu markaları duyan ürünleri kullanan var mı acaba ?
Ben sizi uyarmadım zaten. Rahatsızlığımı dile getirdim, ortaya söyledim... Yöneticilere bildiririm. Onlar uyarır gerekli görürlersesize düşmez beni uyarmak
çpok teşekkür ederim açıkcası pek anlamıorum nevresımlerden yumuşak kumaş istiyorum ben yani şöyle yastığa başımı koyunca o kılıfın yumuşaklığını hıssetmek ıstıyorum :)İssimo home ben de almıştım çeyizime. Çok nevresimim olduğu için anneme verdim ama gittikçe kullanıyorum, 2 takım var. Solma yıpranma vs yok. Gayet iyi çıktılar.
Bana biraz sert geliyor kumaş olarak ama evde hep pamuk satan kullanıyorum, onlar ranforce olduğu için öyle geliyordur belki.
Pamuk saten alacaksanız rahatlıkla alabilirsiniz bence bu markadan.
Kesinlikle pamuk saten. Ben şimdi alıştığım için başka yerdeki ranforce nevresimler kağıt gibi geliyor.çpok teşekkür ederim açıkcası pek anlamıorum nevresımlerden yumuşak kumaş istiyorum ben yani şöyle yastığa başımı koyunca o kılıfın yumuşaklığını hıssetmek ıstıyorum :)
Kesinlikle pamuk saten. Ben şimdi alıştığım için başka yerdeki ranforce nevresimler kağıt gibi geliyor.
Aynı şekilde misafirliğe gelenler de bizim nevresimleri yumuşacık buluyor. Ipek mi bunlar diye soranlar bile oldu:)
3 nevresim takımı yeter. Ama iyi kalite olsun. Sarev, maisonette, karaca, madame coconun pamuk satenleri iyidir. Sarev ve karacada daha güzel modeller var ama biraz daha oahalı. Bütçenize göre seçebilirsiniz
ee ne güzel işte canım hayırlı uğurlu olsun darısı banaaa =)Üşeniyorlar çünkü
Neyse dün tutuldu canım konu açılmışken söyliim
15 ekim istiyorduk ama dolu olduğu için bir hafta önceye aldık 8 ekimde olacak