çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Çok teşekkür ederim :KK68:
aynen öyle canım biz 15 ekime karar verdik ama çoktan dolmuş bile yerler biz 4-6 bin arası yerlere bakıyoruz
çok yüksek fiyat veren yerler de oldu ama biz o paraya tatilimizi 1 hafta daha uzatırız diye düşünüyoruz :KK60:

Baktığımız yerler;
Armina davet ümraniye 12bin istedi
Çamlıca restaurant - 7500tl istedi
Zigana düğün salonu - 7000tl istedi
Trio davet salonları ataşehir- 4000tl istedi
Güvenç düğün salonu ataşehir - 3500tl istedi (sitesi yok fotolarda çıkan yer)
- henüz gitmediklerimiz akşama gidicez inşallah yetişebilirsek :KK55:
Sophia davet çengelköy
Gülşah düğün salonu maltepe
Aktaş düğün salonu kadıköy
Başak düğün salonu ümraniye
Safir düğün salonu ümraniye
yemeksiz dimi canım neler var içinde
kuru pasta yaş pasta sanatçı vs gibi örneklendirebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen öyle canım biz 15 ekime karar verdik ama çoktan dolmuş bile yerler biz 4-6 bin arası yerlere bakıyoruz
çok yüksek fiyat veren yerler de oldu ama biz o paraya tatilimizi 1 hafta daha uzatırız diye düşünüyoruz :KK60:

Baktığımız yerler;
Sophia davet çengelköy
tatlım bencede salona çok para vermeyin
1 gece için o kadar para vermek saçma bizde 5 bine kadar çıkcaz bakalım :KK70:

4000 olan trio da sütunlar kapatır insanların önünü gibi geldi bana canm yoksa gayet iyi
3500 olan güvenç sanırım pelit diye çıkıyoo facebookta. sütun sorunu onda da var canm
orası güzel değil trio daha iyi ona göre

Baktığımız yerler;
Sophia davet çengelköy

armina çok pahalı o paraya değmez canm ama güzel
çamlıcayı daha çok beğendim arminaya göre. açık hava olması çok büyük artı
ziganaya göre yine çamlıca diyorum

sonuç olarak çamlıca iyi daha yüksek fiyatlı olmasın
trio nun sütunları olmasa iyidi. çok önünü kapatmıyorsa insanların o da 2. alternatif.

diğerlerini git gez bakalım fiyata göre konuşalım canm
ama sophia ya bayıldım çok ferah sütunsuz. pahalıdır diye tahmin ediyorum
gülşah ta sütun yok uygunsa tercih edebilirsin
aktaş başak safir de birbirine benziyor.
en iyisi sophia

armina çok pahalı o paraya değmez canm ama güzel
çamlıcayı daha çok beğendim arminaya göre. açık hava olması çok büyük artı
ziganaya göre yine çamlıca diyorum

sonuç olarak çamlıca iyi daha yüksek fiyatlı olmasın
trio nun sütunları olmasa iyidi. çok önünü kapatmıyorsa insanların o da 2. alternatif.

diğerlerini git gez bakalım fiyata göre konuşalım canm
ama sophia ya bayıldım çok ferah sütunsuz. pahalıdır diye tahmin ediyorum
gülşah ta sütun yok uygunsa tercih edebilirsin
aktaş başak safir de birbirine benziyor.
en iyisi sophia

Sağol canım beni kırmayıp hepsine baktığın için :KK68:
Bende çamlıca yı çok beğendim özellikle de zigana ya göre fiyatı da iyi yani

Sophia yı da aradım istediğimiz tarihte müsait mi diye benimle çok kötü konuştular telefonda 6 ya kadar buradayız sizi bekleyemeyiz dedi bende düğün olan bi akşam nasılsa oradalar diye gelelim dedim onlarda düğün varken salonu gösteremeyiz dediler yani hiç bana yardımcı olmaya çalışmadılar bende vazgeçtim oradan
Gülşaha bakıp karar vericez bi orası kaldı bitek :rolleyes:
Gezmediklerimizi gezdik cuma günü onları da yazayım
Aktaş düğün salonu-Küçük ince uzun bir salonu vardı hep sütunluydu 7000 istedi orayı zaten beğenmedim :KK43:

Safir ve Başak a gitmedik bize uzak kalıyomuş halbuki ümraniye diye geçiyodu neyse :KK64:

Vals Düğün salonunda salon papatya ya baktık yakınmış bize 9000tl istedi cumartesi akşam olduğu için bizim dışımızda başka bir çift 6000tl ye anlaşıyorlardı ama hangi gün olduğunu duyamadım :KK48: Gelin odasından aynalı bir cam vardı oradan herkesi görebilidun:KK48:

vals hoşuma gitmişti ama fiyatı yüksek olduğu için vazgeçtik çünkü ille de cumartesi istiyoruz bizimkiler zamanında pazar günü düğün yapanlara az laf etmediler şimdi de cumartesi ayarlamaya çalışıyolar :KK70:

Aktürk düğün salonu varmış birde oraya da gittik ama hem bir artısı yoktu hem otopark sorunu vardı fiyatı da diğerleri ile aynı olduğu için orayı da istemedik orası 5500tl istedi

seramik galiba değil mi kahvaltı seti. yoksa porselen mi
aa ona hiç dikkat etmedim bak :KK70: direk görüntüsüne baktığım için. çünkü ben 6 kişilik kahvaltı takımımı aldım. bu 2 kişilik eşimle bana.Kütahya porselenin ürünü olduğunu söyledi buradaki kızlar o yüzden bilemedim şimdi =)
neyse kızlar görünce bize cevap yazacaklardır =)

Sağol canım beni kırmayıp hepsine baktığın için :KK68:
Bende çamlıca yı çok beğendim özellikle de zigana ya göre fiyatı da iyi yani

Sophia yı da aradım istediğimiz tarihte müsait mi diye benimle çok kötü konuştular telefonda 6 ya kadar buradayız sizi bekleyemeyiz dedi bende düğün olan bi akşam nasılsa oradalar diye gelelim dedim onlarda düğün varken salonu gösteremeyiz dediler yani hiç bana yardımcı olmaya çalışmadılar bende vazgeçtim oradan
Gülşaha bakıp karar vericez bi orası kaldı bitek :rolleyes:
Gezmediklerimizi gezdik cuma günü onları da yazayım
Aktaş düğün salonu-Küçük ince uzun bir salonu vardı hep sütunluydu 7000 istedi orayı zaten beğenmedim :KK43:

Safir ve Başak a gitmedik bize uzak kalıyomuş halbuki ümraniye diye geçiyodu neyse :KK64:

Vals Düğün salonunda salon papatya ya baktık yakınmış bize 9000tl istedi cumartesi akşam olduğu için bizim dışımızda başka bir çift 6000tl ye anlaşıyorlardı ama hangi gün olduğunu duyamadım :KK48: Gelin odasından aynalı bir cam vardı oradan herkesi görebilidun:KK48:

vals hoşuma gitmişti ama fiyatı yüksek olduğu için vazgeçtik çünkü ille de cumartesi istiyoruz bizimkiler zamanında pazar günü düğün yapanlara az laf etmediler şimdi de cumartesi ayarlamaya çalışıyolar :KK70:

Aktürk düğün salonu varmış birde oraya da gittik ama hem bir artısı yoktu hem otopark sorunu vardı fiyatı da diğerleri ile aynı olduğu için orayı da istemedik orası 5500tl istedi
ne demek canımmm her zaman yardımcı olabilirim =)
ama sizin üst sınırı aşıyor bu fiyatlar çıtayı yükselttiniz mi
sephorayı merak ettm ya güzeldi orası. ama düğün varken gezdiremezler haklılar bi dene şansını canım.
6 bin iyimiş ama hafta içi miydi acaba o zaman fiyatlar düşüyor bilirsin
pazar tercih etmeme sebebiniz ertesi gün işi gücü olanlara zorluk olmasından yana mı?
ama iş güç olmayınca pazar tatilleri olunca insanlar belki rahat gelebilir. ulaşımı da zor hani İstanbul un. o yüzden pazar da mantıklı değil mi canm
pazar mı en pahalı olandı??
yine hafta sonu için yer bulabiliyorsunuz sevindim inşallah bizde buluruz canm dua et bize netleşsinde bi bakcaz işte =) hangi tarihleri düşünüyorsunuz siz ve hangi tarihlerde oşluklar var aşağı yukarı canm?

ne demek canımmm her zaman yardımcı olabilirim =)
ama sizin üst sınırı aşıyor bu fiyatlar çıtayı yükselttiniz mi
sephorayı merak ettm ya güzeldi orası. ama düğün varken gezdiremezler haklılar bi dene şansını canım.
6 bin iyimiş ama hafta içi miydi acaba o zaman fiyatlar düşüyor bilirsin
pazar tercih etmeme sebebiniz ertesi gün işi gücü olanlara zorluk olmasından yana mı?
ama iş güç olmayınca pazar tatilleri olunca insanlar belki rahat gelebilir. ulaşımı da zor hani İstanbul un. o yüzden pazar da mantıklı değil mi canm
pazar mı en pahalı olandı??
yine hafta sonu için yer bulabiliyorsunuz sevindim inşallah bizde buluruz canm dua et bize netleşsinde bi bakcaz işte =) hangi tarihleri düşünüyorsunuz siz ve hangi tarihlerde oşluklar var aşağı yukarı canm?

Yok canım çıtayı yükseltmedik ama baktığımız yerlerden dolayı böyle oldu. İş kayınpederimde bitecek.

Yarın akşam bakacağız galiba hep beraver geçen sene ablamın düğünü olmuştu gülşahta o yüzden biliyorum yani nasıl biyer olduğu 14 şubatta 4500tl ye tutmuşlardı onlarla beraber gidicez indirim olcak inşallah.

Sophia yı gezmek için iş yerimden izin almam gerek nişanlım da karşıda çalışıyo eve gelmesi 3 saat sürüyor o yüzden oraya bakmamız çok zor hafta sonu da o gitmez kalabalık diye :KK64:

Tam dinleyemedim o 6bin verenleri bizi görüşmeye almalarını beklerken pazarlık yapıyorlardı orada sonra tam gününü söyleyeceklerdi ki bizi odaya çağırdılar. :KK48:

Canım düğün 11 de bitiyor herkes 12 1 gibi evde olsa bir de sadece tek gün izin yapanlar hiç dinlenmemiş oluyor bana kalsa pazar fark etmez ama dediğim gibi bizimkiler laf ettiler zamanında milete şimdi pazar yaparlarsa olmaz en pahalı gün de cumartesiymiş.:KK34:
bizim burada fark etmiyor trafik için hergünün farklı bir trafği var pazar günü de gezmeye çıkanların trafiği oluyor:KK48:

Biz 15 ekim için arıyoruz canım dua ederim tabi sende bana et inşallah herşey istediğimiz gibi olur.:KK36::KK19:

Yok canım çıtayı yükseltmedik ama baktığımız yerlerden dolayı böyle oldu. İş kayınpederimde bitecek.

Yarın akşam bakacağız galiba hep beraver geçen sene ablamın düğünü olmuştu gülşahta o yüzden biliyorum yani nasıl biyer olduğu 14 şubatta 4500tl ye tutmuşlardı onlarla beraber gidicez indirim olcak inşallah.

Sophia yı gezmek için iş yerimden izin almam gerek nişanlım da karşıda çalışıyo eve gelmesi 3 saat sürüyor o yüzden oraya bakmamız çok zor hafta sonu da o gitmez kalabalık diye :KK64:

Tam dinleyemedim o 6bin verenleri bizi görüşmeye almalarını beklerken pazarlık yapıyorlardı orada sonra tam gününü söyleyeceklerdi ki bizi odaya çağırdılar. :KK48:

Canım düğün 11 de bitiyor herkes 12 1 gibi evde olsa bir de sadece tek gün izin yapanlar hiç dinlenmemiş oluyor bana kalsa pazar fark etmez ama dediğim gibi bizimkiler laf ettiler zamanında milete şimdi pazar yaparlarsa olmaz en pahalı gün de cumartesiymiş.:KK34:
bizim burada fark etmiyor trafik için hergünün farklı bir trafği var pazar günü de gezmeye çıkanların trafiği oluyor:KK48:

Biz 15 ekim için arıyoruz canım dua ederim tabi sende bana et inşallah herşey istediğimiz gibi olur.:KK36::KK19:
ederim tatlımmm inşallah her şey istediğin gibi olur Allah mutluluğunuzu daim etsin
15 ekim in bir özellği var mı ?? neden yani??

ederim tatlımmm inşallah her şey istediğin gibi olur Allah mutluluğunuzu daim etsin
15 ekim in bir özellği var mı ?? neden yani??

Sağol canım yardımların için inşallah :KK36:
Aileler öyle kararv verdi canım aslında mayıs istiyorduk ama oturacağımız evde kiracı var mayısta çıkacak haziranda ramazan sonra insanlar köye tatile gidiyor sonra okullar açılıyor sonra hasat zamanı bittikten sonra olsun dediler :KK70::KK34:

Sağol canım yardımların için inşallah :KK36:
Aileler öyle kararv verdi canım aslında mayıs istiyorduk ama oturacağımız evde kiracı var mayısta çıkacak haziranda ramazan sonra insanlar köye tatile gidiyor sonra okullar açılıyor sonra hasat zamanı bittikten sonra olsun dediler :KK70::KK34:
çok güzel canım
bizde belki ekimde yaparız ondan sordum

X