çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

çeyiz ürünlerinden indirim yapan çatal bıçaktan tencereye hangi siteler var arkadaşlar bildiğiniz

guzel bir uygulama olur. Ben en son catal bicak tencere takimi duymustum jumboda..tencere seti 4 lü, çatal bıcak takimi, cay bardagi seti 1500 den basliodu sanirsam.. Bi de kaz tuyu yastik ve yorganlarda vardi otellonun piyasada 40 normalde ama su an 20 tl..
kaztüğü hiçbirşey almayın arkadaşlar o hayvanlar canlı canlı yolunuyorlar tekrar büyüyünce yüyleri tekrar yoluyorlar büyük işkecelerle

Kizlar madame coconun yorganlari hakkinda ne dusunuyorsunuz ? 80tl ikitane cift kisilik 40a geliyor ama nasildir

Kizlar madame coconun yorganlari hakkinda ne dusunuyorsunuz ? 80tl ikitane cift kisilik 40a geliyor ama nasildir

Çok kalitesiz ve yapay bence. Yastık yorgan yürü şeyleri yataştan almanızı tavsiye ederim. Ben misafire microfiber olanını, kendim climarelle olanı kullanıyorum. Memnunum. Climarelle tek kişilik, çocukluğumdan beri var, 15 yıl olmuştur, hala kullanıyoruzx

Uzun zaman önce bazı sitelerde Hisar Çelik tencere setleri 299,00 TL ndan satılıyordu annem için monaco gri seti aldım
sonrasında zaten fiyat aynı diye kendime almayı ertelemiştim..
sonra fiyatlar arttı :/ az önce Hepsi Burada da 299 TL ye görüp aldım yıllar sonra çeyizime eklediğim son parça HİSAR BAHAMA kırmızı.
monaco gri.jpg
bahama kırmızı.jpg

Uzun zaman önce bazı sitelerde Hisar Çelik tencere setleri 299,00 TL ndan satılıyordu annem için monaco gri seti aldım
sonrasında zaten fiyat aynı diye kendime almayı ertelemiştim..
sonra fiyatlar arttı :/ az önce Hepsi Burada da 299 TL ye görüp aldım yıllar sonra çeyizime eklediğim son parça HİSAR BAHAMA kırmızı.
Eki Görüntüle 1799142 Eki Görüntüle 1799143
merhabalar tencereleriniz geldi mi nasıl memnun musnuz kalitesinden

Kızlar markafoniden tac ın nevresim takımlarından aldım gelince baktım dokuması bana çok seyrek geldi geri yolladım acaba mağazadakiler de öylemidir hayal kırıklığı oldu bende...

Kızlar markafoniden tac ın nevresim takımlarından aldım gelince baktım dokuması bana çok seyrek geldi geri yolladım acaba mağazadakiler de öylemidir hayal kırıklığı oldu bende...
Her markada nevresimlerin çeşitleri vardır dokuma sıklığı ve dokuma çesidine göre saten, ranforce, percale, tencel vs arastirirsaniz bulursunuz birde karisimina dikkat edin %100 pamuk olmasi gerekir polyester icerenler rahat olmadigi gibi ayni zamanda sagliksiz oluyor Eğer çok uygun fiyata satin aldiysaniz taç in brielle ve kristal die alt markalarindan eski urunler satmis olabilirler Markafoni de orjinal olmayan urunlerde satiliyo ayrica Genel olarak taç in ürünleri kalitesiz değildir evde kullaniyoruz ceyizimde de var hiç biri bahsettiğiniz gibi degiller çünkü en iyisi gidin magazada inceleyin begendiklerinizi netten daha uygun fiyatlara alabilirsiniz

Her markada nevresimlerin çeşitleri vardır dokuma sıklığı ve dokuma çesidine göre saten, ranforce, percale, tencel vs arastirirsaniz bulursunuz birde karisimina dikkat edin %100 pamuk olmasi gerekir polyester icerenler rahat olmadigi gibi ayni zamanda sagliksiz oluyor Eğer çok uygun fiyata satin aldiysaniz taç in brielle ve kristal die alt markalarindan eski urunler satmis olabilirler Markafoni de orjinal olmayan urunlerde satiliyo ayrica Genel olarak taç in ürünleri kalitesiz değildir evde kullaniyoruz ceyizimde de var hiç biri bahsettiğiniz gibi degiller çünkü en iyisi gidin magazada inceleyin begendiklerinizi netten daha uygun fiyatlara alabilirsiniz
rapforce serisinden violetti biri kristalde aldım 2 side aynı seyrekti acaba dediğiniz gibi çakma bir ürünmüydü

rapforce serisinden violetti biri kristalde aldım 2 side aynı seyrekti acaba dediğiniz gibi çakma bir ürünmüydü
Görmeden bilemem elbette ki belki sizin beklentiniz daha yüksektir yada sorunlu ürün gelmistir Dediğim gibi taçin urunlerine bayilmiyorum ama bendekilerde ranforce ve bahsettiginiz gibi degil eğer bütçeniz el veriyorsa pamuk saten nevresimleri tercih edin Ben özellikle linensin nevresimlerine bi bakmanizi tavsiye ederim

X