çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

teşekkür ederim canım
mor tatlım öyle geldi dediler yapacak bir şey yok. üstü pembe :KK70:
ben zaten porselen demlik alacaktım kendime en uyanı bu olmuş oldu. kahvaltı setim de mor zaten sırıtacağını düşünmüyorum ikisiyle de kullanırım :)) mor değilde lila diyelim :KK70:
kuzum ben 9:15 te gittim sonuncusunu kaptım valla. 6 tane geldi bitti dediler.
benden sonra 10 kişi daha sordu o çaydanlığı.
sen bu çay setini alırken yok muydu çaydanlık??
kaçta gittin canm a101 e??
Ben de 10 a doğru gittim 1 e kadar gezdim dusun canim bu caydanlik yeni cikti zaten a101 deki urunlerin çoğu lavin kendi sitesinde yok Az evvel aradi annem baska semtte isi vardi orda bulmus bi yerde caydanliktan 3-4 tane varmis ama uzerinde ufak ufak sari lekeler var dedi defolu gibiler icindede kucuk çatlaklar var hepsinin dedi sonra baska yere gitmis ordakilerde ayni sekildeymis:KK34: alma dedim bende hevesim kacti iyice seninkindede var mi cnm oyle bi durum kontrol ettinmi guzelce

Ben de 10 a doğru gittim 1 e kadar gezdim dusun canim bu caydanlik yeni cikti zaten a101 deki urunlerin çoğu lavin kendi sitesinde yok Az evvel aradi annem baska semtte isi vardi orda bulmus bi yerde caydanliktan 3-4 tane varmis ama uzerinde ufak ufak sari lekeler var dedi defolu gibiler icindede kucuk çatlaklar var hepsinin dedi sonra baska yere gitmis ordakilerde ayni sekildeymis:KK34: alma dedim bende hevesim kacti iyice seninkindede var mi cnm oyle bi durum kontrol ettinmi guzelce
ettm canm ben çok huyluyum o konuda
benmkinin kapağında 2-3 tane iğne ucu kadar nokta var sadece.

tatlım teşekkür ederim. ben bunun kahvaltı setini alıcam zaten. mağazasını buldum ankara da şubat 12 de gelecekmiş ürünler bakalım. 14 şubatta da indirim olursa netten alıcam ama nettende almadım hiç güvenilir olur inşallah. kızlar hep evmanya vs. den alıyorlar. 2 kişilik aşk takımı indirime girerse haber edin bana :KK70:
bu arada aldım çay setimi 85 tl ödedim :KK70:
kahvaltı setinni mağazaı hangisi cnm özelden yazabilir misin

canım naptın uğradın mı 101 e

Malesef canım dün düğün salonu bakmaya gittik oradaki adam o kadar çok konuştu ki çıktığımızda saat 9 du :KK43:
Ama ilgisi hoşuma gitti salon biraz basık ama işletme olarak iyi bir yere benziyorlar mutfağını deposunu her yerini gezdirdi bize :KK70:

Size link paylaşsam bakar mısınız benim içiiiiinn?:KK68:

Malesef canım dün düğün salonu bakmaya gittik oradaki adam o kadar çok konuştu ki çıktığımızda saat 9 du :KK43:
Ama ilgisi hoşuma gitti salon biraz basık ama işletme olarak iyi bir yere benziyorlar mutfağını deposunu her yerini gezdirdi bize :KK70:

Size link paylaşsam bakar mısınız benim içiiiiinn?:KK68:
tabiki canım benm seve seve
ne zamandı düğün
neler var bu paketin içinde bizede bilgi olur farklı şehirlerde de olsak piyasayı öğreniriz ayrıca nelere dikkat etmeliyiz salon tutarken ben hiç bilmiyorum
arkadaşlarım 2016 için her yer doldu dediler öyle mi cidden??

bugün su bardaklarını da aldım 6 tane yeterli şimdilik. evde yer kalmadı :KK70:

IMG_7286.JPG

bime de gittim o 2 katlı servis minicik bir şeydi almadım :KK70:

tabiki canım benm seve seve
ne zamandı düğün
neler var bu paketin içinde bizede bilgi olur farklı şehirlerde de olsak piyasayı öğreniriz ayrıca nelere dikkat etmeliyiz salon tutarken ben hiç bilmiyorum
arkadaşlarım 2016 için her yer doldu dediler öyle mi cidden??

Çok teşekkür ederim :KK68:
aynen öyle canım biz 15 ekime karar verdik ama çoktan dolmuş bile yerler biz 4-6 bin arası yerlere bakıyoruz
çok yüksek fiyat veren yerler de oldu ama biz o paraya tatilimizi 1 hafta daha uzatırız diye düşünüyoruz :KK60:

Baktığımız yerler;
Armina davet ümraniye 12bin istedi
Çamlıca restaurant - 7500tl istedi
Zigana düğün salonu - 7000tl istedi
Trio davet salonları ataşehir- 4000tl istedi
Güvenç düğün salonu ataşehir - 3500tl istedi (sitesi yok fotolarda çıkan yer)
- henüz gitmediklerimiz akşama gidicez inşallah yetişebilirsek :KK55:
Sophia davet çengelköy
Gülşah düğün salonu maltepe
Aktaş düğün salonu kadıköy
Başak düğün salonu ümraniye
Safir düğün salonu ümraniye

Son düzenleyen: Moderatör:
X