Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar tencereleriniz geldi mi nasıl memnun musnuz kalitesinden
bende çeyiz olarak alacağım cnm da spot falan özürlü olur mu endişesi var netten alınanın elbette iyidir demerhabalar tencere takımım geldi hatta şimdi hepsiburadaya tekrar baktım fiyat fırlamış yine, ben çeyiz olsun diye aldım kullanmadım henüz ama Hisar kalitesi tabiki güzeldirrr
ben eğitimde olacağım kızlar ben de bu tarihi bekliyorum indirim duyan olursa yazsın lütfen...anneler günü indirimi olur kızlar mağazalara takip edin derim ben çoğu şeyimi o şekilde aldım
anladım canım gayet sağlamdı gerçi en alttakine kadar bakmadım zaten onu kardeşime kalsın dedim ben yemek takımımı pembeli almıştım kırmızı pembe alakasız olur die vazgeçtimbende çeyiz olarak alacağım cnm da spot falan özürlü olur mu endişesi var netten alınanın elbette iyidir de
netten mi alınıyor acabatantitoni de 3 lü kek kalıpları 30 tl şuan..
aynen arkadaşın dediği gibi nette de mağazalarında da mevcut canım.netten mi alınıyor acaba
aldım bakalım merakla bekliyorum tasarimcibayan a teşekkürler haber verdiği için.. birde baharat takımı aldım dayanamadımnette de mağazalarda da mevcut